Memnun olmana sevindim bencede 90 gün çok erken bir süre ama süreç gayet başarılı
Haklisin.
![Onay isareti |-onayisareti-|](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/onayisareti_.png)
Ben 120 ile 150. gun arasini bekliyorum. Asuman Hanim'in bu forumda baktigim ekimlerinde o arada hep ciddi bir atak oluyor.
Yoksa ekim henuz kendini gostermedi. Orta on/arkadaki seyreklik ve verteksteki kellik aynen devam ediyor.
Ilginc bir sekilde sacimin on cizgisinde bir onceki ekimde yuvarlak bir cok bosluk vardi. O bosluklar su an itibariyle tamamen dolmus durumda. Mukemmel sikilikta degil ama beni memnun edecek siklikta oldu. Sonucta aciklik ve eldeki donor sayisi nedeniyle gercekci bir beklenti icinde olmam lazim. 7200 sac koku benim kafami doldurur diye dusunuyorum ama tabii ki senin ki gibi olmasina imkan yok. On taraft benim icin memnun edici seviyede. Orta ve verteks de iyi bir seviyeye gelirse mutlu olurum.
Bu arada resimleri Asuman Hanim'a gonderdim. Whatsapp uygulamasinda hastalarla iletisimde olan hanimefendi aldigim takviyelere ek olarak uc gunde bir Omega 3 ve Dermaroller onerdi. Sanirim ekimin biraz istenen seviyede olmadigini dusunuyorlar.
Omega 3 aldim. Dermaroller siparisini de verdim.
Su anda aldigim takviyeler:
Proscar her gun 1mg
Prozinc Plus losyon ve sampuan sabah aksam olmak uzere gunde iki defa
Solgar Biotin haftada iki kere
Solgar Saw Palmetto haftada iki kere
Solgar B12 haftada bir kez