Gönderen Konu: Asuman Hair 03.30.2021 4000 Graft  (Okunma sayısı 10339 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Asuman Hair 03.30.2021 4000 Graft
« Yanıtla #46 : 01 Haziran 2021, 15:06:10 »
Dostum Süreç için, zaten ilk ekimden kalan saçlar uzadıkça yeni ekilenler kendini ancak belli etmeye başlar, bence bu ekimin görsel farkı, 120 ve sonrası belirmeye başlar, güzel olacak bu saçlar İnşAllah.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 01 Haziran 2021, 23:09:15 »
Takip ettiğim, ön ve  vertex bölgesi sonucunu merak ettiğim bir ekim.Tepe açıklığımız hemen hemen aynı ve Asuman Hair'de ektirmeyi düşünen bir kişi olarak tepe bölgesi çok temiz duruyor ve sanki bir şey ekilmemiş gibi.Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur galiba.

Asuman Hanımı tavsiye ederim.
Sonucu paylaşmaya devam edeceğim. Umarım sonuç güzel olur ve siz de ektirirseniz sizinki de güzel sonuçlanır.
Şu an çıkışlar başlamadı, en erken 90 ama gerçekçi olarak 120. Gün bir şeyler görmeye başlarız diye tahmin ediyorum.
Süreçten şu an için memnunum. Hiç bir komplikasyon yaşamadım.

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 01 Haziran 2021, 23:10:27 »
Dostum Süreç için, zaten ilk ekimden kalan saçlar uzadıkça yeni ekilenler kendini ancak belli etmeye başlar, bence bu ekimin görsel farkı, 120 ve sonrası belirmeye başlar, güzel olacak bu saçlar İnşAllah.. |-onayisareti-| (^_^)

Kesinlikle. 120. Güne kadar pek bir şey beklemiyorum.  |-onayisareti-|

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 01 Temmuz 2021, 19:25:53 »
90 gün:

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #50 : 01 Temmuz 2021, 23:45:34 »
Ekim alanı sağlıklı görünüyor, zaten revizenin etkisi kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyebilirim ki, 120 de değilde 150. Gün belli ediyor kendini ve sonrasında, bakalım nasıl gelişme gösterecek, vertex tam kapanmasada önler ve orta zaten kapatır saç olayını diye düşünüyorum, Bol şans tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 02 Temmuz 2021, 09:54:30 »
Ekim alanı sağlıklı görünüyor, zaten revizenin etkisi kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyebilirim ki, 120 de değilde 150. Gün belli ediyor kendini ve sonrasında, bakalım nasıl gelişme gösterecek, vertex tam kapanmasada önler ve orta zaten kapatır saç olayını diye düşünüyorum, Bol şans tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)

Teşekkürler dostum. :)
Şu an için gidişattan memnunum.
Herhangi bir sorun veya sıkıntı olmadı.

Açıkçası 150. Günden sonra bu ekim kendini belli eder diye düşünüyorum. Asuman Hanım özelinde baktığımda ekimleri 150. gün civarı ciddi atak yapıyor.

Mesela diğer merkezde yaptırdığım DHI ekiminde ilk 1.5-2 ayda saçlar çok erken atak yapıp sonra uzama dışında çıkışlar tamamen durmuştu. Ciddi kayıplar olmuştu.   

Ben pozitif bakıyorum. İyi bir sonuç olacağına inanıyorum.  |-onayisareti-|

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #52 : 02 Temmuz 2021, 12:02:36 »
Asuman hanımın başarı oranı oldukça yüksek, inşallah çok güzel bir sonuç elde edeceksiniz hocam. Sabırla beklemek gerekiyor. Benim şu an 7. ay gelişim devam ediyor. 6. ayda umudu kesmiştim asuman hanım 8. aya kadar gelişir dedi. Haklı çıktı.

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 02 Temmuz 2021, 12:57:24 »
Asuman hanımın başarı oranı oldukça yüksek, inşallah çok güzel bir sonuç elde edeceksiniz hocam. Sabırla beklemek gerekiyor. Benim şu an 7. ay gelişim devam ediyor. 6. ayda umudu kesmiştim asuman hanım 8. aya kadar gelişir dedi. Haklı çıktı.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Sizin ekim 10 numara olmuş. Umarım bende de aynısı gerçekleşir.

Merakla bekliyorum.  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 02 Temmuz 2021, 15:13:20 »
Memnun olmana sevindim bencede 90 gün çok erken bir süre ama süreç gayet başarılı
Global Moderator

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 02 Temmuz 2021, 20:42:09 »
Memnun olmana sevindim bencede 90 gün çok erken bir süre ama süreç gayet başarılı

Haklisin.  |-onayisareti-|
Ben 120 ile 150. gun arasini bekliyorum. Asuman Hanim'in bu forumda baktigim ekimlerinde o arada hep ciddi bir atak oluyor.

Yoksa ekim henuz kendini gostermedi. Orta on/arkadaki seyreklik ve verteksteki kellik aynen devam ediyor.

Ilginc bir sekilde sacimin on cizgisinde bir onceki ekimde yuvarlak bir cok bosluk vardi. O bosluklar su an itibariyle tamamen dolmus durumda. Mukemmel sikilikta degil ama beni memnun edecek siklikta oldu. Sonucta aciklik ve eldeki donor sayisi nedeniyle gercekci bir beklenti icinde olmam lazim. 7200 sac koku benim kafami doldurur diye dusunuyorum ama tabii ki senin ki gibi olmasina imkan yok. On taraft benim icin memnun edici seviyede. Orta ve verteks de iyi bir seviyeye gelirse mutlu olurum.

Bu arada resimleri Asuman Hanim'a gonderdim. Whatsapp uygulamasinda hastalarla iletisimde olan hanimefendi aldigim takviyelere ek olarak uc gunde bir Omega 3 ve Dermaroller onerdi. Sanirim ekimin biraz istenen seviyede olmadigini dusunuyorlar.

Omega 3 aldim. Dermaroller siparisini de verdim.

Su anda aldigim takviyeler:
Proscar her gun 1mg
Prozinc Plus losyon ve sampuan sabah aksam olmak uzere gunde iki defa
Solgar Biotin haftada iki kere
Solgar Saw Palmetto haftada iki kere
Solgar B12 haftada bir kez

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 02 Temmuz 2021, 21:00:11 »
Haklisin.  |-onayisareti-|
Ben 120 ile 150. gun arasini bekliyorum. Asuman Hanim'in bu forumda baktigim ekimlerinde o arada hep ciddi bir atak oluyor.

Yoksa ekim henuz kendini gostermedi. Orta on/arkadaki seyreklik ve verteksteki kellik aynen devam ediyor.

Ilginc bir sekilde sacimin on cizgisinde bir onceki ekimde yuvarlak bir cok bosluk vardi. O bosluklar su an itibariyle tamamen dolmus durumda. Mukemmel sikilikta degil ama beni memnun edecek siklikta oldu. Sonucta aciklik ve eldeki donor sayisi nedeniyle gercekci bir beklenti icinde olmam lazim. 7200 sac koku benim kafami doldurur diye dusunuyorum ama tabii ki senin ki gibi olmasina imkan yok. On taraft benim icin memnun edici seviyede. Orta ve verteks de iyi bir seviyeye gelirse mutlu olurum.

Bu arada resimleri Asuman Hanim'a gonderdim. Whatsapp uygulamasinda hastalarla iletisimde olan hanimefendi aldigim takviyelere ek olarak uc gunde bir Omega 3 ve Dermaroller onerdi. Sanirim ekimin biraz istenen seviyede olmadigini dusunuyorlar.

Omega 3 aldim. Dermaroller siparisini de verdim.

Su anda aldigim takviyeler:
Proscar her gun 1mg
Prozinc Plus losyon ve sampuan sabah aksam olmak uzere gunde iki defa
Solgar Biotin haftada iki kere
Solgar Saw Palmetto haftada iki kere
Solgar B12 haftada bir kez

Hocam vertex malum en geç gelişen bölge. Vertexi boş olup, güzel bir ekim sonucuna erişem bir arkadaşım 6. Aya kadar oradı hala boştu, en son çıkışlar oldu demişti. O yüzden biraz geç gelirse de endişelenmeyin. Vertex biraz daha fazla sabır istiyor maalesef.

Dermaroller’ı kanlanmayı artırmak için vermişlerdir sanıyorum.

Finasterid i kullanmanızı ekim merkezi mi istedi? Kendi tasarrufunuz mu?

Bir de diğer vitamin ve destekleri merkez mi önerdi? Bunları neye göre seçtiniz?

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 02 Temmuz 2021, 21:30:17 »
Hocam vertex malum en geç gelişen bölge. Vertexi boş olup, güzel bir ekim sonucuna erişem bir arkadaşım 6. Aya kadar oradı hala boştu, en son çıkışlar oldu demişti. O yüzden biraz geç gelirse de endişelenmeyin. Vertex biraz daha fazla sabır istiyor maalesef.

Dermaroller’ı kanlanmayı artırmak için vermişlerdir sanıyorum.

Finasterid i kullanmanızı ekim merkezi mi istedi? Kendi tasarrufunuz mu?

Bir de diğer vitamin ve destekleri merkez mi önerdi? Bunları neye göre seçtiniz?

Hocam vertex aynen soylediginiz gibi zor bir alan. Diger bolumlere kiyasla daha az kan akisi oldugu icin gelisimi de zor oluyor. En cok fire olabilen bolge orasi.
Finasterid ile ilgili Asuman Hanim kullanman gerekiyor demedi. Ancak benim donor alanim sinirli oldugu icin ekim oncesi ve sonrasinda olan saclari guclendirmesi ve daha sonra da ekilen saclara destek olmasi acisindan kullanmaya karar verdim. Yan etkilerinin farkindayim. Gencken bu yan etkilerini arastirdiktan sonra kullanmamistim. Simdi sac ekimine karar verince en azindan ekim oncesi 6 ay ekim sonrasi 6 ay destekleyici olarak kullanmaya karar verdim. Daha sonra da Prozinc plus, biotin ve saw palmetto ile devam edip dokulme durumunu gozden gecirmeyi dusunuyorum. Eger dokulme baslarsa, kullanmam gerekiyor cunku daha fazla donorum kalmadi.

Vitamin vesaire konusuna gelince:
Finasteride FDA tarafindan onaylanmis tek ilac. Yani genetik dokulmeye iyi geldigi kanitlanmis tek ilac bu. Biotin ve Saw Palmetto gibi ilaclar genetik dokulmede etkisi olmaz. Ancak biraz belki destek olur. Bunlarin sac yapisina ve hacmine destek olduklari konusunda arastirmalari okuyunca almaya karar verdim.
Prozinc plus konusunda ise hic bir bilgim yok ama hem bu forumda hem de ekim merkezlerinde tavsiye edildigi icin kullaniyorum.

Sac ekimi disinda gunluk vitamin olarak Solgar V2000 ve 17mg gentle iron kullaniyorum. Demir seviyem bazen dusuk cikabiliyor. Hem gun icinde yorgunluga hem de sac dokulmesine neden olabiliyor. 17mg Gentle Iron bu sorunu cozuyor ve diger demir katki ilaclari gibi sorunlar yasatmiyor.

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 03 Ağustos 2021, 13:14:05 »
120. Gün:

Dermaroller (haftada 2 kez) ve Omega 3 (Her gün) kullanmaya başladım geçen ayki tavsiyelerinden sonra.

Ön çizgi arkasındaki ve ortadaki seyrek görünüm maalesef devam ediyor.

Vertex’de az da olsa bir gelişme var diyebilirim.

Bakalım 150. Günde ciddi bir gelişim olacak mı göreceğiz. Bilemiyorum. Gidiş çok iç açıcı değil şimdilik. Tabii ki bu sadece benim görüşüm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 03 Ağustos 2021, 14:28:08 »
120 göre gelişim çok iyi 120 günde daha ne bekleye bilirsin:)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram