Gönderen Konu: Asuman Hair 03.30.2021 4000 Graft  (Okunma sayısı 10161 defa)

freeyourmindtr

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hair 03.30.2021 4000 Graft
« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2021, 16:45:39 »
Hayırlı olsun saç yönleri çok başarılı, şakaklara bu sefer ekmemiş Asuman hanım iyide yapmış vertex açıklığınız çokmuş, süreç sonunda kapanırsa mutlu edecektir.
Şakaklara girilmemesini ben istedim. Asuman Hanım o kısma az da olsa bir ekim planı yaptı başta ama ben olan tüm köklerin vertekste ve ön/ortada yer alan seyreklik için kullanılmasını istedim.

Eğer köklerin büyük bir çoğunluğu çıkarsa beni memnun edecek görüntü oluşur.  |-onayisareti-|

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2021, 00:05:20 »
Şakaklara girilmemesini ben istedim. Asuman Hanım o kısma az da olsa bir ekim planı yaptı başta ama ben olan tüm köklerin vertekste ve ön/ortada yer alan seyreklik için kullanılmasını istedim.

Eğer köklerin büyük bir çoğunluğu çıkarsa beni memnun edecek görüntü oluşur.  |-onayisareti-|
Öncelikle hayırlı olsun, doğru bir karar vermişsin bana göre.Wertex seyrek olacağına şakaklarda geride olsun daha iyi.Kimse kolay kolay şakakların açıldı demez ama tepe gittiği zaman birçok kişi kelleşmisin demeye başlıyor.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Nisan 2021, 00:44:32 »
Kullandığım ve kullanacağım ürünleri de ekleyeyim:
1/4 veya 1/5 Proscar
Solgar multi-vitamin
Solgar Biotin
Solgar Saw Palmetto
Solgar B12 (haftada 1) - Son kan testimde bu değer yüksek çıktığı için haftada bire düşürdüm. 
Solgar D3
Solgar Gentle İron 17mg
Prozinc Şampuan
Prozinc Plus Sprey

Ekiminiz hayırlı olsun.
Ön çizgiye sanırım dokunmamış, şakaklara da öyle. Klasik ekimlerinden farklı olmuş ama sizin tercihiniz önemli olan.
Bu arada, bu kadar takviye bünyede sıkıntı yaratır onu söyleyeyim. Bir tek D vitamini kullanıyorum o bile bende sıkıntı yarattı.

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 05 Nisan 2021, 12:00:29 »
Öncelikle hayırlı olsun, doğru bir karar vermişsin bana göre.Wertex seyrek olacağına şakaklarda geride olsun daha iyi.Kimse kolay kolay şakakların açıldı demez ama tepe gittiği zaman birçok kişi kelleşmisin demeye başlıyor.
Tesekkur ederim.  |-onayisareti-|
Ayni dusuncedeyiz. On cizgiyi genclik yillarimdaki noktasina cekip seyrek bir goruntu olacagina, geride tutup sik bir goruntuyu tercih ettim.
Gerci bir onceki ekimde fire olan 1000-2000 greft ciksaydi, on cizgiyi one cekebilirdik cunku iki ekim toplaminda donor alanindan bekledigimden fazla kok cikti.
Sakak olayina gelince, benim sakaklarda bir gerileme olmadi genclik donemimle kiyaslayinca. O yuzden dogal halinde kalmasini istedim. Zaten Asuman hanim da cok kucuk bir alan cizmisti, hic gerek yok dedim.

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 05 Nisan 2021, 12:10:58 »

Ekiminiz hayırlı olsun.
Ön çizgiye sanırım dokunmamış, şakaklara da öyle. Klasik ekimlerinden farklı olmuş ama sizin tercihiniz önemli olan.
Bu arada, bu kadar takviye bünyede sıkıntı yaratır onu söyleyeyim. Bir tek D vitamini kullanıyorum o bile bende sıkıntı yarattı.

Tesekkur ederim.
On cizgi one cekilmedi ancak bir onceki ekimde olusan firelerden dolayi olan bosluklar dolduruldu.

Vitaminlere gelince, neden sikinti yaratacagini dusunuyorsun?
Bu listede birbiriyle celisen hic bir icerik yok.
Proscar'in etkin maddesinde Biotin ve Saw Palmetto yok.
Multivitamin zaten genel olarak kullaniyorum. Vucudun ihtiyaci olmadigi kismini atiyor.
B12'yi halsizlik sorunlarimdan dolayi aliyor(d)um. Son testte yuksek cikinca haftada bire dusurdum.
Gentle Iron'da demir degerlerim biraz dusuk ciktigi icin saglikli bir seviyede tutmak icin aliyorum.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #21 : 05 Nisan 2021, 12:26:06 »
Hocam hayırlı olsun ekiminiz, harika bir planlama yapılmış, ve sayı çok güzel, ön orta biter bu ekimle, ve vertex'e de güzel bir sıklıkta ekilmiş, yön olarakta iyi görünüyor, vertex zor bölge olduğu için %100 kapanmasa da psikolojik olarak bayağı işini görür şekilde kapanabilir, inşAllah bu 2. ekimle seni uzun süre götürecek bir sonuç alırsın, İyi süreçler dilerim Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2021, 14:45:55 »
Hocam hayırlı olsun ekiminiz, harika bir planlama yapılmış, ve sayı çok güzel, ön orta biter bu ekimle, ve vertex'e de güzel bir sıklıkta ekilmiş, yön olarakta iyi görünüyor, vertex zor bölge olduğu için %100 kapanmasa da psikolojik olarak bayağı işini görür şekilde kapanabilir, inşAllah bu 2. ekimle seni uzun süre götürecek bir sonuç alırsın, İyi süreçler dilerim Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkürler. Aynen senin yazdığın beklenti içerisindeyim. Vertex, ön ve orta gibi olmaz ama hafif seyrek olsa da güzel kapanır. Asuman Hanım saçlarımın kalitesinin yüksek olduğunu ve köklerin büyük oranda çoklu olduğunu söyledi. Bu yüzden pozitif bakıyorum. Dediğin gibi 4000 graft alınması harika. Ben 2500 civarı bekliyordum.

Şimdi en büyük beklentim bu ekimde fire olmaması. Olmazsa beni memnun eder diye düşünüyorum.

Bu arada ekim sırasında senden bahsettik. Benim bir önceki ekimimle ilgili konuşurken ben Asuman Hanım’a sizin yaptığınız ekimlerde benim bildiğim kadarıyla sorun olan tek ekim var dedim aynı anda hepsi saçsız adamın laneti dedi. Ama o ekimde bile sonuç benden çok daha iyiydi ve o sonuca ulaşabilsem mutlu olurdum dedim.

Hoş bir anekdot...

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2021, 11:11:56 »
Çok teşekkürler. Aynen senin yazdığın beklenti içerisindeyim. Vertex, ön ve orta gibi olmaz ama hafif seyrek olsa da güzel kapanır. Asuman Hanım saçlarımın kalitesinin yüksek olduğunu ve köklerin büyük oranda çoklu olduğunu söyledi. Bu yüzden pozitif bakıyorum. Dediğin gibi 4000 graft alınması harika. Ben 2500 civarı bekliyordum.

Şimdi en büyük beklentim bu ekimde fire olmaması. Olmazsa beni memnun eder diye düşünüyorum.

Bu arada ekim sırasında senden bahsettik. Benim bir önceki ekimimle ilgili konuşurken ben Asuman Hanım’a sizin yaptığınız ekimlerde benim bildiğim kadarıyla sorun olan tek ekim var dedim aynı anda hepsi saçsız adamın laneti dedi. Ama o ekimde bile sonuç benden çok daha iyiydi ve o sonuca ulaşabilsem mutlu olurdum dedim.

Hoş bir anekdot...
Aynen hocam.. Lanetten Dolayı Sorun olmuştu zaten.. :D İnşAllah lanet peşimi bırakmaya başladı gibi görünüyor.. (^_^) Dediğin gibi Fire konusunda, Bence Çıkış olarak sayı Evet 4.000 greft güzel ve Zaten merkezin çıkış oranı yüksek, Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bence Güzel olacak.. |-onayisareti-| (^_^)
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2021, 11:52:14 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2021, 11:41:12 »
Hocam hayırlı olsun. Takviye olarak sana önerim sadece xpecia kullanman ve protein ağırlıklı beslenmen. Umarım hayal ettiğin gibi olur.

Heros

• Full Member
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2021, 14:13:40 »
Hocam hayırlı olsun. Takviye olarak sana önerim sadece xpecia kullanman ve protein ağırlıklı beslenmen. Umarım hayal ettiğin gibi olur.

Aaa kabak çekirdeği önermeyecekmisin Javelin hocam en önemli etkenlerden birini atlıyor musun gerçekten ? :)

Mehmet411

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 06 Nisan 2021, 14:16:55 »
hayırlı olsun ilk ekiminizde kaç greft ekilmiştki?

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #27 : 06 Nisan 2021, 15:39:04 »
Aaa kabak çekirdeği önermeyecekmisin Javelin hocam en önemli etkenlerden birini atlıyor musun gerçekten ? :)

Kesinlikle öneririm hocam, Yarım bardak kabak çekirdeği, günlük magnezyum ihtiyacının yüzde 46’sını demirin yüzde 28’ni, manganezin yüzde 52’sini, çinkonun yüzde 17’sini ve proteinin yüzde 17si’ni karşılar. B, E, K vitaminler, omega 3 ve omega 6, manganez, magnezyum demir, bakır ve çinko ne ararsan var tam bir mucize.. ;)

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 07 Nisan 2021, 16:22:32 »
Aynen hocam.. Lanetten Dolayı Sorun olmuştu zaten.. :D İnşAllah lanet peşimi bırakmaya başladı gibi görünüyor.. (^_^) Dediğin gibi Fire konusunda, Bence Çıkış olarak sayı Evet 4.000 greft güzel ve Zaten merkezin çıkış oranı yüksek, Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bence Güzel olacak.. |-onayisareti-| (^_^)
Umarim oyle olur. Cok tesekkurler hocam  |-onayisareti-|

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 07 Nisan 2021, 16:22:52 »

Cok tesekkurler.  |-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram