Gönderen Konu: Finasterid hakkında ?  (Okunma sayısı 5113 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Finasterid hakkında ?
« Yanıtla #45 : 15 Nisan 2021, 22:09:47 »
eyvallah virtüöz kardeşim , kerozandan memnundum aslında finasteridle beraber güzel kombin bence , neden öyle düşündün ki ?

İkisi bir arada dhtyi daha fazla bloklarsın.Karaciğeride fazladan yorarsın.Bu kadarına gerek yok bence.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 15 Nisan 2021, 22:27:11 »
İkisi bir arada dhtyi daha fazla bloklarsın.Karaciğeride fazladan yorarsın.Bu kadarına gerek yok bence.
eyvallah dostum doğru söylüyorsun ben fazla askerlik stresine girdim herhalde ya

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 16 Nisan 2021, 21:47:10 »
Şubatta gidecektim askere nisana atmıştı simdide Mayıs'a attı ama kesin artık bu sefer gelecek ay kesin gidiyorum , Samsun Sahra sıhhiye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı hayırlı olsun bakalım , yakında yine güncellerim konuyu kalın sağlıcakla

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 16 Nisan 2021, 21:53:55 »
Şubatta gidecektim askere nisana atmıştı simdide Mayıs'a attı ama kesin artık bu sefer gelecek ay kesin gidiyorum , Samsun Sahra sıhhiye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı hayırlı olsun bakalım , yakında yine güncellerim konuyu kalın sağlıcakla

Kendine dikkat et hocam yolun açık olsun inşallah güle güle git gel tez zamanda.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 16 Nisan 2021, 22:00:39 »
Kendine dikkat et hocam yolun açık olsun inşallah güle güle git gel tez zamanda.
teşekkür ederim kardeşim sağolasın 🙏

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 16 Nisan 2021, 22:01:47 »
 hayırlı teskereler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 16 Nisan 2021, 22:15:17 »
hayırlı teskereler
eyvallah abi teşekkür ettim

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 18 Nisan 2021, 23:08:16 »
Finasta bugün tam 90. Günüm yan etki ilk bir ay meni sıvılaşması olmuştu o da geçti başkada yan etki yok , fotoğraftaki işaretlediğim yerde biraz kararırsa tadından yenmez . Bi sonraki güncellemeyi 17 18 Mayıs'ta askere gitmeden önce yaparım . Alta başlamadan önceki halinide attım . Gelismeler nasıl sizce ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 18 Nisan 2021, 23:10:18 »
 sıklaşmış
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 18 Nisan 2021, 23:13:38 »
sıklaşmış
işaretlediğim yerde kararır mı biraz ? Gün ışığında seyreklik diye bişey yok ama çok ışıklı yerlerde küçücük bi yer seyrek gözüküyor

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 18 Nisan 2021, 23:16:56 »
Benim açıklığıma benziyor 4 ay oldu bende ama şuan pek fark yok, kısa sürede iyi yanıt almışsın tedaviden.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 18 Nisan 2021, 23:23:26 »
Benim açıklığıma benziyor 4 ay oldu bende ama şuan pek fark yok, kısa sürede iyi yanıt almışsın tedaviden.
bende öyle düşünüyorum bu kadar beklemiyordum , ilk başlarda bırakacaktım dökülmeyi arttırdı ve açıklık arttı diye , bırakmadım kullanmayı daha kalın saçlar geldi geriye . Umarım daha da gelişir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 18 Nisan 2021, 23:27:47 »
 zaten bugune kadar iyi fayda etmiş dahada fayda edebilir herhalde ekimciler donoru geliştirmek için 6 ay finasterid kullan gel dediğine gore bu kalınlaşma 6 ay surer herhalde

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 18 Nisan 2021, 23:28:32 »
bende öyle düşünüyorum bu kadar beklemiyordum , ilk başlarda bırakacaktım dökülmeyi arttırdı ve açıklık arttı diye , bırakmadım kullanmayı daha kalın saçlar geldi geriye . Umarım daha da gelişir
Evet döküp tekrar çıkarıyo bende oda olmadı, saçlar kısaydı ama belki ondan farketmedim

kelkalmamaliyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 19 Ekim 2024, 10:48:20 »
Doktorun yazdığı reçete askerlikte işinize yaradı mı? İlacı rahat kullanabildiniz mi? Yakında zamanda bende askere gideceğim bir reçetem var fakat bazıları kullanamayacağımı söylüyor
  • Medikal Tedavi 1 Ağusos 2022'den beri 4/1 proscar

Facebook Twitter Instagram