Gönderen Konu: Finasterid hakkında ?  (Okunma sayısı 5135 defa)

Subzero

• Hero Member
Ynt: Finasterid hakkında ?
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2021, 20:27:43 »
Fotoğraftaki ışık açısından dolayıda olabilir bilmiyorum ama bence de kesinlikle işe yaramış ve diğer bölgedeki saçlarında daha koyulaşmış gibi duruyor. Sanki pigmenti artmış gibi yani. Fotoğrafları aynı yerde aynı ışık altında çekersen farkı daha rahat ayırt edersin. Bence yinede etki etmiş gibi kısa sürede.
ilk fotoğrafa en yakın ışık ve açı , saçlar yağlı bu arada sanırım g.tü kurtardık 😃

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2021, 20:31:15 »
Ekim işine hiç girme ön çizgin bile kaybolmamış anladığım kadarı ile, 2 buçuk ayda gelişim olmuş gibi.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2021, 20:39:58 »
Ekim işine hiç girme ön çizgin bile kaybolmamış anladığım kadarı ile, 2 buçuk ayda gelişim olmuş gibi.
abi inan sana öyle geliyor önceki konularıma göre ön bölgem iyice zayıfladı ve ekimlik seviyeye geldi , askerden hemen sonraya randevu bile aldim yaşimda ekim gecirecegim zaman 25 e yakın olacak , Serkan hoca 3000 greft bile planlamış asistanı öyle söyledi

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2021, 21:57:23 »
Evet fotolarda yoktu görmemişim, açılmış baya..

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2021, 22:09:25 »
Evet fotolarda yoktu görmemişim, açılmış baya..
Serkan hoca 3000 greft ön gördüğüne göre öndeki saçları yok mu sayar sence abi , birde 3000 greft bu açıklık için iyi mi ?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2021, 22:11:30 »
Genelde minyatürleşmiş saçı yok sayarak ekim yapıyor, 3000 yeterli gördüyse doğrudur karışmamak lazım.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2021, 22:41:51 »
Genelde minyatürleşmiş saçı yok sayarak ekim yapıyor, 3000 yeterli gördüyse doğrudur karışmamak lazım.
aynen öyle , Serkan hocaya ektiripte mutsuz olanı görmedim forumda , begenmezse sonucu revize ediyo sonucta 😊

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Nisan 2021, 21:20:28 »
Herkese iyi akşamlar yeni konu açıp konu kirliliği olmasın diye buradan sorayım dedim
Son bir aydır başım ara ara ağrıyor , bilmediğim için soruyorum finasterid böyle bi yan etki yapar mı ? Ağrıyınca da 2-3 saat sağlam ağrıyor sonra hafifleyip geçiyor var mıdır finasterid ile ilgisi ?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2021, 22:11:54 »
Herkese iyi akşamlar yeni konu açıp konu kirliliği olmasın diye buradan sorayım dedim
Son bir aydır başım ara ara ağrıyor , bilmediğim için soruyorum finasterid böyle bi yan etki yapar mı ? Ağrıyınca da 2-3 saat sağlam ağrıyor sonra hafifleyip geçiyor var mıdır finasterid ile ilgisi ?

Ben hiç yaşamadım. Bağlantılı olduğunu da düşünmüyorum. Takip ettiğim forumlarda da böyle bir şikayet gördüğümü de pek hatırlamıyorum.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2021, 22:31:43 »
Ben hiç yaşamadım. Bağlantılı olduğunu da düşünmüyorum. Takip ettiğim forumlarda da böyle bir şikayet gördüğümü de pek hatırlamıyorum.
bende yapacağını düşünmedim ama insan finasterid kullanınca vücutta oluşan en ufak bi şeyde finasteridi günah keçisi ilan ediyor 😃

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 07 Nisan 2021, 20:16:05 »
 minoxta 3 ayda stabilleşir finasterid 1 seneye kadar fayda diyorlar.ben ona inanmıom.kişiden kişiye değişir.genetik dokulmen agresif değilse 1 seneye kadar iş yapabilir agresifse bir işe yaramaz ama sende yaramış stabillik bence 6 ayda olur.tabi kişisel gorusum ama 12 ay diyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Nisan 2021, 20:39:48 »
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Konu kirliliği olmasın diye buradan devam etmek istedim
Arkadaşlar finasterid kullanmaya devam ediyorum alta tepemin ışık altında çektiğim fotoğrafı da yükleyeceğim . Yalniz saçlarım 1 hafta 10 gündür önceki haline göre daha çabuk yaglaniyor . Yeme içme düzeni yağlanmaya etki eder mi ? Yakında askere de gideceğim için ye iç gez oldu son zamanda bu durum yağlanmayı tetikler mi ? Bu arada çok şükür dökülme sıfırlandı neredeyse

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Nisan 2021, 20:43:09 »
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Konu kirliliği olmasın diye buradan devam etmek istedim
Arkadaşlar finasterid kullanmaya devam ediyorum alta tepemin ışık altında çektiğim fotoğrafı da yükleyeceğim . Yalniz saçlarım 1 hafta 10 gündür önceki haline göre daha çabuk yaglaniyor . Yeme içme düzeni yağlanmaya etki eder mi ? Yakında askere de gideceğim için ye iç gez oldu son zamanda bu durum yağlanmayı tetikler mi ? Bu arada çok şükür dökülme sıfırlandı neredeyse

Ara ara artar yağlanma hocam normal artan testo östrojene dönüyor yağ olarak buda yansıyor normal bir durum düşer

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 09 Nisan 2021, 20:51:05 »

Ara ara artar yağlanma hocam normal artan testo östrojene dönüyor yağ olarak buda yansıyor normal bir durum düşer
inşallah dediğin gibidir dostum nasılsın bu arada ? 

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Nisan 2021, 21:23:57 »
inşallah dediğin gibidir dostum nasılsın bu arada ?

İyi hocam çok şükür iş güç uğrasıyoruz sen nasılsın propeciayı kullanıyor musun yoksa şimdilik proscar ile devam mı

Facebook Twitter Instagram