Gönderen Konu: Finasterid hakkında ?  (Okunma sayısı 5109 defa)

Subzero

• Hero Member
Ynt: Finasterid hakkında ?
« Yanıtla #30 : 09 Nisan 2021, 21:34:00 »
İyi hocam çok şükür iş güç uğrasıyoruz sen nasılsın propeciayı kullanıyor musun yoksa şimdilik proscar ile devam mı
çok şükür askerlik stresi var biraz . Propecia senden aldığım gibi duruyo , onu askere giderken yanımda götüreceğim , ilk propecia deneyimimi askerligin ilk günü yasarım herhalde . Reçete ettirdim umarım kullanmaya müsaade ederler propeciayı

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 09 Nisan 2021, 21:50:42 »
çok şükür askerlik stresi var biraz . Propecia senden aldığım gibi duruyo , onu askere giderken yanımda götüreceğim , ilk propecia deneyimimi askerligin ilk günü yasarım herhalde . Reçete ettirdim umarım kullanmaya müsaade ederler propeciayı

Ederler hocam etmek zorundalar size sorucaktım whatsap üzeri ama telefon yeniledim gitti numaralar , askerlik için allah kolaylık versin ilk haftalar adaptasyon süreci olur

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 09 Nisan 2021, 22:03:27 »
Ederler hocam etmek zorundalar size sorucaktım whatsap üzeri ama telefon yeniledim gitti numaralar , askerlik için allah kolaylık versin ilk haftalar adaptasyon süreci olur
inşallah öyle olur , sağlıkçıyım usta birliğinde revire verseler yeterde artar 😃

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 09 Nisan 2021, 22:07:30 »
inşallah öyle olur , sağlıkçıyım usta birliğinde revire verseler yeterde artar 😃

Söylersin inşallah alırlar revire

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 10 Nisan 2021, 14:37:40 »
Subzero bende askere gidince düşünüyorum proscar veya propecia hangi bölüme nasıl reçete ettirdin yazarmisin örneğin doktorun verdiği reçete 6 ay geçerlimi toptan alıp mi gideceksin her ay kendin mi alacaksın bilgilendirirsen bizde ona göre üretim biseyler
AI GEM

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 10 Nisan 2021, 15:30:27 »
Subzero bende askere gidince düşünüyorum proscar veya propecia hangi bölüme nasıl reçete ettirdin yazarmisin örneğin doktorun verdiği reçete 6 ay geçerlimi toptan alıp mi gideceksin her ay kendin mi alacaksın bilgilendirirsen bizde ona göre üretim biseyler
dostum askere gideceksen proscar kullanmayı unut reçete etmiyorlar çünkü , arkadaşımın babası üroloji doktoru o bile yazmadı , sağlık bakanlığı denetliyormus receteleri .Kısacası sana prostat kanseri teşhisi koyulması lazım . Bende dermatoloji doktoruna söyledim propeciayı reçete etmesi için yazdı ve 1 sene kullanılmalı diye belirtti . Yanımda 4 kutu götürücem propecia

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 10 Nisan 2021, 17:46:32 »
Dermatoloji doktoruna rica edersek propecia yazıyor o zaman ? Malum pahalı ilaçlar reçeteye varsa çöp etmezler herhalde o ilaçları bende 3 4 paketle alır öyle giderim o zaman
AI GEM

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 10 Nisan 2021, 18:35:52 »
Dermatoloji doktoruna rica edersek propecia yazıyor o zaman ? Malum pahalı ilaçlar reçeteye varsa çöp etmezler herhalde o ilaçları bende 3 4 paketle alır öyle giderim o zaman
rica etmene gerek yok , aga tedavisinde kullanılan kozmetik bir ilaç sonuçta . Askerde kullanırsın dedi bana dermatolog

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 10 Nisan 2021, 22:33:13 »
Dostlar yeni konu açmak istemedim buradan sorayım dedim , askerde şapkayı gevşek tutsak ara ara şapkayı cikartsak yinede şapkanın çok zararı olur mu dökülmeye ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 10 Nisan 2021, 22:38:04 »
 biri askere gitmeden once ektirmişti saçların çıkış zamanını askerde yasamıştı kaç aydı onun zamanında unuttum şimdi güzel oldu ekimi saçlarıda zarar gormedi.gece uyurken çıkartıon şapkayı merak etme .gevsek tutamazsın zaten aralar oluyor orda çıkartırsın bişi olmaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 15 Nisan 2021, 21:51:52 »
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar , yarın askerlik yerlerimiz açıklanacak , askerden hemen sonraya ekim randevusu aldığım için ve saçlarımı korumak amacıyla yaklaşık 87 gündür finasterid kullanıyorum . Finasteridi askerde de kullanabilmek için reçete ettirdim , merak ettiğim konu usta birliğine geçince finasteridin yanında kerozan tablet kullanmayı düşünüyorum kerozanın üstünde ilaç değildir diye yazıyor bu kerozana müsaade ederler mi ? Kerozanı kullandığım süre zarfında gayet memnundum o yüzden acemi birliğinde değilde usta birliğinde kullanabilir miyim kerozanı reçetesiz ?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 15 Nisan 2021, 21:54:46 »
Hocam kerozana gerek yok aslında

Hayırlı teskereler.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 15 Nisan 2021, 22:01:18 »
Acemide girişte kullandıklarını kaydettiriyorsun sonra revirde günlük kullanıyorsun revirci sana verir günlük.(zaten anlaşırsan verir hepsini geçer). kaydettirmesen de valiz/bavulda gider öyle sok bi kenara geç git acemi usta fark etmez çok sıkı denetimli bir yere gitmiyorsa eğer
  • Yaşınız 27

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Nisan 2021, 22:04:18 »
Hocam kerozana gerek yok aslında

Hayırlı teskereler.
eyvallah virtüöz kardeşim , kerozandan memnundum aslında finasteridle beraber güzel kombin bence , neden öyle düşündün ki ?

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 15 Nisan 2021, 22:09:00 »
Acemide girişte kullandıklarını kaydettiriyorsun sonra revirde günlük kullanıyorsun revirci sana verir günlük.(zaten anlaşırsan verir hepsini geçer). kaydettirmesen de valiz/bavulda gider öyle sok bi kenara geç git acemi usta fark etmez çok sıkı denetimli bir yere gitmiyorsa eğer
bende şans yoktur Manisa Kırkağaç çıkacak gibime geliyor 😀 ( bilenler bilir ne kadar sert bir yer olduğunu) usta birliğinde kullanmak istememin sebebi kendimde sağlıkçıyım askerde devirde durma şansım var o yüzden kullanmak istiyorum

Facebook Twitter Instagram