Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun yine tertemiz bi asmed ekimi olmuş, yaşınız ve dökülmeniz bana göre en sıkıntılı dökülme şekli, genel seyrelmeniz olduğu için ileri de aynı işlemi sıklaştırma şeklinde yaşamanız olası, ancak fin ile uzun yıllar koruyup ertelersiniz zaten aksi bi durum olmaz ise. Dutasterid eklemeyin bence şuan fin dökülmeyi kesecektir, süreç sonunda fine rağmen dökülme hissederseniz haftalık 1 şeklinde eklersiniz.
Bu adamı 5 yıldır takipteyim yaklaşık 1000 tane sonucunu gördüm hepsi mükemmel . Ciddi anlamda yaptırmayı düşünüyorum .
Teşekkürler değerli yorumlar için. Siz de yeni başladınız herhalde dut a bakalım nasıl gelişmeler verecek..
Saç ekim tasarımın harika çok beğendim umarım sonuç güzel olur.
Teşekkürler umarım 🙏
Reis Kirpit gibi kafan varmış yani 3 numarada çok yakışır anlamında keşke kafam böyle olsada hiç saçım olmasa bu arada Ekim çok güzel olmuş inşallah istediğin gibi olur
Hayırlı olsun konunuzu yeni gördüm çok güzel bir ekim umarım sonucunuz güzel olur:
olur bu saç. şimdiden tebrik ederim. saç simülasyonunuzdan bir eser göremedim yalnız. kafanız temiz görünüyor.