Saç Ekimi Sonuçları
Ekim sonrası ozon yağı donör bölgesine sürülmüyor mu? Ben 10 gün donör bölgeye uyguladım. Ekim bölgesine kabuk dökümü öncesi sadece losyon ve şampuan. Diğer şeyler zaten zarar verir bence?
Arkadaşlar üçüncü gün ilk yıkamamı yaptım Ekim yerinde o kadar su dökmeme rağmen beyazlıklar kaldı çıkaramdım Sizce süreç nasıl iyi gidiyor mu?Birde bahsettiğim yağı görselde ekledim
İlk yıkamada herkes o stresse giriyor merak etmeyin hocam bocalama sürmedikten sonra o beyazlıklar yarım saat içinde yok oluyor. Kimse çıkaramamıştır bence. Bana da elinizdeki ozondan verdiler kabuk dökene kadar kullandım. Hatta benim kabuk sürecimde ufak birkaç problem olmuştu kabuk sürecinde 3-4 kere kliniğe gittim kafam yağlı iken, kullanmamam gerekseydi muhakkak söylerlerdi
Sağlıklı ilerliyor losyonu daha ince katman halinde sürün, çıkmayanları da deri emer zaten, donör kaşınır gerilirse donörede sürebilirsiniz rahatlatır, şişe bitmiyor zaten 10 günde boşa çöpe gitmesin.
Arkadaşlar birde ekimden hemen sonra proscar kullandım daha önce kullandığım için ara vermedim onları öneri 18. Gündeymiş yeni fark ettim bir zararı var mı sizce
Losyonu kim tam çıkartabilmiş ki zaten hayırlı olsun, proscar konusunda bilgim yok tecrübeli arkadaşlar cevaplayacaktır.
Hayır hemen başlaya bilirsin sprey tarzı ürünler 18 ya da 1 ay dolunca oral yolla alınan ilaçlar vitaminler sorun kullanılmalı.