dostum neden sinirleniyorsun adamı görmedin bile kabul et bu bir gerçek ve kompleks yapmaya gerek yok sonuçlar bölümüne bak saçı çıkanlar nasıl gençleşmiş gör bence.
Gözleri kısarak bakınca tipi ortaya çıkıyor belki öyle yaptı bana da genç geldi
Şaka, makara bir tarafa medikal tedavi ön çizgisi bozulmayan, saçları seyrekleşmiş insanlara önerilir bence, bu adam fin alsa ön çizgisi geri gelmeyecek, alnı kapanmayacak. Sadece 5-6 yıl düzenli fin kullanacak, mevcut saçı koruyacak o da biraz artış gösterir işte o kadar.
Güzel bir ön çizgi tasarımı, arkalara doğru dhi ekim ile aralara girilir tabii iyi bir ekimci şart bu kafa için, 5-6 binlik yerlere gitme sakın. Saç rengi güzel, 6-7 ay sonra mutlu olursun, ben olsam beklemem araştırmaya başlarım. Zaten dökülmenin çoğu gerçekleşmiş. Hublot 30 yaşına kadar bekleyin demiş evet doğrudur tam dökülme durur ancak bu sefer full kel olacak kafa, o zaman da yine 2 ekim planlanacak. 5 yıl kaybetmiş olacaksın, ön tarafı hallet moralini düzelt derim ben, 5 yıl sonra da daha fazla dökülme gerçekleşince 2.ekimle noktayı koyarsın.
Serkan Aygın
Asuman Hair
Şahin Çelik
Bu 3 isim fp ekimcilerdir, bu seviyeden daha aşağıya düşme sakın saça yazık olur, fiyat konusunda rahatım diyorsan zaten üst levellerin isimleri belli.