Anket

Size Açtığım Konuyla yardımcı oldum mu ?

Evet
Hayır

Gönderen Konu: AHD Klinik Hakan Doğanay ekibi (29-30 mart) Yaş 39  (Okunma sayısı 16931 defa)

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: AHD Klinik Hakan Doğanay ekibi (29-30 mart) Yaş 39
« Yanıtla #91 : 01 Eylül 2021, 01:14:01 »
Son durum nedir

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 04 Eylül 2021, 10:37:21 »
Son durum nedir hocam ?
  Şok dökülme olmadı tekrardan yazayım başlarken kerozan dermoreller cüce palmiyesi ile hocanın verdiği solüsyona devam süreçten oldukça memnunum
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 04 Eylül 2021, 11:40:21 »
Dostum son durumu bir kaç açıdan cekip eklermisin. Çok iyi görünüyor bu resimde
Global Moderator

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 04 Eylül 2021, 14:12:57 »
Dostum son durumu bir kaç açıdan cekip eklermisin. Çok iyi görünüyor bu resimde
Kardeşim benim nasılsın? Tesekkur ederim Müsait olunca atarimda ben hiç fotojenik çekemem:)
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Mehmetkrgz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 20 Eylül 2021, 21:22:38 »
Merhaba son durumu paylaşabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 20 Eylül 2021, 21:51:21 »
Evet dostum artık şu saçları uzat de güzel bir resim koy ben de çok merak ediyorum çünkü çok harika bir süreç çok başarılı bir sonuç biraz fazla resim olursa bizim için daha iyi olur Forum’da seni takip eden arkadaşlar içinde biraz konuyla ilgilen lütfen
Global Moderator

Bizans

• Jr. Member
  • **
  • Dr kinyas saç ekimi
« Yanıtla #97 : 20 Eylül 2021, 22:08:48 »
İlginç bir süreç.  6 ay olmuş arkadaş şok dökülme olmadı diyerek belrisiz bir foto koymuş
  • Ekim Tarihi: 18.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44
  • Medikal Tedavi Xpecia, omega3, solgar v2000

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 20 Eylül 2021, 22:46:26 »
İlginç bir süreç.  6 ay olmuş arkadaş şok dökülme olmadı diyerek belrisiz bir foto koymuş

Foto belirsiz değil bu kadar kısa olmasına ramen çok güzel görünüyor
Global Moderator

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 21 Eylül 2021, 18:06:02 »
saçlarımı böyle kullaniyorumm kardeşim öncesi sonrası konuda mevcut saçlarımı hiç uzatmadım hep böyleydi ekilirkende böyleydi sonrada şok dökülme hiç olmadı soranlara söylüyorum konuda  forumun sahibine saygımdan ve buradan doğru yere ekim yaptırdığıma yardımcı olduğu için foto atıyorum kısası bu 2 mm.. uzununu sen tahmin et artık belirsizlik neresinde bunun ilk paylaşımımda ekim öncesi sonrası var zaten ekilen yerler belli o ekilen saç dostum dökülmedi kafamda kaldı sonuç bu açıklık kalmadı benim için süreç kabuk dökümünde kafa neyse o kısacası bu
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #100 : 21 Eylül 2021, 19:30:14 »
saçlarımı böyle kullaniyorumm kardeşim öncesi sonrası konuda mevcut saçlarımı hiç uzatmadım hep böyleydi ekilirkende böyleydi sonrada şok dökülme hiç olmadı soranlara söylüyorum konuda  forumun sahibine saygımdan ve buradan doğru yere ekim yaptırdığıma yardımcı olduğu için foto atıyorum kısası bu 2 mm.. uzununu sen tahmin et artık belirsizlik neresinde bunun ilk paylaşımımda ekim öncesi sonrası var zaten ekilen yerler belli o ekilen saç dostum dökülmedi kafamda kaldı sonuç bu açıklık kalmadı benim için süreç kabuk dökümünde kafa neyse o kısacası bu
Öncesi sonrası diosunuzda ne Ekim öncesi kellik durumunuz belli nede Ekim sonrası boş bir konu bana göre paylasmicaksan neden konu açtın ki ??

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 21 Eylül 2021, 19:49:30 »
Öncesi sonrası diosunuzda ne Ekim öncesi kellik durumunuz belli nede Ekim sonrası boş bir konu bana göre paylasmicaksan neden konu açtın ki ??
Öncesi ve sonrası ekilen yerler iyi bakarsan anlaman lazım yeniysen forumda çok konu var bakılacak sonra idrak edebilirsin saçım bu şekilde kardeşim konuyu sana sorup yada anlamayan birine sorup açacak değilim anlamadıysan yorum yazma üslubunu beğenmedim bende konu açma konusunda
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #102 : 21 Eylül 2021, 19:56:08 »
Öncesi ve sonrası ekilen yerler iyi bakarsan anlaman lazım yeniysen forumda çok konu var bakılacak sonra idrak edebilirsin saçım bu şekilde kardeşim konuyu sana sorup yada anlamayan birine sorup açacak değilim anlamadıysan yorum yazma üslubunu beğenmedim bende konu açma konusunda
Senden daha deneyimliyim merak etme ilerde acarsamda böyle boş bı konu açman merak etme neyin ne olduğu belli deil kime ne faydası olcak bu konunun bilader

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #103 : 21 Eylül 2021, 20:06:10 »
Senden daha deneyimliyim merak etme ilerde acarsamda böyle boş bı konu açman merak etme neyin ne olduğu belli deil kime ne faydası olcak bu konunun bilader
ilerde sen aç dolusunu istediğin uzunlukta saçını paylaş burayı meşgul etme beğenmediysen bak geç bende öyle yapıyorum adamın konusu ne olursa olsun ki bence sıkıntı yok benim konuda emek veren birine konuyu boşuna acmisin denmez 5000 kişi bakmış bu konuya 2 tane çıkıyor işte ne yapacaksın hadi iyi aksamlar
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #104 : 21 Eylül 2021, 20:09:32 »
ilerde sen aç dolusunu istediğin uzunlukta saçını paylaş burayı meşgul etme beğenmediysen bak geç bende öyle yapıyorum adamın konusu ne olursa olsun ki bence sıkıntı yok benim konuda emek veren birine konuyu boşuna acmisin denmez 5000 kişi bakmış bu konuya 2 tane çıkıyor işte ne yapacaksın hadi iyi aksamlar
Haklısınız hocam kusura bakmayın .

Facebook Twitter Instagram