Arkadaşlar Öncelikle herkese merhabalar Saç ekimini 1 senedir düşünüyordum uzun araştırmalar sonrasında bütçeye ve kafa yapıma en uygun yer olarak Ahd klinikte karar kıldım.29 marta ilk beni terminalden Tolga kardeşim aldı onada burdan teşekkür ederim ilgisine ilk önce hastanede kan testi yapıldı sonra klinikte saclarim kesildi sonra yıkandı lk gün 2250 ikinci gün 1400 greft alımı yapıldı ve ekimini kalem yöntemiyle itina ile gerçekleştirdi Hakan hocam 2 günde kontrol.amacli 6 defa geldi ekibine kefil olduğunu önceden belirtmesine rağmen yinede kontrol ve saç çizgisinin çizilmesinde yardımcı oldu ve kontrol etti ..konakladığım otelde çok iyi ve rahattı son gün yıkama yapıldı ve Hakan hocam ve Didem hanım süreci ve yapılması gerekenleri bilgilendirdi herşey için Hakan hocama ve ismini hatırlamadığım bayan personellere çok teşekkür ediyorum ilgileri ve alakaları için ..Takviye olarak şunlari kullanıyorum 1Proscar (1/5) 2 Kerozan 3 dermoreller 4 Hakan hocanın kendi yaptığı solüsyon ( 1.5 ay sonra ) 5 sarimsak sürüyorum dermorellerden sonra ama 2 ay sonra başlayabilirsin dedi Hakan hoca dermarolleri hepimizin istediği gibi sonuçlar olması temenni ederim saygılar Ekim öncesi