Saç Ekimi Sonuçları
Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmı
Hocam verteks ne durumda?
Cem hocam, gayet iyi sonuc almis, sac problemini bitirmissiniz. Guzel gunlerde kullanin.
Alıntı yapılan: Asimavi - 03 Aralık 2017, 09:23:27Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmıİlaç kullanıyorsanız elveda diyin. Protein ağırlıklı beslenebilirsiniz fakat artık ilaç kullanamazsınız. demek istediğimi anlamışsınızdır:)
Alıntı yapılan: cemolokko - 04 Aralık 2017, 12:11:19Alıntı yapılan: Asimavi - 03 Aralık 2017, 09:23:27Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmıİlaç kullanıyorsanız elveda diyin. Protein ağırlıklı beslenebilirsiniz fakat artık ilaç kullanamazsınız. demek istediğimi anlamışsınızdır:)Haklısınız. Dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederim
Alıntı yapılan: Asimavi - 10 Aralık 2017, 13:40:22Alıntı yapılan: cemolokko - 04 Aralık 2017, 12:11:19Alıntı yapılan: Asimavi - 03 Aralık 2017, 09:23:27Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmıİlaç kullanıyorsanız elveda diyin. Protein ağırlıklı beslenebilirsiniz fakat artık ilaç kullanamazsınız. demek istediğimi anlamışsınızdır:)Sadece peynir ve yumurta proteini alıyorum:)))Haklısınız. Dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederimrica ederim.
Alıntı yapılan: cemolokko - 04 Aralık 2017, 12:11:19Alıntı yapılan: Asimavi - 03 Aralık 2017, 09:23:27Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmıİlaç kullanıyorsanız elveda diyin. Protein ağırlıklı beslenebilirsiniz fakat artık ilaç kullanamazsınız. demek istediğimi anlamışsınızdır:)Sadece peynir ve yumurta proteini alıyorum:)))Haklısınız. Dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederim
9 ay 20 gün...
Alıntı yapılan: cemolokko - 25 Kasım 2017, 14:08:529 ay 20 gün...Cemolokko bey neredeyse saç çıkması tamamlanmış biri olarak extradan biotin kullandınızmı xpecia haricinde. 5 gr biotin kullanan arkadaşlar var Ve gayet iyi gidiyor görünüyor durumları. Size önermişmiydi Hasan bey. Daha yolun başındayım bu konulara dikkat ediyorum. Sizin tecrübeniz önemli
Alıntı yapılan: cemolokko - 04 Aralık 2017, 12:11:19Alıntı yapılan: Asimavi - 03 Aralık 2017, 09:23:27Ben aktif sporcuyum aynı zamanda. Özel bir vitamin falan aldınızmı. Beslenmede falan önereceğiniz birşey varmıİlaç kullanıyorsanız elveda diyin. Protein ağırlıklı beslenebilirsiniz fakat artık ilaç kullanamazsınız. demek istediğimi anlamışsınızdır:)bahsettiğiniz protein tozu kreatine vs mi yoksa steroid tarzı destekler mi?