Saç Ekimi Sonuçları
İnanılır gibi degil... bukadar çabuk kapanan bir vertekste görmüş olduk:)
Kardeşim onu da başka zaman yaparım koyduğum Fotoğrafların çok net olduğunu düşünüyorum:))
Alıntı yapılan: cemolokko - 06 Ağustos 2017, 19:17:02Kardeşim onu da başka zaman yaparım koyduğum Fotoğrafların çok net olduğunu düşünüyorum:))Fotoğraflar net kardeşim ama fırsat bulursan koyarsın yoksa da canın sağolsun
Alıntı yapılan: emretasdemir - 06 Ağustos 2017, 19:59:52Alıntı yapılan: cemolokko - 06 Ağustos 2017, 19:17:02Kardeşim onu da başka zaman yaparım koyduğum Fotoğrafların çok net olduğunu düşünüyorum:))Fotoğraflar net kardeşim ama fırsat bulursan koyarsın yoksa da canın sağolsun Buyur kardeşim...
Gercekten cok iyi olmus. Lakin Hisarin diger ekimleri berbat forumdaki. Manuel disinda basarili Bir hisar gordum 2 esma serkan gordum. Baska basarili gormedim.
Alıntı yapılan: Kadirerdogann7 - 07 Ağustos 2017, 00:57:25Gercekten cok iyi olmus. Lakin Hisarin diger ekimleri berbat forumdaki. Manuel disinda basarili Bir hisar gordum 2 esma serkan gordum. Baska basarili gormedim.Arkadaş her nekadar başlıkta belirtmesede bu ekim sonucu deil. Ekim+minoxidil sonucu. Sadece minoxidil kullanıp başlık açsanız ve ekim yazsanız herkes ne kadar doğal ekim der