Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Nairu - 08 Ocak 2018, 13:42:35bana minoxil değilde hair forte verdiler biraz araştırma yaptım hair forte minoxil gibi değil deniyor ama kullanan biriyle görüşmek lazım tabii.Şenol53 var o dA hisarda yaptırdı Ekim'ini hairforte kullandı. Onun sonucu benimkinden daha güzel ona sorarsan yardımcı olacaktır.
bana minoxil değilde hair forte verdiler biraz araştırma yaptım hair forte minoxil gibi değil deniyor ama kullanan biriyle görüşmek lazım tabii.
Alıntı yapılan: cemolokko - 08 Ocak 2018, 15:52:37Alıntı yapılan: Nairu - 08 Ocak 2018, 13:42:35bana minoxil değilde hair forte verdiler biraz araştırma yaptım hair forte minoxil gibi değil deniyor ama kullanan biriyle görüşmek lazım tabii.Şenol53 var o dA hisarda yaptırdı Ekim'ini hairforte kullandı. Onun sonucu benimkinden daha güzel ona sorarsan yardımcı olacaktır.Bende 6. Aya kadar spreyi düzenli kullanacağım. Belki bu efsane sonuçlara bizimde adımız yazılır cemolokko bey:))))
Alıntı yapılan: ruhi mücerret - 06 Kasım 2017, 12:06:05teşekkür ediyorum bazı arkadaşlar için cevap oldu ..cidden 2000 ekilse vertexe demekki deri görünmeyecek şimdi bu greftle bile mükemmel kapanmış hayırlı olsun dostum..başka konuda örnek göstereceğim vertexiniKiyaslama yapmani kolalastirmak bakimindan soyle bir resim birakayim. 1800 vs 1500
teşekkür ediyorum bazı arkadaşlar için cevap oldu ..cidden 2000 ekilse vertexe demekki deri görünmeyecek şimdi bu greftle bile mükemmel kapanmış hayırlı olsun dostum..başka konuda örnek göstereceğim vertexini
Bugüne kadar gördüğüm en doğal ekim diyebilirim. Harika olmuş dostum. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın saç ektiğini kimse anlayamaz.
Son durumunuz nedir hocam
Alıntı yapılan: Asimavi - 17 Şubat 2018, 23:07:12Son durumunuz nedir hocamDurum mu kalmış Adam akmış gitmiş