Gönderen Konu: Akl Klinik Hasan Akil  (Okunma sayısı 71627 defa)

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Forumun en iyi Ekim’lerinden biri olduğunu düşünüyordum , aynen fikrim değişmedi.
İlaç , ek tedavi durumunuzu tekrar yazmanızı rica edeceğim .

Green392

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam senin ekimden önce zaten baya saçın varmış zaten :)
aynı fikirdeyim zaten ön taraf bir hayli iyiymiş o bölgeye Ekim yapılıp yapılmadığı çok da anlaşılmıyor gibi  ?

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumun en iyi Ekim’lerinden biri olduğunu düşünüyordum , aynen fikrim değişmedi.
İlaç , ek tedavi durumunuzu tekrar yazmanızı rica edeceğim .

Aynen katılıyorum 👍🏻

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hiperbarik oksijen tedavisi , ekim den önce yapılırsa faydası olur mu , sizce ?

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiperbarik oksijen tedavisi , ekim den önce yapılırsa faydası olur mu , sizce ?

ekimden önce yapılması olayın mantığına ters. çünkü tedavi yaraları erken iyileştirdiğini iddia eden bir yaklaşım ki, ekimden önce olmayan bir yaraya hiçbir fayda sağlamaz.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Kusura bakmayın çok uzun süredir girmiyorum foruma. Hiperbarik oksijen tedavisinin operasyondan sonra yaraları hızlı iyileştirdiği söylendiğinden operasyon öncesi girilmesinin bir mantığı olacağını düşünmüyorum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ön taraflarımda saç vardı fakat çok seyrekti. Uzattığım zaman yana atarak saklıyordum dolayısı ile ekimin büyük kısmı ön taraflara yapıldı. Ben aşırı derecede memnunum. Beni gören bir kişi bile ekim olduğunu anlamadı. Takviyelere gelince önceki sayfalarda yazdığım gibi minoxil forte, xpecia ve ducray anaphase şampuan kullandım bunun dışında herhangi birşey kullanmadım.

Nairu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kullanmaya devam ediyor musun hocam? Bırakınca etkisi geçiyor eskiye dönüyor diyorlar. Ben de ektirdim aynı yerde o yüzden soruyorum.

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minx kullanılan ekımlerin sonuçlarına çok güvenmıyorum zaten minx kullanmak bana göre başlı başına bir hata bunu kullanıp bırakan çok insan gördüm saçları dökülen ekim saçları dahil misal zekeriya hocaya ektiren norveçlı.

Nairu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bana minoxil değilde hair forte verdiler biraz araştırma yaptım hair forte minoxil gibi değil deniyor ama kullanan biriyle görüşmek lazım tabii.

perseus

• Ziyaretçi
sizde saç varmış cemolokko .ekiminiz tatmin edici ,sonuç  normal ,,4050 greft iyi bir rakam yüksek sayılabilir bu açıklığa,,bu ekim merkezi yüksek greft çalışıyor. hayırlı olsun saçlarınız
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 14:08:23 Gönderen: perseus »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun mutlu olmanız çok güzel umarım minox bırakınca yada saçlar döngüye girince kayıp yaşamadan bu defteri kapatırsınız.
Global Moderator

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun mutlu olmanız çok güzel umarım minox bırakınca yada saçlar döngüye girince kayıp yaşamadan bu defteri kapatırsınız.

Teşekkür ederim minoxu bırakalı 5 ay oldu bir kayıp yaşamadım henüz umarım yaşamam..

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bana minoxil değilde hair forte verdiler biraz araştırma yaptım hair forte minoxil gibi değil deniyor ama kullanan biriyle görüşmek lazım tabii.

Şenol53 var o dA hisarda yaptırdı Ekim'ini hairforte kullandı. Onun sonucu benimkinden daha güzel ona sorarsan yardımcı olacaktır.:)

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sizde saç varmış cemolokko .ekiminiz tatmin edici ,sonuç  normal ,,4050 greft iyi bir rakam yüksek sayılabilir bu açıklığa,,bu ekim merkezi yüksek greft çalışıyor. hayırlı olsun saçlarınız

Teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram