Gönderen Konu: Akl Klinik Hasan Akil  (Okunma sayısı 71599 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi 06/02/2017 4050 Greft (Hiperbarik Oksijen Tedavili)
« Yanıtla #15 : 18 Haziran 2017, 21:57:33 »
fotolara bakarak sadece şunu diyorum diğer saçlara zarar vermeden yapılan çok güzel bir sıklaştırma örneği başarılı minoxile gelince başladıysan bırakma günde sadece 1 defa  2 3 fıs şeklinde kanlanma olsun diye kullan 2 3 fısı geçip saçını çok alıştırma ..

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2017, 22:33:20 »
Çok başarılı bir ekim olmuş, daha 150 bile olmamasına rağmen çok iyi duruyor...Vertex'te biraz toparlarsa bu iş tamamdır  :)

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Haziran 2017, 00:59:16 »
çok başarılı ve doğal gözüküyor...maliyet ne kadar? başka referanslar da var mı?

Çok teşekkür ederim.Buradan fiyat söylemem çok doğru olmayacaktır. Çünkü bi tanıdığım referansıyla gittim ve çok uygun bir fiyata yaptırdım. Fakat şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok anlayışlı insanlar ve çok uyguna yapıyorlar.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Haziran 2017, 01:00:47 »
fotolara bakarak sadece şunu diyorum diğer saçlara zarar vermeden yapılan çok güzel bir sıklaştırma örneği başarılı minoxile gelince başladıysan bırakma günde sadece 1 defa  2 3 fıs şeklinde kanlanma olsun diye kullan 2 3 fısı geçip saçını çok alıştırma ..

Teşekkür ederim. 6 ay süreyle günde 1 kez 3 fıs kullanmamı söylediler. Fakat buradaki yorumları okuyunca biraz korktum açıkçası. Umarım bıraktığımda bir kayıp yaşamam.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2017, 01:01:59 »
Çok başarılı bir ekim olmuş, daha 150 bile olmamasına rağmen çok iyi duruyor...Vertex'te biraz toparlarsa bu iş tamamdır  :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin ekiminizi de yakından takip ediyorum. İnşallah hepimiz hayalimizdeki saçlara kavuşur bu illetten kurtuluruz :)

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2017, 01:11:34 »
Bu ekimin suanki sonucunu yuzde 70 minoxa bagliyorum sonucta ektirmeden minox kullansan saclar bu seviyeye gelebilirdi tam minoxluk sacin varmis.

Açıkçası minoxille saç ekiminden sora reçete vasıtasıyla tanıştım :) Fakat dediğim gibi inşallah bırakınca bir kayıp yaşamam.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2017, 01:11:48 »

Teşekkür ederim. 6 ay süreyle günde 1 kez 3 fıs kullanmamı söylediler. Fakat buradaki yorumları okuyunca biraz korktum açıkçası. Umarım bıraktığımda bir kayıp yaşamam.
aynen doğrusu odur zaten  minox kulanımının kanlanma sağlasın diye, koruyucu amaçlı kullanımda budur zaten, yabancı forumlarda çoğu kişi yıllarca o şekilde kullanıyor ..günde 10 fıs sıkanların sıkıntı yaşaması alkolden alkol zamanla yıpratıyor..sana bir kullanıcı olarak tavsiyem şu minoxu bırakınca saçlarında hacim kaybı olur o yüzden  6 aydan sonra günde 1 fısa düşür ekim bölgesine kullanmaya devam et .bırakırsanda hacim kaybı yaşarsan telaş etme minox kalınlaştırdığı saçtan etkisini çekmiş demektir olan saçın dökülmez yani..ama sakın abartarak kullanma 2 3 fısı geçme 6 ay alkol  yıpratabilir saçını ..sonra devam edersen 1 fıs.geceleri yatmadan.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2017, 01:13:32 »

aynen doğrusu odur zaten  minox kulanımının kanlanma sağlasın diye, koruyucu amaçlı kullanımda budur zaten, yabancı forumlarda çoğu kişi yıllarca o şekilde kullanıyor ..günde 10 fıs sıkanların sıkıntı yaşaması alkolden alkol zamanla yıpratıyor..sana bir kullanıcı olarak tavsiyem şu minoxu bırakınca saçlarında hacim kaybı olur o yüzden  6 aydan sonra günde 1 fısa düşür ekim bölgesine kullanmaya devam et .bırakırsanda hacim kaybı yaşarsan telaş etme minox kalınlaştırdığı saçtan etkisini çekmiş demektir olan saçın dökülmez yani..ama sakın abartarak kullanma 2 3 fısı geçme 6 ay alkol  yıpratabilir saçını ..sonra devam edersen 1 fıs.geceleri yatmadan.

Tamamen bıraksam sorun olur mu?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2017, 01:17:18 »
evet olabilir çünkü hacim kaybı olacaktır feritin dediği gbi minox sende baya etki etmiş erken sonuç almışsın kendi saçın şaha kalkmış ..ama yinede doktoruna danış,, bana kişisel deneyimime soruyorsan bırakma derim ..hacim kaybı yaşarsın..yada şimdi bırak..hiç bulaşma ..günde 3 fısıda geçme devam edeceksen de

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Haziran 2017, 01:21:22 »
evet olabilir çünkü hacim kaybı olacaktır feritin dediği gbi minox sende baya etki etmiş erken sonuç almışsın kendi saçın şaha kalkmış ..ama yinede doktoruna danış,, bana kişisel deneyimime soruyorsan bırakma derim ..hacim kaybı yaşarsın..yada şimdi bırak..hiç bulaşma ..günde 3 fısıda geçme devam edeceksen de

Anladım. Çok teşekkür ederim. Açıkçası şöyle de bir durum var; ekimden önce merkez hiperbarik oksijen tedavisi sayesin ekilen saçların yüzde 60 ının şok dökülme geçirmeyebilir denmişti. ve gerçekten şok dökülmeyi verteks de yaşadım ön tarafta pek dökülme yaşamadım diye hatırlıyorum. Bunun etkisi de olabilir belki.

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Haziran 2017, 01:46:37 »
Vurgun yiyen dalgiclar icin kullanilir. Yaralari cabuk iyilestirir, hucrelerin omrunu arttirir. Zararli bakterilerin olumune sevbeb olur. Basinc odasinda mi uygulandi ? Kac seans girdiniz ?

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2017, 01:51:14 »
Vurgun yiyen dalgiclar icin kullanilir. Yaralari cabuk iyilestirir, hucrelerin omrunu arttirir. Zararli bakterilerin olumune sevbeb olur. Basinc odasinda mi uygulandi ? Kac seans girdiniz ?
EVet basınç odasında 3 gün boyunca günde 2 saat uygulandı.

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Haziran 2017, 02:18:49 »
Askeri ve endustrial dalis ile alakali olanlar bir tip teknisyeni kadar bilir. uzun sureli dalis sonrasi veya vurgun yiyen dalgiclar tedaviside kullanilir.cok detaya girmeden, bas agrisi, stress, moral bozuklugu hatta karamsarligi bile uzerinden atar .) sevgili cemokko etkisi  yaralarin cabuk iyilesmesine, hucrelwrin biraz daha kendini cabuk onarmasina sebeiyet vermiatir. Etkisi olmustur yaralari cabuk iyilestirir. Sok  dokulmenin bircok sebebi var tabi buarada zarar goren koklerini alim sirasinda cabuk iyilestirmistir.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Haziran 2017, 02:31:06 »
Askeri ve endustrial dalis ile alakali olanlar bir tip teknisyeni kadar bilir. uzun sureli dalis sonrasi veya vurgun yiyen dalgiclar tedaviside kullanilir.cok detaya girmeden, bas agrisi, stress, moral bozuklugu hatta karamsarligi bile uzerinden atar .) sevgili cemokko etkisi  yaralarin cabuk iyilesmesine, hucrelwrin biraz daha kendini cabuk onarmasina sebeiyet vermiatir. Etkisi olmustur yaralari cabuk iyilestirir. Sok  dokulmenin bircok sebebi var tabi buarada zarar goren koklerini alim sirasinda cabuk iyilestirmistir.

Evet yaralarım baya çabuk iyileşti gerçekten majör bir etkisinin olduğunu düşünüyorum :)

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 19 Haziran 2017, 11:48:20 »
Geçmiş olsun hiperbarik oksijen tedavisini saç ekiminde yeni duyuyorum ekimden önce neden hiperbarik tedavi uygulandığını araştırdınız mı, daha önce yapılanları gördünüz mü? bir de teknik olarak mikromotor mu kullanıldı  kanallar nasıl açıldı?           
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2017, 11:51:25 Gönderen: emireri »

Facebook Twitter Instagram