Arkadaşlar merhaba,
6 Şubat 2017 tarihinde Hisar Hastanesinde saç ekimim gerçekleşti. bugün 132. günümdeyim. Bu forumla ekimden 1 hafta önce tanıştım. Acele ile karar verip bir tanıdığımın vasıtası ile ekimimi gerçekleştirdim. Bu forumdan önce ise Arenamed ve Dr. Kemal Aytuğlu ile görüşmüştüm. Operasyon için en erken 1 ay sonrasına tarih verebiliyorlardı. Ve şu an çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Çok cins bir insan olduğum için (psikolojik olarak kötü yorumlardan korktuğum için) sürecin ortalarına kadar bekledim. Ve sürekli kendimi çok güzel olacağına şartladım. Ekim öncesi fotolarımda hep filtre vs. yanıltıcı fotolar olduğu için sizlere önce ekim fotolarımı ve sonrasında 60. gün ve şimdiki fotolarımı paylaşacağım. Şunu söyleyebilirim ki Hisar Hastanesi için; gerçekten şans eseri onlarla tanışmış olsam da ilgi ve alaka süper. 90. gün PRP yaptırdım. 180.gün tekrar kontrole gidip PRP yaptıracağım. Şu an için sürecim mükemmel gidiyor. Ducray Anaphase şampuan, X Pecia Tablet ve Minoxil Forte Sprey kullanıyorum. Fakat bu forumdaki minoxil yorumlarından sonra korkmaya başladım. SÜrecim ve minoxil kullanımı ile ilgili yorum ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
İnşallah herkes istediği saçlara kavuşur.