Gönderen Konu: Bu aletler yürüyüş yerine geçer mi, dışarıda spora gerek var mı?  (Okunma sayısı 759 defa)

Biotin de Finsouza

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonra doktorumun verdiği tavsiyeye göre fitnesse başlayacağım
Kondisyon ve eliptik bisiklet aldım. Bunun yanında bir de stepper'ım var geçen aylarda aldığım(merdiven çıkış gibi) çok güçlü değilim birde sadece 20kg'lık dambıl seti

bunlar dışarıda yapacağım yürüyüşün yerine geçer mi kondisyon kazanıp kilo verme açısından. saç ekiminden sonra uzun bir süre dışarı çok az çıkmayı düşünüyorum. zaten hamladım iyicene ve ekimden sonra iyicene asosyal olcam

Snowly12

• Hero Member
Sana hafif bir program vereyim istersen bu aletleri kullanabilecegin
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

dejavuu86

• Sr. Member
Sana hafif bir program vereyim istersen bu aletleri kullanabilecegin
peki altesiz vücut hareketleri ile belli bir seviye ulaşılırmı kas yapımında  ve güçlenmede  örnegin  benim yaşadğım yerde yakın koşu pisti ve spor aletleri var  ben belli zamanlarda oraya gidiyordum şunları yapıyordum  ; şınav ,barfiks , plank ve squat yapıyordum  sonrada 2 km koşu yapıyordum  doğru bir programmı sizce bir önerin varmı bununla ilgili

emekli kel

• Hero Member
 koşu uzunsa kasları eritir.yağ yakıyor yağ yanınca belli sure sonra koşu emicek yağ bulamıyor kaslardan emiyor.2km yi soyle koş kaslardan goturmez diyor bir hoca o zaman.yarı tempo 5 6 dk koş 1 dk hızlı koş ustune gene yarı tempo yada az üstü koş.kısa mesafeli deparlı koşularında kasa faydası var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dejavuu86

• Sr. Member
O dediğinizi yapmaya çalıştım 1 km yi  100 metre depar 100 metre yavaş tempo yapayım dedim mafoldum ;D  yapamadım yani bende normal tempoyla 2 km koşuyorum 10 dk da 

emekli kel

• Hero Member
 1 km 5 dk güzel fena değil o kadar koşabiliyorsan kas eritmeyen intervalide yapabilirsin.100 hızlı 100 yavas sürekli yorar.5_6 dk yavas koş 1 dk aralıksız yardır sonra yavas koş.10 dkyı 2 kmde koşuyorsan bunuda yaparsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dejavuu86

• Sr. Member
1 km 5 dk güzel fena değil o kadar koşabiliyorsan kas eritmeyen intervalide yapabilirsin.100 hızlı 100 yavas sürekli yorar.5_6 dk yavas koş 1 dk aralıksız yardır sonra yavas koş.10 dkyı 2 kmde koşuyorsan bunuda yaparsın
bide öyle deneyim dediğiniz gibi daha önceleri daha gençken   2 km yi 8.30 dakikada koştuğum zamanlarda oluyordu  ama şimdi   koşamıyorum o kadar sürede  belki daha fazla koşuya çıksam yine olabilir ama şuan zor

emekli kel

• Hero Member
 antremanla olur aşağıki videodaki uygulamayı dene bence.bende genc değilim 41 yasındayım 4 ay önce koşuya basladım 2 kmyi 8 30 falan koşuom yarı maratonda koşuom .gencken yeteneğim vardı birde vucut calısır senelerce yuruyus yaparım ondan herhalde iyi koşabiliom sigara falanda yok antremanla koşarsın biraz zor bir intrevral ama denemeye değer

Facebook Twitter Instagram