Gönderen Konu: Yok yok çıkar artık saç galiba :/  (Okunma sayısı 2658 defa)

İnceTellii

• Sr. Member
Ynt: Yok yok çıkar artık saç galiba :/
« Yanıtla #16 : 30 Mart 2021, 20:15:55 »
önde yeni kazanım zor.ilaçla dokulmeyi frenle gerisini ekimle halletmeye calıs saçların zayıf.

Emekli abim hiç mi bişey kazanamayız önlerden
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Mart 2021, 20:26:45 »
önde yeni kazanım zor.ilaçla dokulmeyi frenle gerisini ekimle halletmeye calıs saçların zayıf.
Mavi serum kullanmistim zamanında efsane sac çıkmıştı yemn ederim bırakınca yine döküldü o Değil de ömür boyuda kullanılırdı ama yan etkisi vardı göğüs cikartiyrdu

Biotin de Finsouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2021, 20:36:03 »
Bilmiyordum, 50 bin ise yine çok gerçi damla ile ayarlıyordur heralde..

bende devit-3 ampül emin olmamakla beraber 1 ampül 12 değer arttıyordu galiba yanılmıyorsam
D3 iyi artıyor bende ama B12 pek hızlı artmıyor. Dil altı sevmiyorum erimiyor, en son aldığım erimiyordu çok zor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2021, 20:37:21 »
 ince önde dokulme yeniyse sansımız olabilir onun dısında önde iş zor
 thescript işe yaradıysa güzel ama yan etkiler sorun olabiliyor içeriğini bilmiom
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2021, 20:38:54 »
Mavi serum kullanmistim zamanında efsane sac çıkmıştı yemn ederim bırakınca yine döküldü o Değil de ömür boyuda kullanılırdı ama yan etkisi vardı göğüs cikartiyrdu

E kanka mavi serum gibi ne oldugu belli olmayan şeyi kullanan adamsın fin kullanmayı neden düşünmüyorsun
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2021, 20:40:09 »
One up Saw Palmetto içinde 40 değil 60 kapsül var.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2021, 21:09:51 »
E kanka mavi serum gibi ne oldugu belli olmayan şeyi kullanan adamsın fin kullanmayı neden düşünmüyorsun
ah ahh ben son anda döndüm valla :D deprosyon yasadim onu kullaninca gogusler buyudu vucut killsrim buyudu tüy gibi olan larin çoğu kil oldu eraksion libido hic degismedi cunku libidom herzaman yuksekti şükür biraktim sonradan anladım bundan olduğunu ama satan şerefsiz o.c bana hiç bir yan etkisinin olmadığını söylemişti Allah belasını versin

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2021, 21:19:43 »
Thescript finasterid konusunda senden daha cekinceliydim hatta bu finasteridi kullananlar aklını kaçırmış olmalı diyordum . Araştırdım doktorlara sordum hatta bugün dermatoloji doktoruna reçete ettirdim askerde kullanabilmek için çünkü askerden sonraya ekimim var , dermatoloji doktoru ben kendimde kullandım 7-8 sene kadar sonra bıraktım yan etkide görmedim dedi yerinde olsam kullanmaya devam ederim dedi kısacası finasterid kullanmadığın her dakika saçlarını kurtarma şansın azalıyor , ön bölgeden bişey bekleme ön bölge ekimlik seviyeye gelmiş çünkü

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2021, 21:23:46 »
Thescript finasterid konusunda senden daha cekinceliydim hatta bu finasteridi kullananlar aklını kaçırmış olmalı diyordum . Araştırdım doktorlara sordum hatta bugün dermatoloji doktoruna reçete ettirdim askerde kullanabilmek için çünkü askerden sonraya ekimim var , dermatoloji doktoru ben kendimde kullandım 7-8 sene kadar sonra bıraktım yan etkide görmedim dedi yerinde olsam kullanmaya devam ederim dedi kısacası finasterid kullanmadığın her dakika saçlarını kurtarma şansın azalıyor , ön bölgeden bişey bekleme ön bölge ekimlik seviyeye gelmiş çünkü
kalici yan etkileri beni korkutuyor o yuzden 300mg günlük saw palmetto düşünüyorum dht %30 engelliormus ama

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2021, 22:04:04 »
ah ahh ben son anda döndüm valla :D deprosyon yasadim onu kullaninca gogusler buyudu vucut killsrim buyudu tüy gibi olan larin çoğu kil oldu eraksion libido hic degismedi cunku libidom herzaman yuksekti şükür biraktim sonradan anladım bundan olduğunu ama satan şerefsiz o.c bana hiç bir yan etkisinin olmadığını söylemişti Allah belasını versin

Dostum çok geçmiş olsun araştırmakta fayda var işte bende fine çok çekinceli yaklaşıyordum ama sonra baktım başka bir çözümü yok ayrıca özellikle amerika da ve dünyanın geri kalanında yaygın kullanıldığını düşünüyorum trump joe biden gibi amerikan başkanları bile kullanıyor çok ciddi olsa yan etkileri bu insanlar kullanmaz herhalde diye düşünüyorum he ama varmı yan etkisi evet var bunu inkar eden yok kullanıp kullanmamak sana kalmış ama beni yanlış anlama anti androjen olmadan istediğin gibi bir sonuç alman bana çok zor geliyor
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

DRAGON17

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Nisan 2021, 16:01:25 »
Sac ekimi sonrası 115.,gundeyim
-minoxil forte5
-dermaroller
-phermaton
-keciboynuzu ve dut pekmezi
-gunluk 1 dış sarımsak
Tüketiyorum .şampuan olarak
Alpacine caffein kullanıyorum ...
Finans yada xpecia kullanmıyorum onun yerine saw Palmetto kullanmayı düşünüyorum . Daha önce kullanan,faydasını goren , marka tavsiye edebilecek olan varmı ?
  • Ekim Tarihi: 15.12.2020

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Nisan 2021, 16:26:16 »
Sac ekimi sonrası 115.,gundeyim
-minoxil forte5
-dermaroller
-phermaton
-keciboynuzu ve dut pekmezi
-gunluk 1 dış sarımsak
Tüketiyorum .şampuan olarak
Alpacine caffein kullanıyorum ...
Finans yada xpecia kullanmıyorum onun yerine saw Palmetto kullanmayı düşünüyorum . Daha önce kullanan,faydasını goren , marka tavsiye edebilecek olan varmı ?
saw palmetto yu çıkar içinden boşa para verme xpexia al yerine içinde yuksek oranda saw palmetto ve biotin gibi yardımcı takviyelerde var
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

DRAGON17

• Full Member
« Yanıtla #28 : 09 Nisan 2021, 16:46:55 »
saw palmetto yu çıkar içinden boşa para verme xpexia al yerine içinde yuksek oranda saw palmetto ve biotin gibi yardımcı takviyelerde var
Tavsiyen için teşekkür ederim . Zamaninda xpecia yi kullanmıştım spermde sivilasmaya neden olmustu o yüzden bırakmıştım . Tekrar deneyeceğim . Belki günlük yarım veya 2 günde 1 kullanarak deneyeceğim
  • Ekim Tarihi: 15.12.2020

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 09 Nisan 2021, 19:28:40 »
Bu xpecia önerenlerin amacı ney anlamıyorum hiçbirséy yaramıyor hocam senin saclar gitmiş avodart kullanman lazım korkuyorsan ekim bekle
AI GEM

Facebook Twitter Instagram