Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiyesi sizce verim alır mıyım  (Okunma sayısı 1880 defa)

leonidass

• Full Member
Saç ekimi tavsiyesi sizce verim alır mıyım
« : 29 Mart 2021, 21:27:59 »
Merhaba arkadaşlar.Yaş 31.Saç ektirmeyi uzun zamandır planlıyorum. Ancak tereddütlerim var. Gaziantepte bir yerden 5000 tl fiyat aldım. Siz deneyimli arkadaşların fikrini almak istedim. Nelere dikkat etmeliyim hem ektirmeden önce hemde ektirdikten sonra? Aşağıya saçımın şu an ki hallerini paylaşıyorum sizce verim alır mıyım. Ve kaç greft yapılır ortalama?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi tavsiyesi sizce verim alır mıyım
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2021, 22:18:26 »
 finasteridle desteklenen ekim gerekiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2021, 09:38:47 »
finasteridle desteklenen ekim gerekiyor

Tam olarak katkısı nedir acaba ilşk kez duyuyorum bu terimi de.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2021, 10:47:36 »
Ekim yapılabilir bence, 4.500 greft, vertex tamamen kapanmayabilir ama ön orta güzel olur bu sayıyla, Bütçeniz çok fazla değilse, Batman' da da güzel işler çıkarıyorlar, forumda konular var, bakabilirsiniz.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2021, 11:28:56 »
Ekim yapılabilir bence, 4.500 greft, vertex tamamen kapanmayabilir ama ön orta güzel olur bu sayıyla, Bütçeniz çok fazla değilse, Batman' da da güzel işler çıkarıyorlar, forumda konular var, bakabilirsiniz.. |-onayisareti-|

Aynen tepe bölgesi ön kadar başarılı olunmaz denildi.Batman'a hiç bakmadım orayı da araştırıyım.Forumda benden çok seyrek saçlı insanların ektirdikten sonraki hallerini
gördüm gayet iyi olanlar var.Benim saç yapım orta telli sanırım.Bir de buraya danışmak istedim.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2021, 12:14:25 »
Saçlarınızı güçlendirip ekim yaptırırsanız çok güzel sonuç alırsınız tepeyi 2 ekime bıraka bilirsiniz

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2021, 12:16:31 »
Donör güzel imkanvarsa Asmed düşünebilirsin ya da ekibini.

Dr hakan doğanay Antalya
Dr serkan aygın istanbul
Asuman hair istanbul
Şahin çelik ankara
Akl hasan akıl istanbul
Aranamed ektikleri çıkar genelde donör zamanla toparlar.
İzmir sibel ulaşan

B ekimcilerin konusuna bak

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2021, 13:13:34 »
Saçlarınızı güçlendirip ekim yaptırırsanız çok güzel sonuç alırsınız tepeyi 2 ekime bıraka bilirsiniz

Neler tavsiye edersiniz güçlendirme için minoxil falan mı?

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2021, 13:20:06 »
Donör güzel imkanvarsa Asmed düşünebilirsin ya da ekibini.

Dr hakan doğanay Antalya
Dr serkan aygın istanbul
Asuman hair istanbul
Şahin çelik ankara
Akl hasan akıl istanbul
Aranamed ektikleri çıkar genelde donör zamanla toparlar.
İzmir sibel ulaşan

B ekimcilerin konusuna bak

Teşekkür ederim yorumunuz için en mantıklısı Ankara yı araştırmak saydıklarınız arasında.Aslında ben de donör konusunda da merak ediyordum yorumları.Yorumunuz sonrası motive oldum.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Mart 2021, 13:46:55 »
Ekime uygunsunuz donör ne çok kaliteli ne çok kalitesiz. Düzgün bir doktora ekim yaptırmanızı tavsiye ederim . Mevcut saçlarınızın dökülme durumu vs de var .  Ankarada Hlc , Kaan Pekiner , Serdar Gökrem var bildiklerim . Bir fikir alın bunlardan da . ( HLC ve Kaan pekiner pahalıdır )
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2021, 18:12:00 »
Gaziantepte hangi ekim merkezini düşünüyosunuz
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #11 : 31 Mart 2021, 11:01:42 »
Gaziantepte hangi ekim merkezini düşünüyosunuz
İnstagramda gaziantep saç ekim merkezi diye geçiyor hocam.Defa life hastanesinde hizmet veriyorlar.

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2021, 11:08:20 »
Ekime uygunsunuz donör ne çok kaliteli ne çok kalitesiz. Düzgün bir doktora ekim yaptırmanızı tavsiye ederim . Mevcut saçlarınızın dökülme durumu vs de var .  Ankarada Hlc , Kaan Pekiner , Serdar Gökrem var bildiklerim . Bir fikir alın bunlardan da . ( HLC ve Kaan pekiner pahalıdır )
Serdar Gökremle iletişime geçtim.İki ekim yapılması gerektiğini söyledi.O da baya tuzlu olur sanırım hala araştırma içerisindeyim.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 01 Nisan 2021, 13:01:32 »
İnstagramda gaziantep saç ekim merkezi diye geçiyor hocam.Defa life hastanesinde hizmet veriyorlar.

Orayı ben de düşünüyordum ama pek bilindik bir yer olmadığı için ülke genelinde o yüzden güvenemiyorum. Instagramda takipçi sayısı yüksek olabilir onları zaten müşterileri cezbetmek için yapıyolar. O yüzden instagramda fotoğraflara falan bakarak karar vermeyin zaten bir ekim merkezi hatalı bir ekimini paylaşmaz olsa bile. O yüzden ülke genelinde bilinen ekim yerlerine gidin
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

leonidass

• Full Member
« Yanıtla #14 : 01 Nisan 2021, 15:31:58 »
Orayı ben de düşünüyordum ama pek bilindik bir yer olmadığı için ülke genelinde o yüzden güvenemiyorum. Instagramda takipçi sayısı yüksek olabilir onları zaten müşterileri cezbetmek için yapıyolar. O yüzden instagramda fotoğraflara falan bakarak karar vermeyin zaten bir ekim merkezi hatalı bir ekimini paylaşmaz olsa bile. O yüzden ülke genelinde bilinen ekim yerlerine gidin

Haklısınız kesinlikle ben de güvenemiyorum. Ancak diğer yerlerin fiyatları da baya yüksek durumda bütçe biraz sıkıntı. Yine de araştırma içerisindeyim.

Facebook Twitter Instagram