Gönderen Konu: Sorunumun bir değerlendirmesini yap ve kliniğe tavsiyede bulun.  (Okunma sayısı 1618 defa)

Mihei

• Yeni üye
  • *
Sorunuma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Rus forumlarımızda Dr. Bircan, Kaan Pekiner, Resul Yaman, Cinik; klinikler HLC, estethica, Daralshifa. Onlar hakkında ne düşündüğünüzü bilmiyorum ..? Forumunuza göre Serkan Aygın ve Asuman saçlarını beğendim.

Mihei

• Yeni üye
  • *
Evet, ince saçlarım olduğu için ekimin sonucu konusunda endişeliyim. Ameliyat sorunumu çözecek mi yoksa ekilen saçlar zamanla incelip dökülmeye başlayabilir. Birçok kişi ekilen saçların dökülmediğini ve ömür boyu kaldığını söylerken, aynı zamanda bazıları için hala dökülmektedir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sorunumun bir değerlendirmesini yap ve kliniğe tavsiyede bulun.
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2021, 09:25:17 »
Sorunuma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Rus forumlarımızda Dr. Bircan, Kaan Pekiner, Resul Yaman, Cinik; klinikler HLC, estethica, Daralshifa. Onlar hakkında ne düşündüğünüzü bilmiyorum ..? Forumunuza göre Serkan Aygın ve Asuman saçlarını beğendim.

Bu yazdığın ekimcileri pek tanımıyoruz. ( kaan pekiner dışında kendisi iyi bir ekimcidir )  Ülkemizde bazı ekimciler sağlık turizmi ile gelen hastalara ekim yapıyor  çok fazla yerli hastaya ekim yapmıyorlar . Genelde ekimleri orta halli oluyor. O sebeple net bir yorum yapamam. Serkan aygın ve asuman hanıma gelince avantajları uygun fiyat olması . Eksileri Serkan aygın ekip mantığı ile çalışıyor ve kendisi ekim yapmıyor . Hangi ekibe denk geleceğin belirsiz. Kötü ve eksik ekimlerini sorunsuz revize ediyor bu konuda mağduriyet yaşatmıyor . Asuman hanım da doktor değil ama kendisinin ekimlerini daha fazla beğeniyorum .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Nisan 2021, 10:04:54 »
Parana göre

Serkan aygın ya da Asuman hanım bunları seçebilirsin.

Hakan doğanay ekibi güzel
Şahin çelik ankara güzel

Forumda çok konusu olan ekimcileri takip edin

3 konu ile şehir efsanesi ilan edilenleri değil.

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #19 : 01 Nisan 2021, 10:08:32 »
İstanbul; Asuman ve Serkan aygin.
Ankara; şahin çelik.

Not: forumu inceleyerek bu kanıya vardım.

Facebook Twitter Instagram