Gönderen Konu: Yaş 22 Saç Tedavi Tavsiyeleriniz?  (Okunma sayısı 859 defa)

Eto98

• Yeni üye
  • *
Yaş 22 Saç Tedavi Tavsiyeleriniz?
« : 29 Mart 2021, 15:20:52 »
Merhaba başlıkta da yazdığım üzere 22 yaşındayım ve son 2-2.5 senedir saçımda bir seyrelme mevcut. Başlarda fark edilmeyecek boyutta iken 6 ay süreyle yurt dışına çıktığımda saçlarımda inanılmaz bir dökülme meydana geldi. Türkiye'ye geri döndüğümden beri dökülme yavaşlamış olsa da hala yavaş bir şekilde devam ediyor. Yurt dışından döndükten sonra doktor tavsiyesi ile minoxidil kullanmaya başladım ancak birkaç ay kullandıktan sonra herhangi bir sonuç göremeyince kullanmayı bıraktım. Bunun haricinde çeşitli şampuanlar vs. denesem de bunların sürece hiçbir etkisi olmadı. Saçımın şuanki hali ile izlenebilecek en doğru yol nedir acaba? Hormon düzeyini etkileyen finasterid gibi ilaçları kullanmaya pek sıcak bakmıyorum. Öte yandan bu saç için ekim yaptırmak uygun mudur bilmiyorum. Prp veya saç mezoterapisi gibi tedaviler bana daha sıcak görünse de onların da yapabileceği etkiden fazla emin değilim. Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım. Şimdiden teşekkürler.

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Yaş 22 Saç Tedavi Tavsiyeleriniz?
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2021, 17:57:53 »
Bu saçı finasterideen başkası kurtarmaz genel bi minyatürleşme mevcut, saç dökülme patentiniz bariz belli zaten. Prp, mezo bunlar işe yaramayan şeyler. En kötü xpeciaya başlayın ama size daha güçlü tedavi lazım.

Yada hiçbişey kullanmayıp bi süre bekleyip ekim yaptırırsınız, 2-3 sene sonra saçınızın yarısı gitmiş olur.

Dr433

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2021, 19:16:59 »
Bende 22 yaşındayım ön taraf komple gitti uzun süredir araltırıyorum dönoru çok yıpratmamak kaydıyla 3000-3500 sadece öne ekim yaptıracağım senin saçlar biraz daha beklemeli bence vitamin değerlerine baktır bi
Finasterid konusuna gelince tavsiyemdir en az 5 cildiyeciye git insanlar fin fin diyorlar ağızdan başka bir şey çıkmıyor eyvallah saçı kurtarıyor ama ya libido eroksiyon gibi yan etkiler gösterse ki %7 oranında gösterebilir %7 çok ciddi bir rakam 5 tane farkli cildiye doktoruna git bak her biri ne diyor ona göre başlarsın sadece bir doktor tavsiyesiyle başlama ben de tıpçıyım mekanizmasını iyi biliyorum insanlar ha bire öneriyor ama çok dikkatli olmak gerek hele bizim yaşlarımızda

Hüseyin123

• Full Member
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2021, 23:50:00 »
En güzel tedavi xpecia tablet kullan 2 ay sabah akşam.sonra teke düşür. 6 ay kullan. Ön tarafa 3 bin civarı ekim yapılır. Ama güzelce araştır. Seni anlıyorum bende ektirdim.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2021, 00:50:25 »
En güzel tedavi xpecia tablet kullan 2 ay sabah akşam.sonra teke düşür. 6 ay kullan. Ön tarafa 3 bin civarı ekim yapılır. Ama güzelce araştır. Seni anlıyorum bende ektirdim.

|-onayisareti-|

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2021, 02:29:40 »
Xpecia için geç kalınmış fin kullan.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Eto98

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2021, 09:59:59 »
Bu saçı finasterideen başkası kurtarmaz genel bi minyatürleşme mevcut, saç dökülme patentiniz bariz belli zaten. Prp, mezo bunlar işe yaramayan şeyler. En kötü xpeciaya başlayın ama size daha güçlü tedavi lazım.

Yada hiçbişey kullanmayıp bi süre bekleyip ekim yaptırırsınız, 2-3 sene sonra saçınızın yarısı gitmiş olur.
Forumda kim ağzını açsa finasterid diyor peki bu ilacın tam etkisi nedir direk saç mı çıkartıyor yoksa dökülmeyi mi engelliyor? Bu ilacı kullanmaya başlarsam bundan nasıl bir beklentim olmalı? Eğer herhangi bir ilacı kullanmam durumunda da eninde sonunda iş ekime gidecekse bu ilaçlarla aylarca uğraşmak biraz vakit kaybı gibi geliyor. Ayrıca saç dökülme paternimin de ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorum. Genel bir minyatürleşme demişsiniz bu dökülme tedavi edilmez ise ileride nasıl devam eder? Örneğin dökülen kısımlardaki foliküllerin hala canlı olup olmadığını bilmenin bir yolu var mı? Şuan dökülen saçlar geri gelmeyecek şekilde mi dökülmüş yoksa kökler duruyor ama saçlar mı zayıf?
  • Ekim Tarihi: 01.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2021, 10:38:25 »
Kendi saçların dökülmeye devam edicek gibi eğer ekim düşünüyorsan ön bölgeye aynı zamanda medikal tedaviler araştır dostum kendi saçlarını güçlendirip dökülmeni yavaşlatmak için.
Global Moderator

Eto98

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2021, 14:33:56 »
Kendi saçların dökülmeye devam edicek gibi eğer ekim düşünüyorsan ön bölgeye aynı zamanda medikal tedaviler araştır dostum kendi saçlarını güçlendirip dökülmeni yavaşlatmak için.
Açıkçası yurt dışından döndükten sonraki süreçte dökülme oldukça yavaş gibi görünüyor. Aşağıdaki fotoğrafım ocak 2020 den. Son 1 sene içinde ciddi değişim olmamış gibi sanki. Genetik bazlı saç dökülmesinin durması gibi bir durum söz konusu mu acaba? Eğer öyle ise şuanki halimle ön bölgeye ekim yapmamı önerir misiniz?
  • Ekim Tarihi: 01.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 30 Mart 2021, 15:45:46 »
Finasterid + vitami+dermastad yapabilirsin hormonal ďökülmen var ayrıca bazı arkadaşları anlamiyorum neden ön çizgiye 3000 greft yazılıyor arkadaşın yaşı 22 beyler ekim için çok erken yaş dht 23 de duruyor mu ? Lütfen yanlış yönlendirmeyin ilerde oluşacak kötü görüntünün sebebi olursunuz lütfen
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Facebook Twitter Instagram