Gönderen Konu: 17 yaşında şakakların seyrekleşme  (Okunma sayısı 3020 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: 17 yaşında şakakların seyrekleşme
« Yanıtla #16 : 29 Mart 2021, 02:44:12 »
farklı bir kaç siteden okudum hepsi aynını diyor ve benim babamın saçları Burak Özçivit gibi dayımın şakaklar ve frontal baya acık , bir kaç tane daha canlı örnek var tanıdığım babaları kel ama kendilerinin saçları çok gür dayıları kel değil , genelde böyle oluyor ama
bilimsel bir kanıtı yok ve dayanıksız. ne anne tarafında ne baba tarafında kel olmayıp kel kalanlar da var.

Diyar1234A

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 29 Mart 2021, 08:43:28 »
onu bilemeyiz ama sebore yüzünden dökülen saçlar dökülmez en azından, iğneleme haftada 1 2 defa geri kalan günlerde masaj yap ve OMEGA 3 tavsiye ederim kafandaki inflamasyonu azaltsın diye sebore baya inflamasyon yaratıyor
inflamasyon ne. Genetik dökülmeyi mi arttırıyor

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 29 Mart 2021, 09:47:31 »
Şuraya konu açmadan önce keşke bi okusanız adam yukarı koskoca AGA klavuzu diye yazmış
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #19 : 29 Mart 2021, 10:52:05 »
Şuraya konu açmadan önce keşke bi okusanız adam yukarı koskoca AGA klavuzu diye yazmış
+272722882828382
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Diyar1234A

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2021, 10:53:37 »
dikkat etmemiştim. Psikolojik olarak bitiğim

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2021, 11:07:40 »
Kardeşim saçlarına kafayı takacak bir şey yok, adam resme bakıp teşhis koymuş yok dermatit yok bilmem ne.
Yahu 17 yaşındasın şuan ve saç çizgin gayet normal , birisi masaj demiş biri iğneleme demiş.
Arkadaşlar genetikse dökülme belli eder kendini birkaç sene içinde şakaklar iyice açılır ona da yepyeni bir kafa hariç hiçbir şey fayda etmez.
Kardeşim kafanda kaşıntı yağlanma çoksa eper bir cildiye uzmanına git sana tavsiye versin. Buraya da 4 5 sene uğramana gerek yok yolun açık olsun. Kafana takacak hiçbir şeyin yok metak etme.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Mart 2021, 11:08:29 »

Kardeşım yaşın daha çok genç takma kafana bu kadar bu yaşta farketmen sana saçla uzun yıllar kazandırır
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2021, 11:09:26 »
Ve sana garanti veriyorum ben saçında dermatit falan da yok rahat ol sen
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Diyar1234A

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2021, 11:47:51 »
Kardeşim saçlarına kafayı takacak bir şey yok, adam resme bakıp teşhis koymuş yok dermatit yok bilmem ne.
Yahu 17 yaşındasın şuan ve saç çizgin gayet normal , birisi masaj demiş biri iğneleme demiş.
Arkadaşlar genetikse dökülme belli eder kendini birkaç sene içinde şakaklar iyice açılır ona da yepyeni bir kafa hariç hiçbir şey fayda etmez.
Kardeşim kafanda kaşıntı yağlanma çoksa eper bir cildiye uzmanına git sana tavsiye versin. Buraya da 4 5 sene uğramana gerek yok yolun açık olsun. Kafana takacak hiçbir şeyin yok metak etme.
zaten saçım hiç yağlanmaz. Kaşıntı 2 gün yıkamayınca çok oluyor.Teşekkürler cevapladığınız için

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2021, 14:01:32 »
abicim ilk sayfayı iyice bir oku istersen zaten ilk cevabımda dermatoloğa görün dedim kafadan birşey demedim bendede dermatit var benimki de önceden öyle kabuklanıyordu kendi tecrübelerimi aktardım olabilir dedim kesin konuşmadım iyice oku ilk sayfayı anlarsın

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2021, 14:17:30 »
Kardeşim bizce saçında birşey yok ama seni en iyi rahatlatacak şey eski fotoğraflarındır ama üzme kendini herşeyin çözümü var :)
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2021, 18:06:46 »
Sebo dermatite iğneleme mi yapılır abi daha çok azdırıcaksınız çocuğun sıkıntılarını.. ki yok gibi fotoğraflardan anladığım kadarı ile mikroskopla bakmak lazım.

Saçında birşey yok dostum ergenlikden sonra kafayapın şekil değiştirir saçlar geriler sende dökülüyor sanarsın. Şuan yapabileceğin şey vitaminlerine baktırmak, düzgün bi şampuan ile yıkamak, yediklerine dikkat etmek  masaj yapmak, kafa derini sürekli esnek tutmak, inflamasyon önleyici şeyler kullanmak.

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #28 : 29 Mart 2021, 18:09:39 »
abicim ilk sayfayı iyice bir oku istersen zaten ilk cevabımda dermatoloğa görün dedim kafadan birşey demedim bendede dermatit var benimki de önceden öyle kabuklanıyordu kendi tecrübelerimi aktardım olabilir dedim kesin konuşmadım iyice oku ilk sayfayı anlarsın
Ben orayı okudum zaten kardeşim aynı fotoğraflara ben de baktım ama adamın saçında herhangi pullanma veya dermatit olabilecek bir şey göremedim sadece sık  güneş görmediği için beyaz kalmış bir saç dibi var bence,
Herneyse yani işin özü fotoğrafa bakarak söylenebilecek bir şey değil bu durum.
Evet dermatoloğa git demişsin bu güzel bir şey ama bu delikanlı belli ki biraz takıntı yapmış saçlarını kafasına , yani ortaya bir rahatsızlık veya cilt problemi koymanın mental anlamda  faydası olmaz kanaatindeyim.
Zaten kaşıntı döküntü pullanma kızarıklık varsa buraya sorarak vakit harcıyorsa biri o da yanlış.
Ama vesvese takıntı kel olmayan kafada saç bırakmaz vesselam.
Kırıcı konuştuysam mazur gör. Sağlıkla kal :)
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 29 Mart 2021, 18:17:38 »
Bence bu yaşta farkında olması iyi bişey gayet de takıntı yapmalı, yapmalı ki dökülmeyi fark ettiğin de müdahele edebilsin, burada dökülmeyi bekleyen sonra da saç ektirmek isteyen çok kişi var, halbuki bu arkadaş gibi saç dökülmesi gerçeğinin farkındalığı ile yaşasaydık ekime bile ihtiyaç duymazdık. İstisnalar hariç.

Facebook Twitter Instagram