Saç Ekimi Sonuçları
Çok güzel olmuş .Neden bazı ekimlerde Ekim sık durduğu halde egince orta taraf seyrek durur
Geçenlerde bir parti miting yapmıştı, aslında kalabalık değilmiş ama fotoğraf yatay çekildiği için kalabalık görünüyormuş, o hesap
Öncesi fotograflarını paylaşmanızın smacı nedir? Eğer biz kıyas yapalım diye paylaşıyorsanız “kıyas aynı ışık ve açıda çekilmiş “ iki foto için yapılır. Öncesi fotoğraflarınızı çektiğiniz açı ve ışıkta paylaşım yaparsanız daha anlamlı olur
Şuanlık iyi ama medikal tedaviler kullanmazsanız ekilen saçlarınız da ilerde incelip dökülebilir. Yaklaşık 7 8 sene sonra fark olur baya. Donördeki saçlar ölümsüz değil sonuçta
MerhabaGenelde fark ve gelişim daha iyi gözlendiği için paylaştım. Daha öncesi ailemle, is yerinde vs gibi özel fotofraflar yerine klinik tarafından çekilmiş en son kel halimi paylaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. Acı konusunda saz çeken kişi ben olmadığım için maalesef bu yönde bir durum sağlayamıyorum
Gooogle translate mi kullanıyorsunuz ben anlayamadım ne demek istediğinizi.Ben diyorum ki, öncesi fotoğraflarına benzer yön ve ışıkta foto paylaşın ki buradaki arkadaşlarda anlayabilsin ekimin net başarısını. Bu fotolar sonuç kıyası için yanıltıcı