merhabalar ben nedim yaş dolayısıyla saçlarım aşırı seyrek bu nedenle saç ekimi için firmalar aramaktayım, covid nedeniyle kampanyalı olduğunu düşünürekten hepsinden fiyat aldım lakin bazıları o kadar uç noktalarda yaşıyor ki verdikleri fiyatlar beni fazlasıyla aşmaktadır. bir türk vatandaşına 2450 euro demek bence dalga geçmektir. bu nedenle her merkezden teklfiler topluyorum toplamaya devam ettikçe sizlerede yazacağım.
hermes saç ekim merkezi 8500tl ve oldukça ukala şekilde istmeyerek bilgi verdi kesinlikle gitmem.
anatolia haır saç ekimi merkezi 8000tl dedi fakat ben avrupa yakasında olduğum için pendik tarafına gidemem.
clinic expert saç ekim i merkezi 4500-5000 tl arasında coi yöntemi kullanıyoruz dedi / her gün arıyor fiyat aldığıma pişman ettiler
skylar hair center saç ekim merkezi 5000tl safir kullanıyoruz ve ilaçlar dahil kampanyadayız dedi.
zekeriya kul saç ekim merkezi greft başına ücretlendiriyoruz 1 euro olarak dedi bir de net tutarı operasyon sonrasında söyleriz dediler.
serkan aygın saç ekim merkezi 15000tl ile 17000tl aralığında geldiğinizde net tutar çıkar dedi
hair of istanbul saç ekim merkezi 8500tl dedi lakin telefonda görüştüğüm kişi sanırım türk hastadan memnun değil sözleriyle kovid olmasaydı yerli hastalara bu fiyatlara yapmazdık gibi bir şeyler söyledi bu pek hoş olmadı bana göre. araplar gelmeyinde türklere yönelen firmaları es geçiyorum heleki dolarla euro ile fiyatlar verenleri allaha havale ediyorum.
aslı tarcan saç ekim merkezi 5000 tl dediler sonra fiyatta yardımcı oluruz gibisine getiridler internette yorumları kötü olduğundan es geçtim.
isveç klinik saç ekim merkezi 6000tl dedi fakat giden arkadaşım memnun kalmadı dediğine göre doktor veya hemşire dğeilmiş saç ekimi yapanlar.
sizin tavsiyeleriniz ve aldığınız fiyatlar varsa yardımcı olursanız sevinirim benim dikkat ettiğim konu türk lirasıyla olması ve saç ekiminden sonra destek vermeleri şikayetvar gibi sitelerde sıkı bir araştırma yapıyorum genelde dökülme ve ekim sonrası destek vermeyenlerle dolu.
herkese selamlar,
nedim kurt