Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27687 defa)

aydinunuvar

• Full Member
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #166 : 27 Ağustos 2021, 12:17:01 »
yani ben tam nasıl anlayamıyorum

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 27 Ağustos 2021, 12:20:52 »
son attığınız foto hariç diğerlerinde gelişim 5 ay için iyi görünüyor ,ekim öncesi saç olmayan yerlerde belirgin tüylenmeler olmuş ama bunların güçlenmesi ve yeni çıkanların bölgeyi kapatması 2 ,3 ay daha sürebilir umarım bu 2,3 aylık süreçte  saçlarınız istediğiniz seviyeye gelir.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #168 : 27 Ağustos 2021, 12:23:20 »
yani sıkıntı önlerde gibi bilemiorum ben. Normal mi değil mi. Tabii flaş ve ışık da etkiliyor ama özellikle sağ ön bir türlü gelişmiyor. Ya 5 ay kısa bir zaman ki başka örneklerde hızlı çıkıyor önler yada bir sıkıntı var.Ekimin başından beri ön sağ sıkıntılı gibi geliyor bana ne dersiniz?

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 27 Ağustos 2021, 12:32:13 »
şu an en can alıcı döneme girmek üzeresin bence rahat ol bir kaç ay sonra buraya çok daha farklı resimler atabilirsin aynı şekilde istediğin seviyeye gelmeyebilir belki saçların ama dediğim gibi özellikle 6 ve 7. aylar çok önemli rüzgar bu dönemde tersine dönebilir şu aşamada iyi yada kötü yorum yapmak pek doğru olmaz.
sağ taraf dediğin gibi istenilen seviyede pek değil ama detaylı bakınca belirgin tüylenme var ,bunların uzaması ve kalınlaşması,yenilerin çıkması vs durum zamanla çok daha değişir umarım

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 27 Ağustos 2021, 12:56:50 »
10. ayda saçlarınız bu şekilde olsaydı sorun var derdim ama süreç henüz tamamlanmadığı için bence kendinizi boşuna yıpratmayın. Resimlerde çok fazla tüy şeklinde saç var, çok büyük ihtimalle bunlar kalınlaşacak ve normal saç haline gelecektir.  Erken dönemde hızlı gelişen ekimlerle kıyaslamak pek çok kişiyi olumsuz etkiliyor. Herkesin bünyesi farklı, saç dökülme şekli de farklı. Kiminin saçı 2 senede dökülürken kiminin 10 yılda yavaş yavaş dökülüyor. Doğal olarak çıkış süreçleri de farklı olacaktır. Zaten Koray Hoca izlediğim videolarda sürecin 12 -18 ayda tamamlanacağını vurguluyor.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 30 Ağustos 2021, 17:22:04 »
Sürecin 5 ay flaşlı çekimde son resim görüntü normal
Normal ışıktada çıkışlar devam ediyor umarım güzel olacak zamanla
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 30 Ağustos 2021, 20:25:41 »
 gidisat normal sorun yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Tarikli21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #173 : 31 Ağustos 2021, 00:47:55 »
Bence gelisim geriden geliyor nerdeyse 6 ay olmus.forumda bu zaman dilimi icinde bir cok sac ektiren arkadaslarin saclari neredeyse tepeyi doldurmus cok iyi sonuc alan arkadaslar var bence  merkezle gorusun
  • Ekim Tarihi: 18.02.2021

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #174 : 01 Eylül 2021, 12:17:05 »
ALLh allah nasıl geriden geliyor ve neresi geriden geliyor tam açıklar mısınız?

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 11 Ekim 2021, 15:50:55 »
Merhaba, son durum nasıl acaba?
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #176 : 11 Ekim 2021, 20:45:18 »
Valla arkadaşlar son durum ön tarafta hiç iç açıcı değil. 7. ay bittiğinde sizlere gerekli fotoları atacağım. Sizler de yorumlarınızı yaparsınız.

Fiyat-Performans açısından hayal kırıklığı geliyor gibi gözüküyor. Üstüne içtiğim 7. kutu propecia da cabası açıkcası, onları içmesem nasıl olucaktı yada bırakınca nasıl olacak çok merak içindeyim.

İyi akşamlar

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 11 Ekim 2021, 21:17:30 »
Bu saçlar coşar...bence iyi gidiyor...

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #178 : 12 Ekim 2021, 04:19:40 »
Valla arkadaşlar son durum ön tarafta hiç iç açıcı değil. 7. ay bittiğinde sizlere gerekli fotoları atacağım. Sizler de yorumlarınızı yaparsınız.

Fiyat-Performans açısından hayal kırıklığı geliyor gibi gözüküyor. Üstüne içtiğim 7. kutu propecia da cabası açıkcası, onları içmesem nasıl olucaktı yada bırakınca nasıl olacak çok merak içindeyim.

İyi akşamlar

düzgün bir ışıkta fotograf bekliyoruz yorum yapmak için.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 12 Ekim 2021, 14:41:56 »

İyi akşamlar

Merhaba, ön saç çizgisi ya da küçük boşluklar revize edilir, moralinizi bozmayın. Ayrıca yan etki görmediyseniz finasteridi bırakmayın bence çünkü hem ekim süreciniz sonuçlanmadı hem de olası bir revizeye finasterid kullanarak girmek avantaj sağlayacaktır. 7. ay bittiğinde resimleri bekliyoruz.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

Facebook Twitter Instagram