Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27696 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #150 : 01 Temmuz 2021, 14:58:12 »
bu arada not düşmek istiyorum, finasteride'in kesinlikle kişinin kendi kararına bırakmak gerekiyor.

özellikle asmed ekimleri başlıklarında bir finasteride baskısı var. 2021 yılındayız artık saç ekimlerinin kaderi finasteride'e bağlı olmamalı. dr. zarev neredeyse hiçbir ekim yaptığı kişiye finasteride kullanmasını talep etmiyor. saç ekimi özellikle nw5 patternindeyseniz (yani nw2-nw3 olup gelecekte saç kaybını önlemeye yönelik degilse) tamamen kişisel tercih olmalı.

bu arada dr. zarev ile mail yoluyla görüştüm ve bu konuyu sordum, finateride'i ister kullan ister kullanma fark etmez diyor. kendine bu kadar güveniyor. şimdi bu arkadaş tüm destekleri kullanıyor, kullanmasa ne olacaktı? ekim başarısız mı olacaktı?

not : asmed'de planlanmış bir ekimim var bu yıl. forumu bu yüzden takip ediyorum. hair restoration network'u de takip ediyorum. eğer bu yıl başında yapılmış ekimler iyi sonuc vermezse iptal edebilirim ekimimi. bulgaristan'a giderim.

Hocam eğer paylaşılan sonuclar gerçekse muazzam ekim yapıyor adam. Benim böyle bi imkanım olsa hiç durmam giderdim açıkcası.
Siz kendisine mailden saç durumunuzu vs gönderdiniz mi?
Kaç kök önerdi ? Ücret ne istedi?
Bulgaristan da kalacak yer vs ayarlıyor mu transfer konaklama dahil mi bu ücretlere ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #151 : 01 Temmuz 2021, 16:51:44 »
 bazı ekimlerde fiansterid şart.bakıyorsun saçları zayıf ekim bu adamda iş yapmaz ekilen çıkar kendi saçı dokulur sonuc gene aynı olur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 01 Temmuz 2021, 19:34:05 »
bu arada not düşmek istiyorum, finasteride'in kesinlikle kişinin kendi kararına bırakmak gerekiyor.

özellikle asmed ekimleri başlıklarında bir finasteride baskısı var. 2021 yılındayız artık saç ekimlerinin kaderi finasteride'e bağlı olmamalı. dr. zarev neredeyse hiçbir ekim yaptığı kişiye finasteride kullanmasını talep etmiyor. saç ekimi özellikle nw5 patternindeyseniz (yani nw2-nw3 olup gelecekte saç kaybını önlemeye yönelik degilse) tamamen kişisel tercih olmalı.

bu arada dr. zarev ile mail yoluyla görüştüm ve bu konuyu sordum, finateride'i ister kullan ister kullanma fark etmez diyor. kendine bu kadar güveniyor. şimdi bu arkadaş tüm destekleri kullanıyor, kullanmasa ne olacaktı? ekim başarısız mı olacaktı?

not : asmed'de planlanmış bir ekimim var bu yıl. forumu bu yüzden takip ediyorum. hair restoration network'u de takip ediyorum. eğer bu yıl başında yapılmış ekimler iyi sonuc vermezse iptal edebilirim ekimimi. bulgaristan'a giderim.
O sonuçları gördükten sonra Dr. Zarev e ışınlanman lazım :) Doğruysa adam ekim yapmamış roman yazmış :) Ancak 10 bin üzeri greft hep, o kadar grefti nasıl çıkarabiliyor oda şüpheli.

Baldemort

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 01 Temmuz 2021, 20:02:36 »
3 ayda niye beklentiye giriyorsunuz ki? Süreç gayet olması gerektiği gibi ilerliyor işte. Bu kadar kısa sürede sonuç almamak değil, sonuç almak şaşırtıcı olur bence. En azından 6. ayı beklemeden şimdiden bu kadar strese girmeyin, çıkacağı varsa da çıkmayacak saçlarınız.
  • Ekim Tarihi: 12.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED - Koray Erdoğan
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Proscar - 1 mg (1 kutu kullanıp bıraktım.)

Xyz123xyz

• Yeni üye
  • *
  • muttalip keser saç ekimi
« Yanıtla #154 : 01 Temmuz 2021, 22:38:14 »
Koray BEY ekti evet, ön ve arka komple kendisi. Süreç ilgi alakayı ve fiyat-performansı paylaşacağım ama daha değil.

İlaç olarak kullandıklarım;

- PROPECİA (proscar ile uğraşamıyorum böl, iç o bu. Zaten vermişim 8000 euro, bir de proscar hesabına düşmedim)
- SOLGAR 5000 BİOTIN
- PAN PLUS
- C VİTAMİNİ
- OMEGA 1200

3.5 ay oldu şuanda, ben cidden bir gelişme sanki göremiyor gibiyim. Aynı dönemde benim 10 da 1 im fiyatına ektiren ve benden çok daha az saçı olan arkadaşın özellikle ön tarafı karardı. Propecia da kullanmıyor bu arada.

Benim ekim alanında yuvarlak içine aldığım yerde sanki hiçbir şey yok gibi. Onu da anlamadım. Normal mi değil mi? Gayet pozitif bir adamımdır. Hiç takılmazdım bu konulara ama içim sıkılmaya başladı.

Nasıl sizce normal mi gidişat?

Hocam ben fiyata takıldım, Koray hoca en son 2.5 euro/greft olarak fiyatlandırıyordu. Siz nasıl 5500 grefti 8000 euro'ya ektirdiniz, kampanya mı vardı?
  • Ekim Tarihi: 7 Haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Muttalip KESER
  • Greft Miktarı 1800

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #155 : 02 Temmuz 2021, 09:06:48 »
Evet öyle ama Euro yu 6TL den sabitlediler o dönemde. 6TL den üzerinden ödedim. 6 TL yi o zaman ki güncel kurdan dönersen 8000 e geldi. Yani 11 den hesaplamayacaksın. 6 dan hesaplayıp, güncel kura döneceksin.

Ben zaten memnunum dediğim gibi, sadece o gün diğer arkadaşın gelişimini görünce kısa çaplı bir kriz yaşadım. Yoksa şuanda sakinim, akışına bıraktım :)

Yorumlar için teşekkürler

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #156 : 09 Ağustos 2021, 10:47:57 »
Arkadaşlar selam 4,5 ay bitti hatta 10 güne 5. aya giriyorum ne diyorsunuz bir yorum yapar mısınız lütfen.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #157 : 09 Ağustos 2021, 10:57:59 »
Objektif olarak söylerseniz sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 09 Ağustos 2021, 11:29:37 »
Ekim öncesine göre şakaklar baya dolmuş görünüyor saç yapın ince ama sürecin güzel artarak devam eder inşallah.
Global Moderator

sensin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #159 : 09 Ağustos 2021, 11:57:59 »
çıkışlar güzel ama saçlar çok ince takviye alıyorsun dimi

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #160 : 09 Ağustos 2021, 12:08:06 »
Alıyorum ama önlerin daha fazla kapanması gerekmez miydi sizce?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 09 Ağustos 2021, 12:10:55 »
Alıyorum ama önlerin daha fazla kapanması gerekmez miydi sizce?

daha 4.5 ay da sın saçların bıraz kalın olsa daha fazla kapatıcılık olurdu su an için çıkışların güzel takviye ne alıyorsun ;?
Global Moderator

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #162 : 09 Ağustos 2021, 13:37:33 »
biotin
propecia
balık yağı
pan plus

Szilerin al diyeceği birşey var mı ondan alayım?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 09 Ağustos 2021, 14:05:54 »
biotin
propecia
balık yağı
pan plus

Szilerin al diyeceği birşey var mı ondan alayım?

hayır gayet yeterlı ürünler kullanıyorsun
Global Moderator

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #164 : 09 Ağustos 2021, 14:10:49 »
teşekkürler

Sağlıklı günler

Facebook Twitter Instagram