Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27966 defa)

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #225 : 27 Ekim 2021, 09:27:54 »
Saç renginiz avantaj sağlıyor, koyu renk saçlarda seyreklikler daha çok belli olur. Kötü bir ekim diyemem, doğal görünüyor ancak ön saç çizgisi ve ön orta bölgede olan seyreklikler düşündürücü, şu an için kapatıcılık yeterli değil. Tepe zaten tek ekimle kapanmayacağı için tepe bölgesini değerlendirmiyorum. Resimlere baktığımızda her geçen ay ilerleme olmuş, bu da önümüzdeki aylarda da ilerleme olma ihtimalini kuvvetlendiriyor dolayısıyla mümkünse finasteridi bırakmayın, hem gelişime katkı sağlayacak hem de olası bir revizyon ekimine finasterid kullanarak girmek iyi olacaktır. Süreç henüz tamamlanmadığı için nihai değerlendirmeyi şu an yapmak doğru değil ama şahsi görüşüm küçük de olsa bir revizeye ihtiyaç duyulacağı yönünde.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #226 : 27 Ekim 2021, 09:51:46 »
Revize yapıpması gerektiğini düşünüyorum. 18. Ayı beklemek nerden çıktı anlamıyorum.   Sizi tatmin ettiğini sanmıyorum. Vertex geriden gelebilr evet ama ön bölgede baya saçınız varmış ona rağmen seyrek duruyor. Haksız mıyım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #227 : 27 Ekim 2021, 21:32:32 »
Zaten ön taraf tamamen dolmayacaksa neyine dünyanın parasını verdim. Gider 15 bine ektirirdim. Arka taraf için zaten fazla bşrley konuşmaya gerek yok.

7. ay bitti 12. ayı bekleyip sonra konuşacağım.
sen kararı 12 ayda versende merkezler 15 ay veya alan genişse 18 ay bekler ondan sonra karar verirler.bu iş onların elinde
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #228 : 29 Ekim 2021, 10:05:57 »
Ama cidden büyük bir hayal kırıklığı oldu. Kötü mü değil ama özellikle ön tarafın ekim kalitesi bence düşük. Propecia kullanmasam nasıl olurdu çok merak ediyorum. Yada bırakınca ne olacak? İyi niyete lafım yok ama konu sadece duvara Refik Anadol'un milyonluk işini asmakla olmuyormuş bunu anladım. Bu paraya çok daha iyisi olmalıydı.

12. ay sonunda görüşeceğim, elbet bir telafisini yapacaklar ama giden saç kökleri geri gelmiyor. Ön taraf büyük hayal kırıklığı benim için

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #229 : 29 Ekim 2021, 10:10:03 »
İlgi, alaka konusunu özelden yazan çok olmuş. Onda da fazla bir şey beklemeyin. Sonuçta günde 5-6 kişiye ekiyorlar, sizinle normal olarak çok ilgilenmiyorlar, ekim sonrası. Sadece sorularınız olursa onlara dönüş yapıyorlar hızlıca. Onun dışında ne yaptın, nasıl oldun, ne durumdasın. Bir çek at gönder, değerlendirelim, kontrol edelim yok.

Allahtan bu site ve sizler varsınız  buradan alabiliyorum süreç hakkında düşünceleri.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 29 Ekim 2021, 11:25:33 »
 günde 1 kişiden fazla ekim yapılan merkezlere olumlu bakmam.geniş alan senin surec geriden gelir 18 ayın dolması gerek.belli çıkış var kiminin gecte çıkabiliyor.çıkmayabilirde.ama merkezde 18 ayı bekle der sana.haliyele cuvalla para verdin sonucuda cuvalla beklemen gerek.biotinde ekleyebilirsin.daha sonuc için bişi denemez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #231 : 29 Ekim 2021, 15:11:47 »
valla damardan biotin takviyesi bile alıyorum. Daha ne olsun ama işte son durum bu.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 29 Ekim 2021, 18:00:43 »
 7 ay dolmuş 17 ay değil.zaten merkez her halikarda 15_18 ay arası beklicektir.surecte aaman aman olumsuz değil beklicez
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2021, 20:33:18 Gönderen: Hintell »

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #233 : 29 Ekim 2021, 21:57:41 »
Hocam ben ekilmis günü ve son resimlerini yan yana karşilaştirdim ve analizim şunu gösteriyor.
Önler sık yapılmış sol zarafin ona göre iyi gözüküyor sağ taraf cok iyi gözükmpyor ama getiden gelebilir.
Tepe ve vetrex sik ekilmemiş ona görede sonuc bence normal. Yani bence greftlerin coğu cikmiş gibi grliyor. 7. Aydasin ve bundan sonra fazla kök cikmasada saclarin kalinlasmasi şu anki durumunu düzeltecektir. Bi iki ay daha sabir et ve bizlen paylaşirsan cok sevinirim.
Insallah gönlüce olur

Selamlar

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #234 : 30 Ekim 2021, 10:00:54 »
Evet hayırlısı olsun. İyi niyete bir şey diyemem zaten herkes iyi niyetli.

7.ay sonuçları Kesinlikle kötü değil ama beklentimin çok altında ki bana ilk görüşmede bir foto gösterdiler benim saç yapım ile birebir uyuşan aynen onun gibi olacağını söylediler. Fotoğrafı anlatmama gerek yok diye düşünüyorum :) Ön taraf performansı çok düşük

12. ayı beklicem sizinle de paylaşırım 5 ay sonra.

12.ayın sonunda merkezle görüşücem 18 ayı bekleyelim, 15 ayı bekleyelim olmaz. 10 bin liraya ektirseydim bekletsinler yada yapmasınlar ona tamamım. Ama 10k dolar vermişim, kaybedecek vaktim yok kimse kusura bakmasın.

herkese düşünceleri için teşekkür ederim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 30 Ekim 2021, 10:10:43 »
Öncelikle sürecin devam ettiğini düşünüyorum .Dediğiniz gibi sürecin 10.000 verilen merkezler için iyi 10.000 dolar verilen merkezler için iyi olmadığını düşünüyorum . Haklı olarak özellikle ön çizgide 7. aya göre beklentiniz karşılanmamış . 1 yılı beklemekte fayda var . Süreç sonuçlanmadan iyi veya kötü demek doğru olmaz ama gidişat çok iyi diyemeyiz . Özellikle ön çizgi ve gerisi için ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 30 Ekim 2021, 10:29:10 »
 merkezi ikna edemezsin 15_18 ay bekleyelim diyecek.merkezin sahibi diyor 12 ayda memnun olmayıp 15 ayda olan var diue.saçının bir tarafı geriden gelebilir bendede oyle idi bir çok arkadasta oyle saç asitmerik zaten.bir tarafı daha gucsuz olabiliyor

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 30 Ekim 2021, 13:11:16 »
Ekim alanın büyük olduğu için bu kadar alanı tek seferde kapatmak zordur.12-15.aylarda saçların daha da kalınlaşarak seyrek alanlar biraz daha kapanır.
1500-2000 civarında bir ekimle sürecin iyi şekilde sonlanabilir.tek seferde 5500 ektirmek yerine iki ayrı zamanda 3500+2000 olarak bir ekim de tercih edilebilirdi.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #238 : 30 Ekim 2021, 19:11:53 »
Evet hayırlısı olsun. İyi niyete bir şey diyemem zaten herkes iyi niyetli.

7.ay sonuçları Kesinlikle kötü değil ama beklentimin çok altında ki bana ilk görüşmede bir foto gösterdiler benim saç yapım ile birebir uyuşan aynen onun gibi olacağını söylediler. Fotoğrafı anlatmama gerek yok diye düşünüyorum :) Ön taraf performansı çok düşük

12. ayı beklicem sizinle de paylaşırım 5 ay sonra.

12.ayın sonunda merkezle görüşücem 18 ayı bekleyelim, 15 ayı bekleyelim olmaz. 10 bin liraya ektirseydim bekletsinler yada yapmasınlar ona tamamım. Ama 10k dolar vermişim, kaybedecek vaktim yok kimse kusura bakmasın.

herkese düşünceleri için teşekkür ederim.

Başkasının fotosunu gösterip aynen böyle olacak demek biraz ucuz muhabbet olmuş. Bak bu kişinin telefonları da durmandan çalıyor, bütün kızlar peşinde dememişlerdir umarım :D  Herkesin bünyesi farklıdır dolaşım sistemi de farklıdır. Neyse sonuçta kaliteli ve güvenilir bir merkez, bekleyelim ama sonuç resimdeki gibi olmazda aynı resimle bir karşılaştırma yapmalarını isteme hakkınız da doğmuş demektir. Hayırlısı olsun. Benim hala bu ekimden umudum var ama küçük bir revize olacak gibi.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 30 Ekim 2021, 19:55:02 »
Başkasının fotosunu gösterip aynen böyle olacak demek biraz ucuz muhabbet olmuş. Bak bu kişinin telefonları da durmandan çalıyor, bütün kızlar peşinde dememişlerdir umarım :D  Herkesin bünyesi farklıdır dolaşım sistemi de farklıdır. Neyse sonuçta kaliteli ve güvenilir bir merkez, bekleyelim ama sonuç resimdeki gibi olmazda aynı resimle bir karşılaştırma yapmalarını isteme hakkınız da doğmuş demektir. Hayırlısı olsun. Benim hala bu ekimden umudum var ama küçük bir revize olacak gibi.

Asmed de ill görüşmelerde kişinin açıklığına benzer sonuçlarını gösterirler  saç yapısı ortalamaso kellik alanı benzer kişileri karşıdaki insanın beklentisini anlamak için ve ekim başarılı olduğu taktirde olabilecek sonuç aşşağı yukarı buna benzer olur şeklinde belirtiler bu gayet mantıklı ve doğru bir adımdır… sana en başarılı oldukları sonuçları göstermezler kişiye benzer sonuçları gösterir ler

O kişide bu benim beklentimi karşılar ya da karşılamaz der.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram