Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27672 defa)

aydinunuvar

• Full Member
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #181 : 12 Ekim 2021, 16:53:02 »
Revize edilir diuorsunuz ama saç kökü sınırsız değil ki, her revize arkada daha büyük boşluk. 1o gün sonra profesyonel foto çektirip sizlere atacağım arkadaşlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #182 : 12 Ekim 2021, 19:41:00 »
 proceciaya para verme proscar al böl iç.daha bu zamanlarda çok uçlarda sonuc olmadan karar verilmez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #183 : 12 Ekim 2021, 20:01:40 »
saça nerdeyse şimdiki parayla 100 bin vermişim proscar ı bölmeyle mi uğraşıcam allah aşkına :) saç çıksında propecia kullanalım artık olan olmuş

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #184 : 12 Ekim 2021, 20:15:13 »
Ayrıca ben bu " baş hemşire " konusuna da çok takıldım. Arka tarafımda bir açıklık var ki dolmuyor, orayı baş hemşire denen hanımefendi ekmişti. Aralarda da boşluklar var oraları da kendisi ekti. Şimdi düşününce arada 1000 euro civarı oynuyordu acaba hepsini Koray Bey'e mi ektirseydim diye düşünüyorum. Ama insan Türkiye standartlarının çok üstünde bir fiyat ödeyince diğer doktorlarında başarılı olacağına kendini inandırıyor.  propecia yı da 7. ay sonunda kademeli olarak  bırakıyorum bakalım neler olucak.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2021, 20:23:19 Gönderen: aydinunuvar »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 12 Ekim 2021, 20:56:22 »
 al böl çok kolay.youtubede videolarda nasıl boluneceği var.bari surec tamamlanana kadar finasteridi bırakmasaydın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #186 : 13 Ekim 2021, 09:14:32 »
Revize edilir diuorsunuz ama saç kökü sınırsız değil ki, her revize arkada daha büyük boşluk. 1o gün sonra profesyonel foto çektirip sizlere atacağım arkadaşlar
Her şey yolunda giderse revizeye gerek kalmaz tabi ama en kötü ihtimalle revize edilir. Donör bölge sınırsız değil haklısınız, genel anlamda başarı yakalanırsa az sayıda greftle revizyon yapılır. Asmed donör bölgeyi iyi kullanıyor, sorun olacağını sanmam ama önce ekimin tam olarak sonuçlanması gerekiyor.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #187 : 13 Ekim 2021, 10:06:56 »
10 gün sonra 7. ay bitiyor 10-12  foto paylaşıcam beyler. Bakalım ne diceksiniz, bu arada size ne sorucam mezoterapi+ prp karışımı birşey var adını unututm ondan başlasam mı belki biraz etkisi olur bir de damardan biotin takviyesi yapıyorlarmış ne dersiniz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 13 Ekim 2021, 10:41:58 »
 basta yaptırsaydın daha iyidi

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #189 : 13 Ekim 2021, 10:42:54 »
6 aya kadar yaptırmayın dedi ASMED

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #190 : 13 Ekim 2021, 11:05:17 »
bunları anlıık çektim karanlık ondan çok takılmayın 10 güne profesyonel çektireceğim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 13 Ekim 2021, 11:46:48 »
 üsttende alaydık.aslında doğru değil ama saç çizgin biraz öne cekilse daha iyi olur.yüzün güzel bu tarz suratlara geride saç çizgisini yakıştıramıyorum ben tabi bunu en iyi plstik cerrah bilir.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 13 Ekim 2021, 11:58:29 »
Resimler karanlık da olsa ciddi bir gelişim olduğu belli oluyor. Gayet olumlu bence. Bu arada bahsettiğiniz mezoterapi prp karışımı Regenera Activa ya da Otolog Mikro Greft olarak adlandırılan uygulama olabilir mi? Ortalama 8-10 bin TL ücretle uygulayan merkezler var ama bugüne kadar kayda değer öncesi sonrası bir paylaşımı görmedim. Çok işe yarayan bir uygulama olsaydı emin olun duyardık. Maddi durumunuz çok iyiyse yani size hiç dokunmayacaksa Asmed'e danışarak yaptırmayı düşünebilirsiniz tabi. Unutmayın içinde damar genişletici etkenler varsa ve belli sürelerle tekrarlanmazsa bu tür uygulamalarla gelişen saçların hızla dökülme ihtimali var.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #193 : 13 Ekim 2021, 12:00:39 »
şuanda gelişi güzel çektim 10 güne tam 7. ay sonuçlarını göndereceğim

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 13 Ekim 2021, 12:02:01 »
Selamlar Aydın saç ekimi öncesi haline bakılırsa bence gelişmen çok başarılı ve doğal ve hala sürecinde devam etmekte ben beğendim

Facebook Twitter Instagram