Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27694 defa)

aydinunuvar

• Full Member
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #135 : 30 Haziran 2021, 22:35:57 »
Arkadaşlar selamlar. Düzenli spor yapan (haftada 4 gün), sigara içmeyen, herhangi bir sağlık sorunu olmayan, sigara içmeyen, alkol çok az alan bir adamım. Biraz önce alelade bir yerde benmle aynı dönemde ve bende çok az saçı olan bir arkadaş benimle fotoğrafını paylaştı inanmadım. Şu benim saça objektif lütfn yorum yazın. Normalde çok pozştif bir adamımdır ama yavaş yavaş sinirlenmeye başladım sanki birşey ters gidiyor gibi. Tonla para döktüm, üstüne normalde içmem bu propecia yı da kullanıyorum saçta bir gelişme yok gibi gelöeye başladı. Yorumlar mısınız lütfrn

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #136 : 30 Haziran 2021, 22:39:42 »
Birde şurdaki boşluğa çok takıldım açıkcası, nasıl ektiler ben yavaş yavaş kıllanmaya başlıyorum. Kurumun İlgi ve alakası ile ilgili görüşlerimi de yakında paylaşmaya başlayacağım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 30 Haziran 2021, 23:14:58 »
   zamana baktım 2020de ektirdin sandım.daha 3 ay olmuş .erken sonuc alanları ölçü alma senin 18 aya kadar gelişim surucek.surec için hersey normal yolunda gitmeyen bişi yok erken beklentiye girme çıkışlar gozle gorulur 4. 5. aylar  baslar şimdide kıl tüy belli oluyor olur senin ekimin kıl tüy başlamış.proceciaya para verme proscar al böl iç 2 ay sonrasınla bugun arasında fark olucak ama surec 18 ay
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 30 Haziran 2021, 23:20:24 »
Hocam henüz çok erken daha yeni başlayacak çıkışlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 01 Temmuz 2021, 01:49:19 »
Dostum 3 ay 90 gün de degilmisin?

Daha dur bir daha süreç daha başlamadı.

Medikal olarak ne kullanıyorsun
Global Moderator

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #140 : 01 Temmuz 2021, 02:31:21 »
Birde şurdaki boşluğa çok takıldım açıkcası, nasıl ektiler ben yavaş yavaş kıllanmaya başlıyorum. Kurumun İlgi ve alakası ile ilgili görüşlerimi de yakında paylaşmaya başlayacağım.

nedir görüşlerin? ilgisiz mi davranıyorlar?

ödeme gruplarından hangisini seçtin acaba? tüm işlemlerin Koray Bey tarafından yapıldığı kümeyi mi?

3 ayda sinirlenmek gereksiz. 7-8 ay beklemeden bir ekim hakkında yorum yapmak çok ama çok zor.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #141 : 01 Temmuz 2021, 08:53:13 »
Koray BEY ekti evet, ön ve arka komple kendisi. Süreç ilgi alakayı ve fiyat-performansı paylaşacağım ama daha değil.

İlaç olarak kullandıklarım;

- PROPECİA (proscar ile uğraşamıyorum böl, iç o bu. Zaten vermişim 8000 euro, bir de proscar hesabına düşmedim)
- SOLGAR 5000 BİOTIN
- PAN PLUS
- C VİTAMİNİ
- OMEGA 1200

3.5 ay oldu şuanda, ben cidden bir gelişme sanki göremiyor gibiyim. Aynı dönemde benim 10 da 1 im fiyatına ektiren ve benden çok daha az saçı olan arkadaşın özellikle ön tarafı karardı. Propecia da kullanmıyor bu arada.

Benim ekim alanında yuvarlak içine aldığım yerde sanki hiçbir şey yok gibi. Onu da anlamadım. Normal mi değil mi? Gayet pozitif bir adamımdır. Hiç takılmazdım bu konulara ama içim sıkılmaya başladı.

Nasıl sizce normal mi gidişat?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 01 Temmuz 2021, 09:19:36 »
 kiminin erken olur kiminin gec o onemli değil gidisat normal
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #143 : 01 Temmuz 2021, 09:31:50 »
Umarım öyledir. Dediğim gibi paraya pula takılan birisi değilim, 1 kere yaptırıyorum soru işareti kalmasın dedim. Enerjimi de yüksek tuttum hem ekim esnası hem de 3,5 aylık süreçte ama bilemiyorum. Biraz aklım karıştı açıkcası hayırlısı bakalım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 01 Temmuz 2021, 11:23:42 »
 erken çıkar saçlar gelişim durur 10.ay devam eder gec çıkar gelişim ara ara devam eder saçın kendi içinde fazlar alındığında hangi fazdaydı şu bu takılma.100 kişiden 99u erken senin gec çıksa sorun olmaz kaldıki surecte iyi saçlar.kotu giden bişi yok.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 01 Temmuz 2021, 11:34:31 »
Hocam maalesef herkesin bünyesi aynı değil. Bu yüzden ister istemez diğer sonuçlarla kıyaslıyor insan sizi anlıyorum. Ama en önemlisi sürecin sonunda mutlu olmak. Moral bozmayın moral önemli. İyi olacak iyi düşünün iyi olsun.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #146 : 01 Temmuz 2021, 12:00:11 »
Teşekküler beyler sizce normal mi gidiyor. Bir arkadaş 4. ayda tararsın hafiften demişti anlamadım ben hikayeyi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 01 Temmuz 2021, 13:09:56 »
 yanlış soylemiş tarama 10. 12. olur 18 aya kadar değişim devam eder

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #148 : 01 Temmuz 2021, 13:29:52 »
Hocam benim konuma göz atın isterseniz gelişim 8. aylarda başladı. Bence siz stres yapmıyorum desenizde süreci başından itibaren çok kafanıza takıyorsunuz. Size de hak veriyorum, sonuçta insanın hayatında istediği zaman gidip yaptıracabileceği bir işlem değil saç ekimi. En iyi yerde, en iyi başarı beklentisiyle ekim yaptırdınız. Zaten sizi tanıyan arkadaşlarınızda bence yapınızı bildiği için ilk mesajlarda bu yüzden size takılmışlardır :). Alınan takviyeler, dolaşım, alınan farklı köklerin yapısı hepsi saçların çıkmasında farklı etkenler. Saç ekimi sabır isteyen bir operasyondur, önce sürecinizin tamamlanmasını bekleyin lütfen.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #149 : 01 Temmuz 2021, 14:51:54 »
bu arada not düşmek istiyorum, finasteride'in kesinlikle kişinin kendi kararına bırakmak gerekiyor.

özellikle asmed ekimleri başlıklarında bir finasteride baskısı var. 2021 yılındayız artık saç ekimlerinin kaderi finasteride'e bağlı olmamalı. dr. zarev neredeyse hiçbir ekim yaptığı kişiye finasteride kullanmasını talep etmiyor. saç ekimi özellikle nw5 patternindeyseniz (yani nw2-nw3 olup gelecekte saç kaybını önlemeye yönelik degilse) tamamen kişisel tercih olmalı.

bu arada dr. zarev ile mail yoluyla görüştüm ve bu konuyu sordum, finateride'i ister kullan ister kullanma fark etmez diyor. kendine bu kadar güveniyor. şimdi bu arkadaş tüm destekleri kullanıyor, kullanmasa ne olacaktı? ekim başarısız mı olacaktı?

not : asmed'de planlanmış bir ekimim var bu yıl. forumu bu yüzden takip ediyorum. hair restoration network'u de takip ediyorum. eğer bu yıl başında yapılmış ekimler iyi sonuc vermezse iptal edebilirim ekimimi. bulgaristan'a giderim.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Facebook Twitter Instagram