Gönderen Konu: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.  (Okunma sayısı 27692 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. KORAY ERDOĞAN ASMED' DE SAÇ EKTİRDİM.
« Yanıtla #120 : 07 Haziran 2021, 20:25:57 »
valla ekim sonrası asıl kabuklar tertemiz olmuştu. o ekimden sonraki bu kepek gibi oluşum sonradan çıktı. Avuç içiyle yıkıyorum öyle tırnaklama yapmıyorum tabii.

Kabuk ve kepek gibi sonradan oluştu. cildiyeciye mi gitsem?

Bir asmed e sor sert yıkasan çıkar aslında onlar

Sebuma benziyor.

Çoğu sebum, saç folikülü ile bağlantılı olduğundan üretilen sebum öncelikle saç köklerine gider ve daha sonra cilde yayılır ve cilt nemlenmiş olur. Sebumun vücutta çok fazla üretilmesi durumunda gözenekler tıkanır ve cilt yüzeyi ile saç diplerinde yoğun bir yağlanma görülür.

sinan1984

• Full Member
« Yanıtla #121 : 16 Haziran 2021, 16:45:16 »
ne yaptınız hocam sorun neymiş asmed sordunuz mu ?

Distrofik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #122 : 16 Haziran 2021, 22:57:13 »
Kepek var gibi, şampuan kullandıktan sonra kafanızı bir müddet daha suyun altında tutun. Havluyla güzelce kurulayın düzelmesi gerek. Kızarıklığın sebebini ben de anlayamadım.

Kızarıklığı Asmed’e muhakkak sorun dermatit var gibime geldi.

DeliKurt

• Sr. Member
« Yanıtla #123 : 16 Haziran 2021, 23:00:34 »
kızarıklık normal ekim sonrası iyi ce yıkayın kafanızı ve şampuanı değiştirin

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #124 : 24 Haziran 2021, 10:44:02 »
Şuanda bir sıkıntı yok gibi, daha sert yıkayıp betnovat yapınca çoğu gitti. Geçen hafta düğünüm vardı asmed ile konuşup topik yaptırdım. Umarım bir sıkıntı olmaz ertesi gün yıkadım. hayırlısı

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #125 : 24 Haziran 2021, 14:15:35 »
Olmaz hocam. Tebrik ederim bu arada :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #126 : 25 Haziran 2021, 12:04:28 »
teşekkür ederim :). Bu arada bir arkadaş 4. ay saçını tararsın demişti bu çok mümkün olmayacak gözüküyor.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 25 Haziran 2021, 12:08:48 »
Zannetmiyorum bende :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #128 : 25 Haziran 2021, 12:15:00 »
nasıl durum sizce?

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #129 : 25 Haziran 2021, 12:15:59 »
yani gidişat yavaş mı diyorsunuz? 

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 25 Haziran 2021, 12:27:39 »
Hocam şu aşamada konuşmak için çok erken. Benim de Asmed ekimimde 3 ay kafamda saç yoktu sadece kızarıklık vardı ve sürecim yavaş ilerlese de bir anda gelişim gösterdi saçlarım. Şuan sizde de benzer durumu görüyorum. Yani biraz sabırlı olmasınız, sürecin henüz başındasınız :).

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #131 : 25 Haziran 2021, 12:31:05 »
tabii doğru zaten kafaya takmıyorum çok olursa olur olmazsa da olmaz napalım. Ama 3 ay oldu zaten 3 aya göre iyi gibi geliyor bana

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 25 Haziran 2021, 12:33:22 »
tabii doğru zaten kafaya takmıyorum çok olursa olur olmazsa da olmaz napalım. Ama 3 ay oldu zaten 3 aya göre iyi gibi geliyor bana

En kritik dönemler 3 ve 5. aylar arasında gösteriyor bazen 6. aya kadar da devam ediyor ve sonra çıkışlar bu aylardaki kadar hareketli olmuyorlar. Ben şu aşamada iyi ya da kötü demek istemiyorum çünkü gerçekten sürecin başı. Siz iyi diyorsanız zaten motivasyonunuz iyidir. İyi düşünün, iyi olsun :).

aydinunuvar

• Full Member
« Yanıtla #133 : 25 Haziran 2021, 12:52:46 »
PRP için 6 ay dediler ama siz ne dersiniz?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 25 Haziran 2021, 13:23:56 »
Prp'e gerek yok yaptırmayın derim.

Facebook Twitter Instagram