Gönderen Konu: Şu videoda ki saç ekimi tekniği sizce mantıklı mı  (Okunma sayısı 8440 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Şu videoda ki teknik sizce mantıklı mı
« Yanıtla #75 : 11 Nisan 2021, 16:37:51 »
Hocam hala sadece tarakla mı yapıyorsun, masajı bıraktın mı? Tarağın kalsifikasyon için daha mı işe yarar olduğunu düşünüyorsun?
Günde 3 defa 6-7 dk tarak yapıyorum. 2 günde 1 masajda yapıyorum tarağa ek olarak. Kalsifikasyon için masaj kesin işe yarıyordu ama tarağı bilmiyorum hocam görcez bakalım  :D önler ciddi anlamda seyreldi geri gelmelerini umuyorum

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #76 : 12 Nisan 2021, 11:35:26 »
Tarakla masajı bastırarak mı yapıyorsunuz yoksa fırçalayarak mı?

Fırçalayarak yapılması saça daha fazla zarar verir gibi geliyor o yüzden ben bastırarak yapıyorum yani sadece deriyi hareket ettiriyorum.

Bu arada elle mi masaj yapmak daha faydalı yoksa tarakla mı?

Kafam karıştı :))

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 12 Nisan 2021, 13:11:18 »
Tarakla masajı bastırarak mı yapıyorsunuz yoksa fırçalayarak mı?

Fırçalayarak yapılması saça daha fazla zarar verir gibi geliyor o yüzden ben bastırarak yapıyorum yani sadece deriyi hareket ettiriyorum.

Bu arada elle mi masaj yapmak daha faydalı yoksa tarakla mı?

Kafam karıştı :))

Hep aynı şeyi söylüyoruz yine söyleyeyim.Deriyi hareket ettireceğiz , saçı karıştırmayacağız.Masaj mı tarak mı daha faydalı , o artık size kalmış.

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 13 Nisan 2021, 11:30:51 »
Günde 3 defa 6-7 dk tarak yapıyorum. 2 günde 1 masajda yapıyorum tarağa ek olarak. Kalsifikasyon için masaj kesin işe yarıyordu ama tarağı bilmiyorum hocam görcez bakalım  :D önler ciddi anlamda seyreldi geri gelmelerini umuyorum
Dermastamp da yapıyorsan geri gelecektir kısa zamanda. Bi iki hafta tarağa devam et bakalım masajdan daha iyi olacak mı bilgilendir bizi lütfen :)

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 13 Nisan 2021, 16:26:08 »
2 hafta devam et bilgi ver diyorsunuzda adam 1 yıl yaptım diyor yani öyle 2 3 hafta da görülecek bi sonucu olduğunu düşünmüyorum he yola çıktık yapıyoruz bu tekniği dersenizde gidin gidebildiğinizce öyle  faydalı ve net bilgi verinde bi babayiğit bizde uğraşalım ben bu dermarol u haftada 1 2 kez olmak üzere vertex tepe bölgemde tarak 2 lisini denemekteyim bakalımhem kolayıma gelıyor hemde çıkarsa oradan artık parasıyla tarattırırım o derece :)
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 13 Nisan 2021, 18:56:00 »
Tarakla masaj yapmak gerçekten elle masaj yapmaya göre daha kolay. Ellerimle yaparken artık ellerimin ağrıdığını hissediyorum. İkisinden hangisinin faydası daha çok bilemiyorum. Elle masajı duymuştum ama fırça tarakla masajı ilk defa duyuyorum.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 23 Nisan 2021, 20:15:07 »
Yoklama alalım , masaj tekniğini yapıp etkiyi almaya başlayan var mı.
1 ayı geçti başlayalı dökülme yok gibi.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 23 Nisan 2021, 20:25:20 »
Yoklama alalım , masaj tekniğini yapıp etkiyi almaya başlayan var mı.
1 ayı geçti başlayalı dökülme yok gibi.
Ben bıraktım hocam aşırı saç döktüm nw5 oldum resmen  :D kalan saçlarda çalı süpürgesi gibi oldu kırık saçlar çok. Bana yaramadı açıkçası 2-3 gündür bıraktım saçlarım dalgalı çok dolanıp kopartıyo kısa düz saçlar için uygulanabilir. Ama diplerden gelen kalın saçlar da var bayağı bilmiyorum yanlış mı yaptım bırakmakla kararsız kaldım..

Alexsouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 23 Nisan 2021, 21:26:31 »
Benim saçlarımı baya bi kalınlaştırdı bu kesin. Saçlarımın ön kısmında önceden olmayan küçük tüylerde görüyorum. Ben dökülmeyi tepeden yaşıyorum orayı kontrol edemiyorum ama bugün fotoğraf çektim bir ay öncekiyle karşılaştırdım pek bi fark yok abi anlamadım ama devam edicem 1 sene. Ramazan malum suyuda 2 litre anca içiyorsam içebiliyorum. Sizde nasıl var mı yeni saçlar?

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 23 Nisan 2021, 22:29:58 »
Ben bıraktım hocam aşırı saç döktüm nw5 oldum resmen  :D kalan saçlarda çalı süpürgesi gibi oldu kırık saçlar çok. Bana yaramadı açıkçası 2-3 gündür bıraktım saçlarım dalgalı çok dolanıp kopartıyo kısa düz saçlar için uygulanabilir. Ama diplerden gelen kalın saçlar da var bayağı bilmiyorum yanlış mı yaptım bırakmakla kararsız kaldım..

iki şey önemli.saçlar kısa olacak mümkünse diğer şey ise saçı karıştırmayacaksınız tarak ile saç derisine baskı uygulayıp deriyi hareket ettireceksiniz.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 23 Nisan 2021, 22:32:13 »
Benim saçlarımı baya bi kalınlaştırdı bu kesin. Saçlarımın ön kısmında önceden olmayan küçük tüylerde görüyorum. Ben dökülmeyi tepeden yaşıyorum orayı kontrol edemiyorum ama bugün fotoğraf çektim bir ay öncekiyle karşılaştırdım pek bi fark yok abi anlamadım ama devam edicem 1 sene. Ramazan malum suyuda 2 litre anca içiyorsam içebiliyorum. Sizde nasıl var mı yeni saçlar?

saçlarımda dökülme neredeyse yok bunun sebebi diğer kullandığım tedavilerde olabilir (fin,minoxil,miracle losyon).2-3 ay sonra belki farkı görebilirsiniz.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 24 Nisan 2021, 14:17:24 »
bu videodakını yaptım ama vertex bölgem oldukça tahriş oldu daha sonra aynı usule benzer şekilde tarama gibi değüil bu sefer baskı uygulayarak uclarıyla tarağın ileri geri sağa sola saçlara etki etmeyecek düzeyde yapılabildiğini gördüm bakalım ne olur sonucta deri yi oldukça hareket ettiriyorum dermarol ilede haftada 1 yada 2 kez kızartıcak sevıyeye getiriyorum nasip
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 24 Nisan 2021, 19:17:36 »
bu videodakını yaptım ama vertex bölgem oldukça tahriş oldu daha sonra aynı usule benzer şekilde tarama gibi değüil bu sefer baskı uygulayarak uclarıyla tarağın ileri geri sağa sola saçlara etki etmeyecek düzeyde yapılabildiğini gördüm bakalım ne olur sonucta deri yi oldukça hareket ettiriyorum dermarol ilede haftada 1 yada 2 kez kızartıcak sevıyeye getiriyorum nasip

sanırım yeni saç ektirmişsiniz , bence biraz daha bekleyin bu masajı yapmak için.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 24 Nisan 2021, 19:30:02 »
koruma zamanı bitti hocam masaj yapabildiğince bol yapıyorum ekim merkezide öneriyor
  • Yaşınız 33

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 04 Mayıs 2021, 18:55:13 »
Bu videoya bugun denk geldim bende anladığım kadarıyla saçlı derinin yan derimiz gibi esnek kafaya yapışmamış olması sağlıklı deride kireçlenme olmayınca saç kaybı olmayacak ozaman mantıken mezoterapide aynı görevi görüyor vicuttan alınan yağı kafa derisine enjekte ediyorlar ve deri artık parlamıyor esnek hale geliyor. Hatta bir kaç merkez buna organik saç ekimi diyordu işin aslı mezoterapi yani ozaman tarakla bukadar uğraşmaktansa ayda 3 ayda yada seanslar ne şekilde ise düzenli mezoterapide aynı mantık.

Facebook Twitter Instagram