Gönderen Konu: Şu videoda ki saç ekimi tekniği sizce mantıklı mı  (Okunma sayısı 8446 defa)

Monte

• Yeni üye
  • *
Ynt: Şu videoda ki teknik sizce mantıklı mı
« Yanıtla #60 : 10 Nisan 2021, 18:39:48 »
çeviri yapabilecek olan varmı ne anlatıyor bu? teknik aynı

Videonun altındaki sabitlenmiş mesajda bu yöntemin işe yaramadığı videodaki kişinin hala saç kaybı yaşadığı yazıyor. Uygulanması gereken tedavi şu şekilde bahsedilmiş;

Finasteride
RU58841
Finasteridele karıştırılmış Stemoxodyne (topical stimulant and DHT blocker)
Haftada bir 1.5mm dermaroller

Yazıda rogaine de ekleyebilrsiniz demiş fakat elde edeceğiniz sonuç kötünün iyisi olur diyor. Genel sağlınıza önem gösterin diyorlar. Bu yaptığınız işlemler saçınızı değil saç derinizi iyileştirir. Saç için ayrıca destekler almanız lazım. Kısaca bunlardan bahsediyor

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 10 Nisan 2021, 22:35:56 »
Videonun altındaki sabitlenmiş mesajda bu yöntemin işe yaramadığı videodaki kişinin hala saç kaybı yaşadığı yazıyor. Uygulanması gereken tedavi şu şekilde bahsedilmiş;

Finasteride
RU58841
Finasteridele karıştırılmış Stemoxodyne (topical stimulant and DHT blocker)
Haftada bir 1.5mm dermaroller

Yazıda rogaine de ekleyebilrsiniz demiş fakat elde edeceğiniz sonuç kötünün iyisi olur diyor. Genel sağlınıza önem gösterin diyorlar. Bu yaptığınız işlemler saçınızı değil saç derinizi iyileştirir. Saç için ayrıca destekler almanız lazım. Kısaca bunlardan bahsediyor
Bu adamın kanalını inceledim zaten önceside saç kaybı yokmuş sonrasıda saç kaybı olmamış saçları iyi durumda

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 11 Nisan 2021, 00:51:43 »

• Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 11 Nisan 2021, 01:35:49 »

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 11 Nisan 2021, 01:39:38 »
masaj çok faydalı aynı zamanda yuvarlak uçlu fırça ile saçları sertçe taramakta çok faydalı yalnız videodaki amca telefon konusunu acaip abartmış  :)

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 11 Nisan 2021, 01:47:09 »
masajdan bahsediyor

Bu dayının videolarını bende izledım dökülmenin başındaysan işe yarıyacağını düşünüyorum ancak dökülmen belli bi seviyedeyse masajla flan kurtarabileceğini pek düşünmüyorum dökülmenin
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 11 Nisan 2021, 02:02:47 »
Bu dayının videolarını bende izledım dökülmenin başındaysan işe yarıyacağını düşünüyorum ancak dökülmen belli bi seviyedeyse masajla flan kurtarabileceğini pek düşünmüyorum dökülmenin
Dökülme belli seviyede ise muhtemelen kalsifikasyon da vardır. Bu kişilerde belki de en önemli olay masaj yani kalsifikasyonu yok etmek. Scalpta kireçlenme varsa fin dut pek bi işe yaramıyor gibi önce saçlı deriyi eski elastikiyetine döndürmek öenmli bence

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 11 Nisan 2021, 02:16:06 »
Dökülme belli seviyede ise muhtemelen kalsifikasyon da vardır. Bu kişilerde belki de en önemli olay masaj yani kalsifikasyonu yok etmek. Scalpta kireçlenme varsa fin dut pek bi işe yaramıyor gibi önce saçlı deriyi eski elastikiyetine döndürmek öenmli bence

Hocam size şu açıdan katılmıyorum lütfen beni yanlış anlamayın.
Kadınlarda siz ne yerseniz ne içerseniz onları yiyip içiyor ancak onların scalpta dökülme sorunu çok nadir oluyor bence biz erkeklerde androjenler özellikle çok erken yaşta dökülmeye sebep oluyor ki en babası dth bunun bence bunlar kireçlenme sürecini hızlandırıyor o yüzden bunları ortadan kaldırırsak en azından bi süreliğine sonuça o kadar kolay ulaşırız diye düşünüyorum ki sizin dediğiniz gibi hem dth ile hemde kireçlenme ile aynı anda mücadele etmemiz gerekiyor bizim
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 11 Nisan 2021, 02:44:36 »
https://www.hairguard.com/how-to-use-magnesium-oil-for-hair-loss/
Linkte dht ve kalsiyum birikmesinin sebebi enflamasyondur diyor. Belki de en başında inflamasyon ile mücadele etseydik saç dökülme sorunumuz çok daha az olurdu. Kadınlarda acaba vucutta oluşan iltihaplanma regl yolu ile mi atılıyor bunu merak ediyorum çünkü menopozdan regl olayı bittikten sonra kadınlarda da saç dökülmesi baş gösteriyor. Sanki vucut var olan iltihaplanmyı  kafa derisinden atıyo gibi ilginç bişey. Kronik inflamasyon saç derisinde oluşmayıp mesela iç organlarımızda olsa sonuçları çok ağır olabilirdi. Saçı dökülmeyen erkekler var onlarda enflamasyon hiç yok heralde 😂
Dht tüm vucutta dolaşırken bedavadan saç köklerine yapışmaz bence öncesinde bişeyler dönüyo orda. Bi tane babayiğit te çıkıp demiyor ki şu işin olayı budur diye  :D hala 30 40 yıl önce tesadüfen buldukları minoxidil finasterid dönüyo piyasada neyse en azından minoxili topikal üretmişler
dokularda kalsiyum birekmesinin bi sebebi de dokularda depolanması gereken magnezyum yok ise onun yerine kalsiyum geçiyomuş  hepsi ayrı dert en sonunda yapıştırcam kafama protezi en azından haftada 1 bakımını yaparım temiz iş :D :D
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2021, 02:59:52 Gönderen: Armaan »

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 11 Nisan 2021, 02:57:53 »
https://www.hairguard.com/how-to-use-magnesium-oil-for-hair-loss/
Linkte dht ve kalsiyum birikmesinin sebebi enflamasyondur diyor. Belki de en başında inflamasyon ile mücadele etseydik saç dökülme sorunumuz çok daha az olurdu. Kadınlarda acaba vucutta oluşan iltihaplanma regl yolu ile mi atılıyor bunu merak ediyorum çünkü menopozdan regl olayı bittikten sonra kadınlarda da saç dökülmesi baş gösteriyor. Sanki vucut var olan iltihaplanmyı  kafa derisinden atıyo gibi ilginç bişey. Kronik inflamasyon saç derisinde oluşmayıp mesela iç organlarımızda olsa sonuçları çok ağır olabilirdi. Saçı dökülmeyen erkekler var onlarda enflamasyon hiç yok heralde 😂
Dht tüm vucutta dolaşırken bedavadan saç köklerine yapışmaz bence öncesinde bişeyler dönüyo orda. Bi tane babayiğit te çıkıp demiyor ki şu işin olayı budur diye  :D hala 30 40 yıl önce tesadüfen buldukları minoxidil finasterid dönüyo piyasada neyse en azından minoxili topikal üretmişler

Attığınız linki inceledim biraz banada bu teori biraz sıcak geliyor ancak kireçlenme oluşumunda saçlı deride dthında rol aldığını düşünüyorum neden bilmiyorum ama kireçlenme ile mücadele etmeden direk dtha odaklanıp iyi sonuç alan insanların konularını çok inceledım yabancı sitelerde keşke uzmanlar bu konularda biraz daha detaylı araştırmalar yapsalar
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 11 Nisan 2021, 03:05:58 »
Attığınız linki inceledim biraz banada bu teori biraz sıcak geliyor ancak kireçlenme oluşumunda saçlı deride dthında rol aldığını düşünüyorum neden bilmiyorum ama kireçlenme ile mücadele etmeden direk dtha odaklanıp iyi sonuç alan insanların konularını çok inceledım yabancı sitelerde keşke uzmanlar bu konularda biraz daha detaylı araştırmalar yapsalar
bende inceliyodum önceden ama sadece finas veya dutas ile güzel sonuç alanlar daha az gibi sonuç alamayıp veya  sadece olanı koruyanlara oranla ya da bana öyle geliyodu bilmiyorum.genelde dht blok topikal minox ile güzel sonuçlar alıyolar ama dutasterid kullanmalarına rağmen minoxil döngüsündende kaçamıyolar bu da ayrı bişey o kadar dht blokladın döngüde yine hepsi gidiyo %55 dht bolklamak neden işe yaramıyor?.kireçlenmede dht rolü varmıdr bilmem de en önemli sorun inflamasyon ve magnezyum eksikliği gibi

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 11 Nisan 2021, 03:09:51 »
neyse ben bu kalsifikasyon olayına çok takıldım 2 yılda sürse dökülme alanını en az yan taraflar kadar esneyene kadar bununla uğraşıcam :D tarak olur masaj olur artık nasıl olursa

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 11 Nisan 2021, 03:13:08 »
bende inceliyodum önceden ama sadece finas veya dutas ile güzel sonuç alanlar daha az gibi sonuç alamayıp veya  sadece olanı koruyanlara oranla ya da bana öyle geliyodu bilmiyorum.genelde dht blok topikal minox ile güzel sonuçlar alıyolar ama dutasterid kullanmalarına rağmen minoxil döngüsündende kaçamıyolar bu da ayrı bişey o kadar dht blokladın döngüde yine hepsi gidiyo %55 dht bolklamak neden işe yaramıyor?.kireçlenmede dht rolü varmıdr bilmem de en önemli sorun inflamasyon ve magnezyum eksikliği gibi

Düşüncelerinize katılıyorum boy çene yapısı burun nasıl genetik geliyorsa scalpın yapısıda genetik geliyor gibi geliyor bana bazen sanki bundan hiç kaçış yok uzatmalara oynıyormuşuz gibi hissediyorum açıkçası ama uzatmalara oynasakta genç yaşımda bunu yapmak isterim
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 11 Nisan 2021, 08:50:50 »
neyse ben bu kalsifikasyon olayına çok takıldım 2 yılda sürse dökülme alanını en az yan taraflar kadar esneyene kadar bununla uğraşıcam :D tarak olur masaj olur artık nasıl olursa
Hocam hala sadece tarakla mı yapıyorsun, masajı bıraktın mı? Tarağın kalsifikasyon için daha mı işe yarar olduğunu düşünüyorsun?

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 11 Nisan 2021, 14:27:41 »
Bugün 3. kere yine yaptım, dökülmesi sanki finasterid kullanmadan önceki seviye gibiydi. Yaklaşık 10-20 tel arası saçım döküldü. Bilmiyorum yapmaya devam eder miyim çünkü gerçekten çok moralini bozuyor insanın saçlarını döküyor olduğunu görmek. Tarakla yapıyorum ben bu arada ve biraz sert fırçalıyor gibi yapıyorum.

Facebook Twitter Instagram