Gönderen Konu: Şu videoda ki saç ekimi tekniği sizce mantıklı mı  (Okunma sayısı 8460 defa)

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
Ynt: Şu videoda ki teknik sizce mantıklı mı
« Yanıtla #46 : 09 Nisan 2021, 02:50:16 »
Fibroz ne ?

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 09 Nisan 2021, 20:04:32 »
Bugün bende denedim faydası olur mu bilmiyorum ama inanılmaz derece rahatlatıyor mayıştım iyice :))

Ama kafamda kepek olduğu için masaj yaparken daha çok kepek görmeye başladım belki saçımı yıkadıktan 2 gün sonra masaj yaptığım için daha fazla kepek görmüşümdür çünkü saçlarım yıkadıktan sonra 2. günden itibaren yağlanmaya başlıyor.

Tarağı sürterek değilde deriye bastırarak masaj yaparsanız çok dökülme olmaz.

Acaba elle masajı bırakıp videoda ki gibi tarakla masaja devam mı etsem?

Faydasını görenler var mı?

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 09 Nisan 2021, 20:31:07 »
Bugün bende denedim faydası olur mu bilmiyorum ama inanılmaz derece rahatlatıyor mayıştım iyice :))

Ama kafamda kepek olduğu için masaj yaparken daha çok kepek görmeye başladım belki saçımı yıkadıktan 2 gün sonra masaj yaptığım için daha fazla kepek görmüşümdür çünkü saçlarım yıkadıktan sonra 2. günden itibaren yağlanmaya başlıyor.

Tarağı sürterek değilde deriye bastırarak masaj yaparsanız çok dökülme olmaz.

Acaba elle masajı bırakıp videoda ki gibi tarakla masaja devam mı etsem?

Faydasını görenler var mı?

3 haftadır sadece tarakla yapıyorum dökülmelerim neredeyse yok gibi.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 09 Nisan 2021, 20:52:31 »
Benim diplerde bayağı fırça gibi gelen saçlar var bunlar dökülenler mi acaba anlamadım ama bayağı kalın geliyolar bakalım büyüceklermi

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 09 Nisan 2021, 22:16:15 »
3 haftadır sadece tarakla yapıyorum dökülmelerim neredeyse yok gibi.

Kaç dakika yapıyorsun?

Kepek oluşuyor mu sende yaparken?

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 10 Nisan 2021, 00:16:37 »
Bugün yapmaya başladım. Şakaklara ağırlık vererek saçımın geneline yaptım ve yaklaşık 10 dakika sürdü. Benim de yaşlaşık 8-10 tel saçım döküldü ve saçımdan beyaz kepeğimsi şeyler düştü. Saç tellerinin dökülüyor olduğunu görmek üzücü, yani devam eder miyim bilmiyorum dökülmelerden dolayı.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 10 Nisan 2021, 00:28:32 »
Kaç dakika yapıyorsun?

Kepek oluşuyor mu sende yaparken?

5 dakika.Kepek oluşmasının sebebi saç derini tarakla karıştırman , kepek hep orda vardı.Tarak kepeği ordan kaldırıyor.

Alexsouza

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 10 Nisan 2021, 05:03:45 »
Beyler ben her gün banyo yapıyorum bu zararlı mı cidden bilgisi olan var mı ?

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 10 Nisan 2021, 06:40:01 »
5 dakika.Kepek oluşmasının sebebi saç derini tarakla karıştırman , kepek hep orda vardı.Tarak kepeği ordan kaldırıyor.

tarak önerın varmı nasıl ı tarak
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 10 Nisan 2021, 07:01:29 »
bu teknik yerine tarak kullanmak yerine aynı sıklıkla aynı dakıka süre boyunca dermarol yada dermastamp kullanmak daha akıllıcak gibime geliyor hem yorumlara bakdığım kadarıyla saçlarada zarar verme durumu olamz amacı sonucda cildi  tahriş etmek kanatmak diyor arkadaş video da ee yanı tarak yerıne dermarol dermastamp akıllıca değilmi
 ??
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 10 Nisan 2021, 07:26:34 »
bu teknik yerine tarak kullanmak yerine aynı sıklıkla aynı dakıka süre boyunca dermarol yada dermastamp kullanmak daha akıllıcak gibime geliyor hem yorumlara bakdığım kadarıyla saçlarada zarar verme durumu olamz amacı sonucda cildi  tahriş etmek kanatmak diyor arkadaş video da ee yanı tarak yerıne dermarol dermastamp akıllıca değilmi
 ??
Dermastamp kafadaki kireçlenmeyi iyileştirmiyo sadece kan akışı sağlıyor. Bu tarak olayı kalsifikasyonu kireçlenmeyi iyileştirdiğini iddia ediyor ne kadar doğrudur bilemiyoruz

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 10 Nisan 2021, 07:49:26 »
doğru olabilir sonucda hareketsizlik den kırec doğar vucudda sebebi olabilir mantıken derinin ileri geri hareket olayı itibariyle sonucda dermarol de o durum yok sadece tahrıs ve kan akışı
  • Yaşınız 33

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 10 Nisan 2021, 15:46:42 »
 ??

Dermastamp  ile her gün yaparsan cilde ciddi zararlar verirsin en az haftada 1 diyorlar.

Tarakla günde 2 kez yapabiliyorsun.

Facebook Twitter Instagram