Saç Ekimi Sonuçları
Vala 5 gündür bende uyguluyorum bişey söylemek için erken ama benimde duşta dökülme 0. İşin ilginci tararkende dökülmüyo ama öncesinde 3 aydır masaj yapıyordum onunda olumlu etksi oldu heralde. Önceden tarakla yolarcasına taramayı geçtim elimi attığımda 3-5 tel gelirdi. Bu da kalsifikasyonun ciddi sorun olduğu anlamına geliyo sanıyorum
masajla beraber mi yapıyorsunuz tarak masajını.ben masaj yapmayı bıraktım artık sadece tarak tekniğini yapıyorum.
Sadece tarak hocam masajı bende bıraktım. Yalnız bugün denedim masajı scalpta ağrı vardı bu olumlu bişey midir acaba.. Masajla saç derisini yumuşatmıştım biraz tekrar kireç tutmasa bari :Dbide ilk gün bende acayip baş ağrısı yaptı bu tarak.. Nadiren de olsa kaşıntı oluypdu scalpta o da yok şimdilik bakalım faydası olcak mı bu işin
Sizce ekilen saça bu tarak masajını uygulamak mantıklı mı ?
Bence de yapmamalısın masajı dene istersen
bu tekniğin zararı olmazmı saç köklerimizi öldürmezmi ?
Sanmıyorum. 10 günü geçti şuan diplerden sakal kalınlığında saçlar belirdi diken gibi batıyo saç diplerimi kurcalarken farkettim tarakla yolduğum saçlar geri mi geliyo bilmiyorum . Bekleyip görcez foto çekmiştim 3 ay sonra belli olur işin şekli olanlarda gitmese bari.. Korktuğum olay fibroza sebep olur mu bu iş hergün saç derisini hırpalamak
masaj yapsan da aynı şey olmaz mı.Olay tarakla deriyi oynatmak.