Gönderen Konu: 26.03.2021 Medeks - Şişli / 2600 greft / Gökhan Hoca - Elif Hanım / Yaş:30  (Okunma sayısı 4323 defa)

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
Herkese teşekkürler özellikle Hintel bu forum olmasaydı Medeksi keşfetmem imkansızdı. Büyük iş yaptınız üstad. Şuan herşeyden memnunum. Gökhan abiyle konuştum 10. Gün Pazartesi kabuk dökümü için merkeze gideceğim. Gökhan abi Bepantheni sürdükten sonra ufak ufak masaj yapmaya başla dedi. Bugüne kadar zarar görmesin diye çok dikkatli yıkadım hatta duş bile kullanmadan tasla yıkadım. Sadece gece yatarken mide bulantısı oldu birkaç kere xpecia dan ya da yediklerimden de olabilir. Midem biraz çöp alakasız şeyler yiyorum bazen

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gökan beyi çok duymaya başladık çok kaliteli ilgili biri  ekim planlamanız gayet güzel olmuş maşallah hocam.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2021, 08:46:24 Gönderen: Hintell »

Hairtransplant

• Hero Member
Umarım güzel sonuç alırsınız. Planlama güzel zaten kendi saçlarınızda kaliteli.

hammut

• Sr. Member
Hayirli olsun ufak bir Alan Güzel planlama mevcut durumunuz iyiiymis  zaten daha da iyi olacak Bu Ekimle Oyle gorunuyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son durum ? Kabukları döktünüz mü konuyla ilgilenelim hocam lütfen.
Global Moderator

Lion

• Sr. Member
Hayırlı olsun güzel bir ekim umarım memnun kalırsınız sonucunuzdan.

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
Saolun varolun kabuk dökümü için 10. Gün gittim zaten çoğu dökülmüştü durumu da bir göstermek istedim. Gökhan abi gayet güzel gidiyor dedi bepanten sebamed furicin Vs kullanmana gerek yok dedi sebamede devam ediyorum almışken. 15. Gün saçlar hafiften uzadı haftaya foto paylaşacağım

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ufak bir alana sık bir Ekim Yapılmış

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
32. Günden selamlar,
Dönüp bir ay öncesine bakıyorum, kliniğe adım attığım o güne ve sonra geçirdiğim ilk haftaya meşakkatli iş diyordum. Şimdi düşünüyorum da ne kadar basit bir işlemmiş meğer operasyonu hayal meyal hatırlıyorum.Sanki hiç ektirmemiş gibi.Hiç pişman değilim çok isabetli karar verdiğimi düşünüyorum.Yaptıracaklar hiç korkmasın bu iş sadece bir hafta.Tek tavsiyem doğru yere atış hakkını kullanmaları.
Gelelim son duruma dediğim gibi 10 gün sonra kabuk dökümüne gitmiştim Gökhan abi artık normale döndün sadece kafanı oraya buraya çarpma demişti.Ben de losyon krem şampuan ne varsa bıraktım.Herşey yolunda.Şok dökülme resimde görüldüğü gibi %50 oranla oldu sanırım.Geçen prp ye gittiğimde kişiye göre değişir hiç dökülmeyenler de oluyor dediler. Kızarıklık da kişiye göre tahminen belki 1 ay daha durur ama biraz daha uzayınca zaten kapatabileceğim ekili alanı.Donör bence çok temiz sadece ense bölgesinde ufak bi açıklık görünüyor şoklanma vs olabilir kapanacağını düşünüyorum. Şuanlık herşeyden memnunum günde 1 2 tane xpecia alıyorum yalandan.Sigara zaten ramazan girdiği için yarım pakete gidiyo.Artık tek yapmam gereken güzel bir şekilde çıkışlar olacağını umarak beklemek olucak ve resimler

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
Ensem gerçekten de bir kıl kuyruk olmuş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ensen güzel daha toparlar bir sorun yok merak etme:)
Ekim alanıda sağlıklı süreç normal seyrinde biraz daha sert yıka saçları artık
Global Moderator

Kıl Kuyruk

• Yeni üye
  • *
Saolasın üstad her ay foto ile gelişmeyi paylaşacağım

Kerimm34

• Hero Member
her şey yolunda gibi görünüyor ekimini takipteyim dostum.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olur bu ekim sonucu bence özellikle takip ediyorum.

Facebook Twitter Instagram