32. Günden selamlar,
Dönüp bir ay öncesine bakıyorum, kliniğe adım attığım o güne ve sonra geçirdiğim ilk haftaya meşakkatli iş diyordum. Şimdi düşünüyorum da ne kadar basit bir işlemmiş meğer operasyonu hayal meyal hatırlıyorum.Sanki hiç ektirmemiş gibi.Hiç pişman değilim çok isabetli karar verdiğimi düşünüyorum.Yaptıracaklar hiç korkmasın bu iş sadece bir hafta.Tek tavsiyem doğru yere atış hakkını kullanmaları.
Gelelim son duruma dediğim gibi 10 gün sonra kabuk dökümüne gitmiştim Gökhan abi artık normale döndün sadece kafanı oraya buraya çarpma demişti.Ben de losyon krem şampuan ne varsa bıraktım.Herşey yolunda.Şok dökülme resimde görüldüğü gibi %50 oranla oldu sanırım.Geçen prp ye gittiğimde kişiye göre değişir hiç dökülmeyenler de oluyor dediler. Kızarıklık da kişiye göre tahminen belki 1 ay daha durur ama biraz daha uzayınca zaten kapatabileceğim ekili alanı.Donör bence çok temiz sadece ense bölgesinde ufak bi açıklık görünüyor şoklanma vs olabilir kapanacağını düşünüyorum. Şuanlık herşeyden memnunum günde 1 2 tane xpecia alıyorum yalandan.Sigara zaten ramazan girdiği için yarım pakete gidiyo.Artık tek yapmam gereken güzel bir şekilde çıkışlar olacağını umarak beklemek olucak ve resimler