Gönderen Konu: Finas kullanırken Xpecia'yı kullanmaya devam etmeye gerek var mı?  (Okunma sayısı 1819 defa)

Eg

• Jr. Member
  • **
Psikolojiktir inanmayın prospektüsünde yazmıyomuş. Belirtmek zorundaymışlar ama belirtmemişler.
Proscar da belirtmrdikleri bi sürü sıkıntı var. Propecia zaten evlere şenlik  :D
Hocam lütfen başımıza doktor kesilmeyin kinayeli kinayeli de konuşmayın. Varsa somut bilimsel bi kaynağınız getirin koyun önümüze biz de nasiplenelim. Finasın prospektüsünde yazmıyo diyosunuz belli ki okumamışsınız bol keseden atıyosunuz. Görmediğim şeyi neden söyliyim?

Eg

• Jr. Member
  • **
bende çok fena sivilce , çarpıntı ve kulak çınlaması oldu
Belki alerjik nedenler de etkiliyo olabilir. Yani içindeki etkenlerden herhangi birine alerjisi olabilir insanların ve alerjik durum da bu dediğiniz etkileri tetikliyo olabilir
  • Ekim Tarihi: 20.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Natural Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

Armaan

• Hero Member
Hocam lütfen başımıza doktor kesilmeyin kinayeli kinayeli de konuşmayın. Varsa somut bilimsel bi kaynağınız getirin koyun önümüze biz de nasiplenelim. Finasın prospektüsünde yazmıyo diyosunuz belli ki okumamışsınız bol keseden atıyosunuz. Görmediğim şeyi neden söyliyim?
Xpecia ve bilimsel çalışma  ;D
Bu kadar adam kıçından mı uyduruyor yan etkileri o zamn? Sen psikolojik olduğunu iddia ediyorsun sen o zamn %3-4 dht baskıladığına dair çalışma gösterde bilgilenelim. Evet testis ağrısı yazdığını unutmuşum yoksa 50 defa okudum. Xpecia bende sivilce harici hiç bişey yapmadı. Ama fin prospektüsünde ne varsa fazlasıyla başıma geldi yazmayan yan etkileri bile beni buldu o yüzden finasa ve karşılaşılan yan etkilere psikolojik diyenlere ayar oluyorum

Unkownnn

• Full Member
İkisi birlikte çok fena etki ediyor fakat alt takımada etkisi aynı oranda bilgin olsun 3-4 ay kadar birlikte kullandım fakat şuan ikisini de bırakmış durumdayım sakalımı inceltip döktüğü için

Snowly12

• Hero Member
Ben hemen hemen 1 senedir kullaniyorum xpecia. Arada testis agrisi yasiyorum. Ve gecen hafta hormon testi yaptirdim(finasa gecerim belki diye) testo, ostrojen, dht vs.  Serum testesteron ve ostrojen normal degerlerden yuksek cikti, dihidrotestesteron normal degerlerden dusuk cikti. Prolaktin falan dusuk ama.

3000 mg kabak cekirdegi yagida aliyorum gunluk xpecia ya ek.

Birde son zamanlarda 1-2 haftadir sadece minyatur saclar dokuluyor. Saglikli sac dokulmuyor. Ufak, incecik telojen fazda gibi duran saclar dokuluyor. Ya boku yiyorum ya da harbiden growth yasayacagim. Forumlardan arastirdigima gore finas sheddinginin aynisini yasiyorum.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Eg

• Jr. Member
  • **
Ben hemen hemen 1 senedir kullaniyorum xpecia. Arada testis agrisi yasiyorum. Ve gecen hafta hormon testi yaptirdim(finasa gecerim belki diye) testo, ostrojen, dht vs.  Serum testesteron ve ostrojen normal degerlerden yuksek cikti, dihidrotestesteron normal degerlerden dusuk cikti. Prolaktin falan dusuk ama.

3000 mg kabak cekirdegi yagida aliyorum gunluk xpecia ya ek.

Birde son zamanlarda 1-2 haftadir sadece minyatur saclar dokuluyor. Saglikli sac dokulmuyor. Ufak, incecik telojen fazda gibi duran saclar dokuluyor. Ya boku yiyorum ya da harbiden growth yasayacagim. Forumlardan arastirdigima gore finas sheddinginin aynisini yasiyorum.
Belki de hepsinden bağımsız bi döngü dönemindesiniz
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

Eg

• Jr. Member
  • **
İkisi birlikte çok fena etki ediyor fakat alt takımada etkisi aynı oranda bilgin olsun 3-4 ay kadar birlikte kullandım fakat şuan ikisini de bırakmış durumdayım sakalımı inceltip döktüğü için
Sakal konusunda bi sıkıntı yaşamadım ama eskisine göre biraz daha yavaş uzuyo diyebilirim
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram