Saç Ekimi Sonuçları
Cümleten selamün aleyküm . 2018 yılında antalyada saç ektirdim .fakat memnun kalmadığım ve var olan saçlarım döküldüğü için 2 kez aynı yere 2020 ocak ayında ekim yaptırdım fakat iyi bir sonuç alamadım.Bu denser hair ile alakalı youtubede bir arkadaşın videosunu izleyip 2 adet denser hair aldım. 1 haftadır denser kullanmaya başladım.Bu sırada instagramda bir berberin kahverengi su kullanan kişilerde 3 ay gibi bir sürede mükemmel sonuçlar aldığını gördüm ve 3 adette kahverengi su siparişi verdim .Hayırlısı ile bugün sabah denser akşam ise kahverengi su şeklinde tedaviye başladım .insallah kalıcı sonuçlar alırsam hem forumdaki arkadaşlara hem kendime bir faydam olur diyerekten bu iletiyi açtım. Denseri alırken şüphe duymadan aldım fakat bu kahverengi su inşallah sağlığıma zarar vermez .Bu arada kokusu türk kahvesi gibi kokuyor fakat içinde ilacımsı bir kokuda mevcut. Artık sonuçları zamanla göreceğiz arkadaşlar .takipte kalın .
Herkese teşekkür ederim görüşleriniz benim için değerli.Tavsiyeye uydum kahverengi suyu iade ettim.Zaten kokusu alkol ve türk kahvesi gibi .Risk almayalım diyerekten kahverengi suyu iade ettim. ayrıca dün kullanmıştım bugün baya bir saç geldi elime.Aynı durumu minoxil kullanırkende yaşamıştım. Loreal denser hair kullanırken böyle bir durum hiç olmadı. Denser hair ve 340 mg saw palmetto kullanacağım .pek ümidim yok ama.Bu arada saçlarım aslında fena sayılmaz .Tepe bölgem 2018 ocak ayında boştu . Ön çizgide baya bir açılmıştı.Şu anki halimi fotoğrafları atmaya çalışayım. Ekim fena sayılmaz ama benim genetik olarak saçlar çok ince .Uzatınca kapatıcılık iyi oluyor ama ince telli saç olunca bir garip görünüyor.
asıl şikayetim tepe bölgesinden aslında saç var ama acayip ince telli ve sönük. .finasterid 1 mg kullansam sonuç alabilir miyim ? Yabancı bir kaç youtuber ve bazı ünlü oyuncular kullanıyorlarmış .Özellikle 5 yıldır kullanan yabancı bir youtuber hiç bir yan etkisinin olmadığını söylüyor ve acayip faydası olmuş(önceki sonraki halini görünce bu kanıya vardım) .Fakat minoxil beni resmen mahvetmişti .Finasteridin etken maddesi farklı galiba .Aynı yan etkileri görürüm diyerek finasteride hiç bulaşmadım .Saç ekimimi yapan doktor kullanırsan saçların dolgunlaşır demişti .Ayrıca bir sprey önermişti. Ayrıca çoğu saç eken doktor finasteridi öneriyor. Mesela Finasteridi koray erdoğan kendisi bile kullanıyormuş.Üstelik çoğu hastasınada tavsiye ediyor .Kafam bu konuda çok karışık açıkcası.Sizce Finasteride başlamalı mıyım ?
minox niye sizi mahvetti?
Döngüye girmiş olabilir ya da bıraktığı zaman kazandırdığından fazlasını götürmüş olabilir.