Gönderen Konu: Ahd klinik Dr hakan doğanay saç Ekim’i 24-25 Mart 4000 greft  (Okunma sayısı 6321 defa)

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim inş. Göründüğü gibi sonucu da  güzel olur. 28 yaşındayım

Cihandoğan

• Hero Member
Kabuklar rahat dökülür ekim harika

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim, Hakan hocayı tercih etme  sebeplerimden  bitaneside çizgiyi güzel yapmasıydı ikincisi de Ekim sonrası nekroz yada göçme gibi olayların olmaması  Bu kullandığı kalem tekniğinden kaynaklanıyor yani benim öğrendiğim kadarıyla böyle o yüzden nekroz Olmuyo. Ha şunuda söyliyim hakan hoca bana Ekim önermedi mesela görüşmeye gittiğimde bana kalırsa ben sana Ekim yapmam dedi sen istiyosan yaparım dedi ben istiyorum diyince yapalım dedi 😊

aslanoglu

• Full Member
Teşekkür ederim, Hakan hocayı tercih etme  sebeplerimden  bitaneside çizgiyi güzel yapmasıydı ikincisi de Ekim sonrası nekroz yada göçme gibi olayların olmaması  Bu kullandığı kalem tekniğinden kaynaklanıyor yani benim öğrendiğim kadarıyla böyle o yüzden nekroz Olmuyo. Ha şunuda söyliyim hakan hoca bana Ekim önermedi mesela görüşmeye gittiğimde bana kalırsa ben sana Ekim yapmam dedi sen istiyosan yaparım dedi ben istiyorum diyince yapalım dedi 😊
Size ekim önermediyse neden ekim yapıldı bunu anlayamadım, o zaman ekim yapmaması gerekiyordu ya. Da sonucu zor bir ekim gerçekleştirdi ve kendini riske attı doğru mu?

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Hakan hocaya görüşmeye ailemle gittim ben  antalya da olduğu için cliniği hem gezme maksatlı hem görüşmek için, babamda da hiç saç yoktur yani üstü kel sadece yanlarda var benim ileriki sürecimin babam gibi olacağını söyledi  gerçekten de bizim amcamgil Dedem ve babam  hiçbirinde saç yok yani genetik dedi bunun mutluluğunu kısa sürersin dedi ilk açıklamada yazdığım gibi hakan hoca neyse onu söyledi yani hakan hocanın girdiği herhangi bir risk yok

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Kabul dökümü sonrası, bugün şöyle rahat rahat yatayım artık  😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel duruyor iyi uykular:)
Global Moderator

darkmare_61

• Yeni üye
  • *
öncelikle hayırlı olsun ön hat çizginiz güzel olmuş,umarım sonuç beklentinizi karşılar. fakat dikkatimi çeken tepe bölgesine neden ekim yapılmamış ?

reyes

• Sr. Member
Donor bolgenizden fotograf varmi?
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Forumdaki çoğu kişi buna en başta hintelde dahil ön ve orta daha sonra tepe bölgesine olmak şartıyla iki Ekim yapılmasını tavsiye ediyo ve en mantıklısıda bu bence tepe bölgesinin 1-2 sene sonra inş. Yaptırma planlarımın arasında. Alımı  yapan Ahmet beyde tepeye daha sonra sakal destekli yaparız dedi

KRAL003

• Yeni üye
  • *
Fotoğraf istemişsiniz buyrun 13. Gün

Ali Kemal

• Sr. Member
temiz bir donör alımı yapılmış bir kaç ay sonra hiç alım yapılmamış gibi görünür tahminen.

reyes

• Sr. Member
Donor cabuk toparlanmis! 13 gune gore
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

KRAL003

• Yeni üye
  • *