Bu sayfa sayesinde Ekim öncesi ve Ekim sonra yapılması gereken çoğu şeyi burda öğrendim ve ekimimi burda paylaşmayı kendime bir borç bildim ve inş. Sonuna kadar da sürecimi paylaşmaya devam edicem , ben Afyon’da yaşıyorum ve 28 yaşındayım 8 Mart’a randevu alıp ahd klinikten ve sabah saat 10 gibi orda oldum hakan hocayla oturup konuştuk gayet açık sözlü ileriki zamanlarda neler yaşayabileceğimi her şeyi söyledi Ekim konusunda konuştuk neler yapabiliriz diye baktı bende hakan hocanın kendisine Ekim yaptırmak istediğimi baştan söyledim ona ,Ekim günü için en erken 24-25 Mart tarihlerine olabileceğini söyledi bende karar verip 1-2 gün içerisinde geri dönüş yapacağımı söyledim, neyse 2 gün sonra kararı mı verip hakan hocanın kendisinde Ekim yaptırmaya karar verdim ben kendi aracımla gidip geldim onlar sadece otel rezervasyon işini hallettiler Ekim sabahı saç kesimi ve fotoğraf çekimi sonrasi Ahmet abi saç alımını yaptı kendisi çok sıcak kanlı ve sohbeti bol bi insan alım işlemi hep sohbetle geçti ilk gün 2 bin greft alıp hakan hoca Ekim’i gerçekleştirdi ikinci gün yine Ahmet abi alımı yapıp hakan hoca ekimi yaptı toplamda 4 bin greft saç Ekim’i gerçekleşti sormak istediğiniz soru varsa cevaplamaya hazırım