Gönderen Konu: Bir Ay Sonrası???? Yapılmasında sorun olur mu?  (Okunma sayısı 6525 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bir Ay Sonrası???? Yapılmasında sorun olur mu?
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2017, 20:12:18 »
hayır olmaz ekim alanı hariç 1 ay sonra makineye vurabilirsin ekim bölgesi 1 sene sonra,,bakım losyonu dediğin şeyin içinde yağlar yoksa sorun olmaz saça yağ sürmek her türlü zarardır badem yağı yılan yağı zeytinyağı vs ayrıca içinde yağ olan saç kremleri bakım yağları düzleştirici ürünler saç köküne çok zarar verir .saç için hiç bir şekilde yağ kullanmayın bunu doktor demişti bana, çoğu zamanda yazarım bunu gördüğüm bu tarz yorumlara ek olarak
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 20:18:58 Gönderen: ruhi mücerret »

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2017, 22:16:00 »
yağların saça zarar verdiğine inanmıyorum. saf zeytinyağları var mesela eski usul üretilen yıllardır cilt ve saç bakımı için kullanılmış. hatta kadınların yüzde 80 lik kısımı badem ve zeytinyağı kullanır hatta kullanan herkes faydasını gördüğünü belirtir. hiç yağ sürdüm saçları döktü diyen görmedim. doktorlara gelince şahsi fikrim kumda oynasınlar.6 sene tıp oku 4 sene uzmanlık eğitimi al 15 sene çalış saçım dökülüyor diyince genetik ne yapalım de yolla. atıyorum hakan doğanay bile finasterid ile sıvı bir krem hazırlamış doktor bunu bile araştırıp yapma çabasında değil. klasik 2 hap 1 sprey..nasıl olsa maaş yatacak uğraşmaya ne gerek var..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2017, 22:18:01 »
yağların saça zarar verdiğine inanmıyorum. saf zeytinyağları var mesela eski usul üretilen yıllardır cilt ve saç bakımı için kullanılmış. hatta kadınların yüzde 80 lik kısımı badem ve zeytinyağı kullanır hatta kullanan herkes faydasını gördüğünü belirtir. hiç yağ sürdüm saçları döktü diyen görmedim. doktorlara gelince şahsi fikrim kumda oynasınlar.6 sene tıp oku 4 sene uzmanlık eğitimi al 15 sene çalış saçım dökülüyor diyince genetik ne yapalım de yolla. atıyorum hakan doğanay bile finasterid ile sıvı bir krem hazırlamış doktor bunu bile araştırıp yapma çabasında değil. klasik 2 hap 1 sprey..nasıl olsa maaş yatacak uğraşmaya ne gerek var..
işinin hakkını veren başka uzmanlar da var tabi ama başka branşlarda.. yanlış anlaşılma olmasın. lafım cildiyecilere..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2017, 00:07:38 »
kesinlikle döker çünkü zaten bu dht yıkımıda yağla başlar yağ saç diplerini tıkar ve olay biter..yağın her türlüsü zarar kadınlar farklı onlar genelde uzun saçlarının uçlarına parlak görünsün diye sürer badem yağı bilinenin aksine çok yıkıcı özelliği var ..saçtaki yağı azaltmanın bitkisel yolu nettir ısırgan otu suyu ile yıkayın 2 haftada göreceksiniz farkı yağlanma azalır saç telleri güçlenir ve hacim artışı olur sebebi ise gözenekteki yağları temizlemesi ve kan dolaşımını arttırıcı etkisi..en yararlı bitkidir saça rahatça 2.günde bir kaynatın ve yıkayın bunla ister durulayın ister kalsın size kalmış

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2017, 00:23:53 »
ikinciside sarımsak feci etkisi var saça ama kokusuna katlanabiliyorsanız ..ısırgan ve sarımsak gerçekten bitkisel tedaviler içinde en iyileri sarımsakta kanlandırmayı çok arttırır hatta sarımsak kullanarak gerçekten saç sakal çıkaran insanlar vardır..yabancı forumlarda yaygındır baya..ama dediğim gibi siz değil yakınlarınız bayar kokudan :)))

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2017, 00:50:30 »
abi sarımsağı nasıl saça sürebiliriz. kokusunu lavantalı suyla yıkayınca hallediyorum fakat zeytinyağıyla birlikte kullanıyodum ben sarımsağı. sarımsağı sürecek 2nci bi yol bilmiyorum henüz

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2017, 01:06:31 »
sarımsağı blendırdan çek suyunu tülbentten süz direk en doğal yöntem iri sarımsak olacak sulu..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2017, 01:46:47 »
Kesinlikte döker demeniz yanlış.bunu okuyup döneceğini sananlar olacak.üniversite yıllarında uzun süre doğal yollar ile sıkılan yağ kullandım cok memnundum uygulama zor gelmeye baslayinca bıraktım. Bir defa da 3 ay gunluk sarimsak yağı uyguladim ayrıca yedim sarimsagi 2dis..o 3 ay saçlarım hayatım boyunca en sağlıklı günlerini yaşadı. Kesinlikle dokmez.saçların yaglanmasi ile zeytinyağı uygulaması farkli olaylar.saçların yaglanma durumu dış etki ile degil.zaten dış etki olsa yaglanma sorunu kolay çözülürdü.son olarak cildiye uzmani gül suyu badem yağı,evigen,bephanten,bemiks karıştırıp hafta da bir surmemi istemişti zamaninda...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Haziran 2017, 01:49:25 »
senle anlaşamıyoruz bu konuda ..tabiki dht yağı farklı ama yağ olan ürünler saça zararlıdır..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Haziran 2017, 01:53:08 »
Hayir bence döker dememize bisey diyemem ama kesin döker demeniz kullanmış biri olarak diyorum, yanlış yönlendirme olur diye düşündüm.forumda da yağ kullanan kişiler vardi hatta sonuçlarını beğenip tavsiye alanlar oldu:) argan yağı sürüyordu birisi de..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2017, 01:55:43 »
zaten genetik dökülmesi olanlarda dht salgılanır ve bu saçı yağlandırır özellikle dipleri sen bu saça ekstra yağla bir kombine yaparsan saçın dipleri yağ katmanı olur bu yüzden anti dht şampuanları bu yağlanmayı gidermek için kullanılır yoksa saç çıkarmaz .. yiine finasterid yağlanmayı azaltır saçtaki..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2017, 02:01:31 »
Fikrinize saygı duyarim farklı görüşler olabilir.ben aksini düşünen biriyim. Tıp zaten ne açıklarsa açıklasın bize faydali bisey yok.çözüm bulamayıp bundan şundan dökülür diye surekli açıklama duyuyoruz. Ben doğal olan herseyin yağ ot..fayda vereceğine inananlardanım.ama market yagindan bahsetmedim.zeytin yok olduğunda hayat bile bitecek denir..orjinal yağı bulanlar denesin pisman olmaz bence.

adam36

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Haziran 2017, 19:48:01 »
1 ayım doldu sarımsak suyu vurmamda bir sıkıntı olurmu birde havuza girebilirmiyim

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2017, 20:11:24 »
hayır 45 gün bitmeden hiç bir şekilde havuza falan girme sarımsak suyu donöre ve ekim olmayan bölgeye kullan .ekim bölgesi için 2 ay bekle genelde dr ler u tarz losyon vs için 2 ay bekleyin diyorlar havuz deniz içinde 1.5 ay

Facebook Twitter Instagram