Merhaba değerli forum üyeleri. Yaklaşık bir aydır bu forumdaki paylaşımları takip ediyorum. Saç ekim merkezinin seçimi konusunda buradaki yorumların doğrudan etkisi oldu diyebilirim. Görüştüğüm ekim merkezleri
- Este World ( forumdan önce)
- Estecenter ( forumdan önce)
Hair of İstanbul
Arenamed
Serkan Aygın
Bilgehan Aydın
Görüşmeler sonucunda fiyat performans olarak en uygun merkezin Bilgehan Aydın olduğuna karar verdim. 24.03.2021 tarihinde merkeze gittim. Ahmet bey çizimleri, sakal alımlarını ve kanal açma işlemlerini yaptı. Damla hanım ense alımın, Sefa, Sadettin bey ile damla hanım ekim işlemini gerçekleştirdiler.
Merkez çok şeffaf bir şekilde her konuda bilgilendirme yaptı. Greft sayısının yeterli olmadığı ön ve orta bölüme saç ve sakal destekli bir ekim yapılabileceğini, tepeye ise girilmeyeceğini söylediler. Ancak enseden çıkan greft sayısı beklentinin üzerinde çıkınca ben o bölgeye de biraz serpiştirilmesini istedim. Bu konuda farklı görüşte olsak da benim bu şekilde mutlu olacağıma kanaat getirdiler ve nihai olarak tepe bölgesine az da olsa ekim yapıldı. Bu arada 2007 yılında Fut tekniği ile bir ekim olduğu için yeni bir ekim şansım yok. Bu nedenle planlamanın bu şekilde olmasını istedim. Hintel başkan başta olmak üzere değerli yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.