Herkese 9 aydan merhabalar. 6 ayda başlayan döngüm açıkcası hiç kesilmedi sürekli dökülüyor saçlarım, bu yola başladığımdan beri saçlarımı hiç kestirmedim 9 ayda ancak bu kadar uzayabiliyorlar daha fazla uzayacağınıda sanmıyorum ama olsun eski halime bakarsak çok fazla yol katteddiğimi düşünebiliriz. Bugun minoxil alayım dedim 3 kutusunu 360 lira görünce moralim bozuldu 240 liraya alopexy t aldım ama henüz kullandığım münoxil bitmiş sayılmaz. Bu arada tedavimde bir kaç değişiklik yaptım bunlarıda belirtmek istiyorum.
Öncelikle proscara her gün 4/1 devam ediyorum arada bir bir iki günlüğüne alamadığım zamanlar oldu falat 9 ayı toplasan 10 günü geçmez.
Minoxili artık tek başına kullanmıyorum, yeni bir şey denemek istedim 180ml bir şişenin içine 90ml minoxil koyuyorum diğer 90ml kısmına ise loreal serioxyl denser koyuyorum saçlarım kuruduktan sonra inanılmaz yumuşacık oluyor bir kaç ay bunu kullanmayı hedefliyorum.
Bir kaç ay sonra yada ani bir değişiklik olursa buraya ekleme yaparım hoşcakalın..