Gönderen Konu: Yeni tedaviye başladım 1 hafta oldu.  (Okunma sayısı 9518 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Yeni tedaviye başladım 1 hafta oldu.
« Yanıtla #16 : 14 Mayıs 2021, 01:18:09 »
beş ve altıncı aylarda tam toparlar saçlar. kısa sürede çok iyi yanıt almışsınız, herhangi bir sorununuz yoksa devam edin tedavilere.

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2021, 03:18:58 »
Kısa sürede orta bölge ve vertexte olumlu gelişim olmuş ön tarafta çok tepki yok gibi ama buda normal bir durum.

azimli bir şekilde devam ediyorum arada bir bazen minoxili sürmeyi unutuyorum umarım bunlar etkılemez.

Çok iyi ilerlemiş zaten big3 tedavisi kesin gelişim gösteren tedavidir, nw5-6 arası skaladasınız.

en büyük korkum döngü denilen olay ne kadar dökülecek ne kadarı kalacak

beş ve altıncı aylarda tam toparlar saçlar. kısa sürede çok iyi yanıt almışsınız, herhangi bir sorununuz yoksa devam edin tedavilere.

herhangi bir yan etki yaşamadım fakat merak ettiğim şey saçlarımı ne kadar uzatabileceğim. acaba uzayacaklarmı yada hep boyle kısa kalacaklarmı forumu bolca okudum ama boyle
kesin olarak sonuc alan birine rastlamadım. ben bir şekilde durumu sizlerle paylaşacağım.

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2021, 19:58:05 »
Güzel toparlamaya başlamış takipteyim.
  • Yaşınız 26

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2021, 05:05:13 »
3 ay güncellemesi flaşhsız ve flaşhlı olmak üzere detaylı paylaşıyorum.

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2021, 13:24:39 »
Çok güzel sonuçlar almışsınız umarım daha da iyi olur

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 14 Temmuz 2021, 07:49:33 »
Merhabalar 4 ay güncellemesi ile karşınızdayım, sanırım döngü denen olay başlamak üzere emin değilim fakat saçımda ara ara açılmalar var, anlam veremediğim biçimde.

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 14 Temmuz 2021, 07:50:36 »
4 ay güncellemesi devam..

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 20 Ağustos 2021, 03:42:07 »
Merhabalar 5. Ay için güncellemeyi geç yapmamın sebebi saçlarımın 4. Ayda hiç dökülmez iken 5. Ayda seri biçimde yeniden dökülmeye başlaması oldu. Sanırım döngü odenen olaya girdim. Usanmadan bıkmadan tedavime devam ediyorum. İğneleme olayını bıraktım, çünkü bana kafada yara açmak mantıksız geliyor. Saçlarımın üst kısmını hiç kestirmedim. Şuan paylaşacağım fotoğraflar saçıma minoxil sıkılmış halidir. Islak görünüyor oluşunun sebebi bu ve uzun bir süre konuya ara vermeyi düşünüyorum çünkü herhangi bir yorum düşünce gelmiyor. Fakat forumda bilgilendirme için okuyorum, şimdiye kadar normal bir şampuan kullandım herhangi bir zararını görmedim yada kafamda bi kaşıntı döküntü kızarıklık olmadı fakat herkesin övdüğü ketenol şampuanı temin edip onunla yola devam edeceğim. İleride ohaaa falan diyebileceğim bir gelişme olursa saçlarımda yeniden paylaşırım. Bu arada fotoğraflar anlıktır flasız ve flaslı olmak üzere. İyi forumlar dilerim herkese.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Ağustos 2021, 04:26:01 »
Kardeşim maşallah bence ohalık bir gelişme yakalamışsın:) ben de hemen hemen aynı sürelerde tedaviye başladım ohalık gelişmemde seyrelme devam ediyor aynı senin gibi mevsimsel mi döngü mü ikisi de mi bilmiyorum ama ben de yılmadan devam ediyorum herhangi bir yan etki yoksa sana da bırakmamanı tavsiye ederim saçların çok güzel toparlamış.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Ekim 2021, 14:54:05 »
merhaba arkadaşlar tam 6 ay 25 günü ( 210 ) geride bıraktım, döngüm son hız devam ediyor umarım daha fazla saçlarımı kaybetmem. Görslelleri aşşağıya bırakıyorum umarım hala daha merak edenler vardır benım konum pek ilgi çekici değil sanırım  ;D

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Ekim 2021, 22:10:01 »
Maalesef böyle sürer gider hocam, nw3 ve üzeri skalada döngü kaçınılmaz, ama en azından başladığınız nokta ile şimdi arasında çok fark var döngü hali bile çok iyi size kel diyemem ama gür saçlı da diyemem.

Tedavinize muhakkak iğneleme ekleyin hafta da iki defa yapın en azından . Son olarak  şampuan önemsiz konazol çok sık kullanmayın mantar tedavisi için kullanılan ilaç saçları çok yıpratıyor haftada en fazla 1 yeterli.

Eğer tedavi bir tık ileri taşımak isterseniz saf minoxidil ve finasterid karışımı ile devam edebilirsiniz.

Bu arada şahsım adıma çok teşekkür ediyorum konuyu güncellediğiniz için hocam . Ben nasıl kaçırdım bu konuyu şaşırdım .

7-8-9 aylar ilerleme olur 10 uncu ay da tekrar döngüye girer çünkü tedaviye geç başladınız saçın minyatür oranı çok kısalmış. Döngü sebebi bu. Ama hiç bir zaman başladığınız yere dönmezsiniz. İlk haliniz ile şimdi ki haliniz çok farklı.

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 13 Ekim 2021, 09:13:04 »
Maalesef böyle sürer gider hocam, nw3 ve üzeri skalada döngü kaçınılmaz, ama en azından başladığınız nokta ile şimdi arasında çok fark var döngü hali bile çok iyi size kel diyemem ama gür saçlı da diyemem.

Tedavinize muhakkak iğneleme ekleyin hafta da iki defa yapın en azından . Son olarak  şampuan önemsiz konazol çok sık kullanmayın mantar tedavisi için kullanılan ilaç saçları çok yıpratıyor haftada en fazla 1 yeterli.

Eğer tedavi bir tık ileri taşımak isterseniz saf minoxidil ve finasterid karışımı ile devam edebilirsiniz.

Bu arada şahsım adıma çok teşekkür ediyorum konuyu güncellediğiniz için hocam . Ben nasıl kaçırdım bu konuyu şaşırdım .

7-8-9 aylar ilerleme olur 10 uncu ay da tekrar döngüye girer çünkü tedaviye geç başladınız saçın minyatür oranı çok kısalmış. Döngü sebebi bu. Ama hiç bir zaman başladığınız yere dönmezsiniz. İlk haliniz ile şimdi ki haliniz çok farklı.

Teşekkür ederim hocam yorumun için tavsiyeniz doğrultusunda iğnelemeye tekrar başlıyorum. Ve saf minoxili nasıl temin edebilirim bilmiyorum aliexpte var fakat kimyasal olduğu için bildiğim ladarı ile gümrüğe takılıyor. Ve bu saf minoxil finasterid karışımını nasıl yapabilirim ? Kezanol şampuanı haftada 2 defa kullanıyordum aslında mantar vs bişi yok hiç kullanmayabilirim.

Şuan bioxinin minox la elimde extra kullandığım loreal serioxyl denser vardı iki şişeyide karıştırdım birbirine onu deniyorum karışım kuruyunca mat saç olmuyor çok enteresan ama saçlar yumuşacık oluyor.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 13 Ekim 2021, 10:15:21 »
Teşekkür ederim hocam yorumun için tavsiyeniz doğrultusunda iğnelemeye tekrar başlıyorum. Ve saf minoxili nasıl temin edebilirim bilmiyorum aliexpte var fakat kimyasal olduğu için bildiğim ladarı ile gümrüğe takılıyor. Ve bu saf minoxil finasterid karışımını nasıl yapabilirim ? Kezanol şampuanı haftada 2 defa kullanıyordum aslında mantar vs bişi yok hiç kullanmayabilirim.

Şuan bioxinin minox la elimde extra kullandığım loreal serioxyl denser vardı iki şişeyide karıştırdım birbirine onu deniyorum karışım kuruyunca mat saç olmuyor çok enteresan ama saçlar yumuşacık oluyor.

Saf minoxidili eczaneler yapıyor hocam ama her eczane değil, 100 ml 200 tl fiyatı var iki ay gidiyor normal minox bırakırsınız ona geçersiniz. Nerede yaşıyorsunuz eczane ismi tavsiye edebilirim.

Kenazol kesin hocam zarar görürsünüz

Bar?? Karagülle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 13 Ekim 2021, 12:08:42 »

Saf minoxidili eczaneler yapıyor hocam ama her eczane değil, 100 ml 200 tl fiyatı var iki ay gidiyor normal minox bırakırsınız ona geçersiniz. Nerede yaşıyorsunuz eczane ismi tavsiye edebilirim.

Kenazol kesin hocam zarar görürsünüz

Ben karabükte yaşıyorum hocam hangi eczaneye sorarsam sorayım bilen çıkmadı hatta minoxun adını ilk defa duyan eczane var  :D

Facebook Twitter Instagram