Gönderen Konu: 15.03.2021 / 4.500 Greft / 26 Yaş / Maya Centrium - Prestigia Hair Aesthetic  (Okunma sayısı 3843 defa)

berkay94

• Yeni üye
  • *
Yönler gayet iyi duruyor kısa olduğu için dik gözükür ben sorun göremedim, kabuk dökümü sonrası ön çizgi yüzünüze uymuş gayet başarılı. Vertexi tamamen kapatmaya çalışmak yerine biraz daha önlere sık ekim yapılabilirmiş aslında tek olumsuz görüşüm bu olur.

Teşekkür ederim görüşleriniz için. Bana da saçlar çok kısa olduğu için dik dik duruyor gibi geliyor. Vertex biraz da benim tercihim oldu. Hata mı ettim pek bilmiyorum ama. O bölgedeki açıklık beni biraz daha fazla rahatsız ediyordu.

Ercan1907

• Sr. Member
Hayırlı olsun sağlıklı görünüyor

berkay94

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun sağlıklı görünüyor

Çok teşekkür ederim. Umarım sonucunu bekleyen herkes için en iyisi olur.
  • Ekim Tarihi: 15.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Maya Centrium / Prestigia Hair Aesthetic
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

berkay94

• Yeni üye
  • *
Merhaba,

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Bugün ekim günü ile birlikte işlem yapılalı tam 31 gün oldu. Güncel fotoğraflarım aşağıdaki gibidir.

Dökülmeler 11.gün itibariyle başladı ve artık hiç dökülmüyor desem yeri. Gün içerisinde farkında olmadan 2-3 tel anca gidiyor diyebilirim. Yaklaşık 20 gün gibi bir süreç içerisinde şok dökülmenin önemli bir kısmını atlattım diyebilirim. Hatta çok yakından incelediğimde belli başlı yerlerde ufak ufak çıkışlar gözlemliyorum. 31.gün için normal bir durum mu bilemedim. :)

12.04.2021 tarihinde ikinci PRP işlemini de yaptırdım. İlki hemen operasyon sonrası yapılmıştı. Yalnız PRP ile alakalı kafamda soru işaretleri yok desem yalan olur. Araştırmalarımda genellikle placebo etkisi yarattığı, uzun vadede hiçbir işe yaramadığını okudum. 3.dozu yaptırmak da o yüzden arada kaldım diyebilirim. Çok ucuz bir işlem olmadığı için de havaya para saçmak istemiyorum.

Donör bölgesini ise gelişimini gözlemlemek adına, kasıtlı olarak hiç tıraş etmedim. Ense kısmı bence oldukça iyi toparladı, ancak sağ ve sol tarafta hafif boşluklar mevcut. Sanırım 1 ay içerisinde o bölgelerde toparlayacaktır. Donör bölgede ara ara tatlı kaşıntılar oluyor. Sanırım bunlarda oldukça doğal.

Doktorum ise takviye olarak forumda herkesin konuştuğu ürünleri önerdi. Ancak daha önce saç dökülmemi durdurmak için kullandığımda birçok yan etkisine rastlamıştım ve kolay kolay da atlatamamıştım. Bu sebeple kesinlikle kullanmak istemediğimi belirttim. Ben de kendi araştırmalarım sonucunda Vitasent isimli bir ürün buldum. İlaç değil. Vitamin gibi düşünebilirsiniz. Yan etkisi de bulunmuyor. Şimdilik günde 1 kapsül olacak şekilde kullanıyorum.

Benim saç ekim sürecimin ilk ayı böylelikle tamamlanmış oldu. Fotoğraflarımı inceleyip, süreç hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum. Herkese sağlıklı günler dilerim. :)
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

berkay94

• Yeni üye
  • *
Herkese iyi bayramlar dilerim.

Konum her ne kadar pek ilgi görmese de, ara ara fotoğraf atıp süreçten haberdar etmeye çalışıyorum. :)

Saç ekimimi 15 Mart 2021 tarihinde yaptırmıştım. Bugün 15 Mayıs 2021. Ekim günü dahil 62.günüm. 2.ayım böylelikle bitmiş oldu. Güncel fotoğraflarım ise aşağıdaki gibidir. Bu süreçte yalnızca Vitasent adı verilen ve içeriğinde keratin, biotin, B5, at kuyruğu ve üzüm ekstresi olan bir hap kullanıyorum. Bunun dışındaki takviyeleri kendi isteğimle kullanmıyorum. Mutlu ve sağlıklı günler dilerim. :)
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

berkay94

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba. Bir süredir yoktum. Bugün 180.gün oldu. Kaba taslak 6.ay başladı diyebiliriz. İlk defa bugün ekilen saçlar dahil her yeri makina ile traş ettim. 4 numara yaptım. Genel gidişattan memnunum. Sadece alnımın sol tarafı, sağ tarafa göre daha seyrek kaldı. Ancak ufak ufak tüylenmeler elime geliyor. Sadece istenilen patlamayı henüz yapamadık. 😊 Umarım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde onlarda çıkacak. Olumlu/olumsuz tüm yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

needy

• Yeni üye
  • *
ne durumdasınız acaba
  • Ekim Tarihi: 13.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Özel Elit İstanbul Tıp Merkezi
  • Greft Miktarı 4000 üzeri
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 500 mcg, Mossi Set

berkay94

• Yeni üye
  • *
Merhabalar.

Son 3 ayda aile üyelerimden bazılarını kaybettiğim için bir süredir yoktum. Buraya hiç vakit ayıramadım. Kusura bakmayın.

Bugün saç ekimimin 298.günü. Haftaya tam 10 ay olacak. Son durumum ise fotoğraflardaki gibi. Genel hatlarıyla süreçten memnunum. Zaten doğal görünümü bozmamak adına aşırı sık bir şekilde ekilmesini istememiştim. Bence şu an oldukça doğal duruyor. İlerleyen süreçte 2. ekim gerçekleşirse çok daha sağlam ve hoş bir görüntü elde edeceğimi düşünüyorum. Yorumlarınız benim için çok kıymetli. Hayırlı akşamlar dilerim.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

berkay94

• Yeni üye
  • *
Tüm fotoğrafların sırasıyla eklenmiş hali ise aşağıdaki gibi. En baştan, en sona doğru sıraladım.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

xshot

• Jr. Member
  • **
Güle güle tarayın güzel görünüyor.

berkay94

• Yeni üye
  • *
Güle güle tarayın güzel görünüyor.

Çok teşekkür ederim. En azından beni memnun etti diyebilirim. 😊
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

needy

• Yeni üye
  • *
Çok iyi görünüyor güle güle tarayın peki 7.aydan sonra gelişim ne ölçüde oldu
  • Ekim Tarihi: 13.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Özel Elit İstanbul Tıp Merkezi
  • Greft Miktarı 4000 üzeri
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 500 mcg, Mossi Set

berkay94

• Yeni üye
  • *
Çok iyi görünüyor güle güle tarayın peki 7.aydan sonra gelişim ne ölçüde oldu

Çok teşekkür ederim. Mevcut halinin %30-40’ı 7.aydan sonra çıktı diyebilirim. Ama son 1 aydır herhangi bir gelişim yok gibi geliyor. Ki ekim yapılan yerlere dokunduğumda halen ufak ufak elime gelen, diğerleri kadar uzamayan saçlar da mevcut. Özellikle tepe bölgelerde. Onlar öyle kalacak mı, yoksa bir noktada patlama mı yapacak bilemiyorum. Genel olarak süreç beni memnun etti diyebilirim. Belki biraz daha sık olabilirdi o kadar. 😊
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram