Merhaba,
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Saçlarınız zayıflamış durumda ve güçlendirmeden yapılan ekimde, ekim travması ile birlikte mevcut saçlarınızın zarar görme ihtimali var. Öncelikli olarak saç tedavilerini araştırın derim. Belki de tedavilerden alacağınız verim ile daha az bir greft ile saç probleminden kurtulabilirsiniz. Size şuan yapılacak ekim sıklaştırma yönünde ekim olur ve bu gerçekten riskli bir ekim. İlk başlarda bende seyrelen saçlarıma bu şekilde bir ekim düşünüyordum, ancak tedavi ile mevcut saçlarımı geri döndürmeyi başarmıştım. Ekilen saçlarınızda donör bölgesinden alınan saçlar eğer o bölge de ileri de döküleceklerse (donörden de yaş ilerledikçe saçlar dökülebiliyor) ektirdiğinizde belli bir kısmı bu nedenle ileri de dökülebilir. Bu şekilde ekim yaptıracaksanız ve genel sıklaştırma olacaksa tahmini olarak 4000 - 4500 arası ekerler diye düşünüyorum. Ekim tekniği de çok önemli değil, önemli olan ekimin başarısı. Dhi sıklaştırma ekimlerinde tercih edilen bir teknik, bu nedenle size dhi önerebilir Serkan Aygın Clinic.