Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu merkezin saç ekimlerini takip ediyorum. Bütün saç ekimlerini aynı şekilde yapıyorlar ve sonuçlarının hiç doğal durmadığını düşünüyorum. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.
Guzen cevap vermişler bence ekimde finasterid kullanmak ekimin başarısını gizleyen birşey ekilenler mi çıktı finasterid mi kalınlaştırdı bunu anlamak çok zor finasterid kullanmazsan ekilen bölgedeki net tabloyu görürsün bence birkaç ekim planlayanlar kullanmazsa daha iyi olur mesela ekim yaptırdın begenmedin finasteridde kullandın tekrar ekim yaptırmaya gittin doktor planlamayı finasterinli sonuca göre yapacak 2 yıl sonra ilacı bırakınca kafanda finasteridin etki ettiği yerlerde muhtemelen boşluklar-cokmeler oluşacak!
Süreç güzel gidiyor, foto biraz karanlıkta yani gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor gibi. Atak yapma zamanı gelmiş dostum.
Hareketlenmeler gayet iyi görünüyor. Yalnız ön çizginizin testere agzı gibi olması kafa kurcalayıcı. Saçlar tam çıktıktan sonra bakalım nasıl gözükecek.
Gidişat güzel dostum. Yakında daha da hareketlenir.
kararnaların başlamış süreç olumlu umarım hız kesmeden devam eder gelişimin hayırlısı dostum