Sitemizde son yazılan çizilenlerden ve paylaşımlardan sonra site yönetimi olarak böyle bir kategori açmaya kendimizi malesef mecbur hissettik.Malesef diyoruz çünkü keşke herkes işini düzgün yapsada şikayete gerek kalmasa ama ne yazıkki son zamanlarda sitedeki paylaşımlardan gelinen son nokta böyle bir kategori oluşturma zorunluluğu doğurdu .
Özellikle doktor olmadığı halde başından sonuna kadar ekim işlemini tek başına yapanların olduğu yazılıyor çiziliyor.Hatta çalışanların sağlık sektöründen bile olmadığı söyleniyor ,bu tür yerlerde ekim yaptırıp mağdur olan arkadaşlar dava açacaklarını vs yazmışlar .Arkadaşlar öncelikle bu konuda ilk şikayet merci mahkemeler değil,bu konuda müthiş bir bilgi eksikliği var yaptırdığınız işlem yani saç ekimi operasyonu sağlığınızla ilgili alakalı bir durum ,bu yüzden sağlığınızla ilgili mağduriyetlerinizde ilk şikayet merci sağlık bakanlığı,özellikle saç ekim operasyonunuzun başında doktor bulunmuyorsa mahkemelerden kolay kolay hak talep edemezsiniz,operasyonunuzun başında doktor var fakat saçlarınız çıkmadı bu durumda olumsuz tavsiye niteliğinde sitemizi kullanabilirsiniz fakat operasyonunuzu doktor yapmadı başında bulunmadı vs durumlarda olan mağduriyetlerinizi gene bu bölüme yazabilirsiniz fakat asıl şikayet merci cimer hattı .
Aradığınızda şikayetinizi kayda alacak ve belli bir süre geçtikten sonra yasal olarak şikayetininizin neticesini size bildireceklerdir.
Emin olun çok ciddiye alınıyor tüm şikayetler ,burdaki tek sorun sağlık müdürlüğü ekiplerinin doktor şikayetlerini çok ciddiye almalarına rağmen doktor olmayan şahıslarla ilgili şikayetlere çok alışkın olmadıkları için tahminen denetimlerde yetersiz kalma olasılıkları az değil.Söz konusu şikayet doktor bir şahıs konusunda olsa ve çok gereksiz önemsiz bir şikayet dahi olsa o doktor hakkında soruşturma açmak kaçınılmaz bir sonuç ,şu an buna benzer açılmış soruşturma sayısı on binleri buluyor fakat iş açık ve beyan yasaları uygulamak olduğunda hep bir kaçamak durumlar var..
Bu olumsuzluklara rağmen cimer hattı çok önemli arkadaşlar,sağlık müdürlüğü ekiplerini harekete geçirmenin tek yolu bu.
Bütün bunları yaptınız ve şikayetinizin sonucunu olumsuz bildirdiler diyelim o zamanda denetime giden sağlık müdürlüğü şube ekipleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulununuz .
Ben bunları yapmak istemiyorum ,şikayetimin sonucunun çok büyük yıkıma neden olmasını istemiyorum diyorsanız eğer o zaman kaderinize razı olun ve sadece olumsuz tavsiye anlamında şikayetlerinize devam edin ve bir gün hayatınızın herhangi bir bölümünde haksızlığa uğradığınızda yasalardan kanunlardan ağzınızı açıp serzenişte bulunmayınız
)ayrıca ömrünüzün sonuna kadar doktorlardan vs en ufak mağduriyetlerinizde öfkelenip şikayetlerinizi hiç abartmayın ,sahte doktorların size yaptıklarından sonra onların size yaptığı ne ki.
Ben doktor olmadığını bilerek kendi rızamla saç ektim diyorsanız bunuda hiç sorun etmeyin ,sizinki bir hataysa onların yaptığı sizinkinin bin misli .Hem bu kadar medeni cesaretin olacak hem saçı gelişigüzel mağduriyetlere neden olacak şekilde ekeceksin,o iş öyle olmaz arkadaşlar ,hem gözü kara hep bana ,safmısınız siz gereğini yapın...
Yazının devamı gelecek....