Gönderen Konu: Saç Ekimi Şikayet  (Okunma sayısı 38336 defa)

Hintel

• Administrator
  • Yeni üye
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Şikayet
« : 16 Haziran 2017, 03:03:18 »
Sitemizde son yazılan çizilenlerden ve paylaşımlardan sonra site yönetimi olarak böyle bir kategori açmaya kendimizi malesef mecbur hissettik.Malesef diyoruz çünkü keşke herkes işini düzgün yapsada  şikayete gerek kalmasa ama ne yazıkki son zamanlarda sitedeki paylaşımlardan gelinen son nokta böyle bir kategori oluşturma zorunluluğu doğurdu .
Özellikle doktor olmadığı halde başından sonuna kadar ekim işlemini tek başına yapanların olduğu yazılıyor çiziliyor.Hatta çalışanların sağlık sektöründen bile olmadığı söyleniyor ,bu tür yerlerde ekim yaptırıp mağdur olan arkadaşlar dava açacaklarını vs yazmışlar .Arkadaşlar öncelikle bu konuda ilk şikayet merci mahkemeler değil,bu konuda müthiş bir bilgi eksikliği var yaptırdığınız işlem yani saç ekimi operasyonu sağlığınızla ilgili alakalı bir durum ,bu yüzden sağlığınızla ilgili mağduriyetlerinizde ilk şikayet merci sağlık bakanlığı,özellikle saç ekim operasyonunuzun başında doktor bulunmuyorsa mahkemelerden kolay kolay hak talep edemezsiniz,operasyonunuzun başında doktor var fakat saçlarınız çıkmadı bu durumda olumsuz tavsiye niteliğinde sitemizi kullanabilirsiniz fakat operasyonunuzu doktor yapmadı başında bulunmadı vs durumlarda olan mağduriyetlerinizi gene bu bölüme yazabilirsiniz fakat asıl şikayet merci cimer hattı .
Aradığınızda şikayetinizi kayda alacak ve belli bir süre geçtikten sonra yasal olarak şikayetininizin neticesini size bildireceklerdir.
Emin olun çok ciddiye alınıyor tüm şikayetler ,burdaki tek sorun sağlık müdürlüğü ekiplerinin doktor şikayetlerini çok ciddiye almalarına rağmen doktor olmayan şahıslarla  ilgili  şikayetlere çok alışkın olmadıkları için tahminen denetimlerde yetersiz kalma olasılıkları az değil.Söz konusu şikayet doktor bir şahıs konusunda olsa ve çok gereksiz önemsiz bir şikayet dahi olsa o doktor hakkında soruşturma açmak kaçınılmaz bir sonuç ,şu an buna benzer açılmış soruşturma sayısı on binleri buluyor fakat iş açık ve beyan yasaları uygulamak olduğunda hep bir kaçamak durumlar var..
Bu olumsuzluklara rağmen  cimer hattı çok önemli arkadaşlar,sağlık müdürlüğü ekiplerini harekete geçirmenin tek yolu bu.
Bütün bunları yaptınız ve şikayetinizin sonucunu olumsuz bildirdiler diyelim o zamanda denetime giden sağlık müdürlüğü şube ekipleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulununuz .
Ben bunları yapmak istemiyorum ,şikayetimin sonucunun çok büyük yıkıma neden olmasını istemiyorum diyorsanız eğer o zaman kaderinize razı olun ve sadece olumsuz tavsiye anlamında şikayetlerinize devam edin ve bir gün hayatınızın herhangi bir bölümünde haksızlığa uğradığınızda yasalardan kanunlardan ağzınızı açıp serzenişte bulunmayınız :))ayrıca ömrünüzün sonuna kadar doktorlardan vs en ufak mağduriyetlerinizde öfkelenip şikayetlerinizi hiç abartmayın ,sahte doktorların size yaptıklarından sonra onların size yaptığı ne ki.
Ben doktor olmadığını bilerek kendi rızamla saç ektim diyorsanız bunuda hiç sorun etmeyin ,sizinki bir hataysa onların yaptığı sizinkinin bin misli .Hem bu kadar medeni cesaretin olacak hem saçı gelişigüzel mağduriyetlere neden olacak şekilde ekeceksin,o iş öyle olmaz arkadaşlar ,hem gözü kara hep bana ,safmısınız siz gereğini yapın...
Yazının devamı gelecek....

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: YENİ AÇILAN ŞİKAYET KATEGORİMİZLE İLGİLİ
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2017, 18:33:05 »
Binlerce mağdur... 1-2 şikayet...
Sadece mağdurların %10 u, bimer ve sabim aracılığı ile şikayetlerini dile getirse 2 yıla kimse kalmaz usulsüz Ve kötü Ekim yapan.Hatırlayınız çok değil  bundan 8-10 sene önce , çalışanların Sigortalı çalışıp çalışmadığını sorar, iş başvurusunda iş verenin sigorta yapıp yapmayacağını merak ederdik.Bugünlerde hiç bir işveren sigortasız çalışan bulundurma riskine girmiyor..Çalışan birine "sigorta yapıyorlar mı?"  Sorusu tarihe karıştı...
Eğer işi usulsüz yapanlar, insan sağlığını tehtid eden, hastanın gelecegini mahveden ekşmcilerden şikayetçi olursanız , "ekimi yapan doktor muydu? , hijyen ortamdamı Ekim yapıldı" gibi sorular da tarihe karışır...

Hintel

• Administrator
  • Yeni üye
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2017, 19:48:21 »
Ayrıca bu konu altında şunuda belirtelim sitemizin asla ticari amaçları yoktur,bir kaç kendini bilmez ekim merkezi malesef bize bu gözle bakar olmuş olacaklarki bu konuda dolaylıda olsa başvuruda bulunma gafletinde bulundular..
Halbuki biraz düşünecek olsanız sitemizde reklam bile yok,herhangi bir reklam alanı yada google reklam almak işten bile değilken ,sacekimisonuclari.com bunları bir kenara bırakıp dolaylı yollardan ticari hesaplar güdecek bir site asla değildir ve kuruluş amacına terstir.
Bu siteye bir anda baskın yapar gibi gelip onlarca paylaşımla bir anda ortalığı kasıp kavuranlar şimdi bakıyoruzda işler istedikleri gibi gitmeyince ortadan bir anda ya kayboldular yada paylaşımları provake etmeye başladılar,bu site paylaşımlarıyla saç ekimi merkezi tercihi yapacak olanlara önderlik ve rehberlik yapan üyelerindir,onlar nasıl isterlerse öyle olur ve nasıl faydalı olacaklarsa o şekilde idare edilir.Bunun dışında sitemizin herhangi bir hedefi ve amacı yoktur.

Bizden önce var olan saç ekimi forum sitelerinini yönetim şekli ve olaylara ticari yaklaşımlarının zamanında nasıl olduğunun çok iyi farkındaydık ama bizim sitemiz asla öyle  olmayacak,bu böyle bilinsin ve neticede bize etik dışı tekliflerle gelinmesin,bu yazının tek amacı budur..

Sitemiz saç ekimi yapan ekim merkezi ,doktor ,firma vs için yapılan paylaşımlardan dolayı saç ekimi merkezi arayışındaki kişiler için gerçekçi bir tercih vitrinidir.Ne instagram ne facebook saç ekimi hesabıdır ,paylaşımcı üyelerimiz sayesinde sacekimisonuclari.com dur ve gidişat gösteriyorki bu konuda gelecektede tek otorite olacaktır,her kes hesabını ona göre yapsın ,bilinçli hasta arayışındaysınız ve mesleğinizde idealistseniz gereğini ona göre yapın,sadece mesleğinde idealistliğiyle fenomen olmuş kişileri taklitle değil meslek etiğinizi koruyarak işinize sahip çıkın,yoksa bu işte kalıcı başarıyı sağlamanın pek mümkünatı olmasa gerek..
Son olarak özetle sitemizin asla bir ticari kaygısı ve beklentisi yoktur.Sitemiz üyelerimizindir ,onlarla ilgili bir sorununuz olursa lütfen kendileriyle iletişime geçiniz,sorununuzu halledemezsiniz site yönetimi olarak ancak aranızda hakemlik yaparak bir neticeye ulaşabiliriz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2017, 21:23:41 »
Gayet bilgilendirici olmuş teşekkür ederim.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2017, 03:34:23 »
Teşekkürler👍

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2017, 11:51:21 »
Çok güzel bir anlatım Ve Direk Adrese Teslim olmuş.  bu forumla Ters düşen merkezler büyük sorunlar yaşar Hergün istatiklerden gördüğüm kadari ile saç ekimi yaptırmak isteyen 5 bin kişinin ziyaret ettiği bir site ve bu gittikçe artıyor.

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2017, 21:30:03 »
yazının devamı gelirken 1219 sayılı Kanunu da inceleyiniz... faydalı olacaktır.
Kamu Sağlık sektöründe  (sağlıkçı değilim) çalışan biri olarak İl Sağlık Müdürlükleri ve Sabim ÇALIŞANLARI üzerinden yazılanlar çok da inandırıcı değil...Zira hepsinin çalışma prensibine, iş akışına aşinayım.

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2017, 21:57:14 »
Buradan şöyle bir tavsiye de bulunabilirsiniz doktorların "tıbbi kötü uygulamaya ilişkin zorunlu mali sigortası" vardır.  yaptıkları hataların maddi derecede teminatlandırıldığı bir sigorta türüdür. Buradan şu sonuç çıkar: DOKTOR'lara veya DOKTORLAR'ın himayesinde resmi belgeli ekim yaptırın çünkü ONLARIN sigortası var yasal sorumluluğu ise diğer sağlık personeline göre daha fazladır. Bunun yanında tıbbi bilgisinin avantajları fazladır. Saç ekimi bir estetik ise bu alnın uzmanına mümkünse plastik cerraha ekim yaptırın demek doğru olur.

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2017, 23:11:20 »
Teşekkürler.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2017, 00:11:25 »
Teşekkürler site yönetimi.

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2017, 00:40:48 »
Burdaki hassasiyet sayesinde insanlar iyi kotuyu secebiliyor herkesin katkisi var bunu koruyalim.

ozan6625

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Haziran 2017, 01:53:51 »
bu paylaşımlarınız benim ve bizim gibi insanlar için çok faydalı oldu.çünkü reklamlardan veya birilerinden tavsiye alarak saç ekimi yaptırmış kişiler genellıkle memun kalmıyor.saç ekimi yapan merkezlerde her zaman ıyı sonuç aldıklarını söylüyorlar.bu form sağlıklı bilgiye ulaşabilecek  tek platform olduğu insanlar ekim yaptrmadan bilnçli oluyorlar ,ama benim gibi yanlış seçim yapıp sonra  araştırmaya başlayanlar pişmanlık duyuyorlar.bana göre sitenin daha fazla hatta ekim yaptırmayı düşünen herkes tarafından bilinmesi gerekir diye düşünüyorum.elinize sağlık..
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2017, 01:57:07 Gönderen: Hintell »

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2017, 13:11:41 »
teşekkürler açıklayıcı olmuş 

hun_ımparatoru

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları