Gönderen Konu: Saç ekimi için kafamda kurduğum stratesi nasıl sizce ve bu on çizgi örneği nasıl  (Okunma sayısı 2602 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Gayet güzel kardeşim dogru yoldasin . @hintell ne düşünüyorsun merak ettim ?

Hocam nasılsınız iyi misiniz , nerdesiniz kaç tane konu açtım hep sizi bekliyorum 😅😅
Hintell de bence mantıklı bulmuştur 🤪🤪

mahlas

• Sr. Member
Yeni konu yok mu? Özletiyorsun kendini @zorgoo

Rahmetli Joker Heath Ledger’ın saç çizgisine de bakmanı öneririm.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam nasılsınız iyi misiniz , nerdesiniz kaç tane konu açtım hep sizi bekliyorum 😅😅
Hintell de bence mantıklı bulmuştur 🤪🤪

Yeni konu arıyorum sürekli o sebeple buna bakmamıştım :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

HEKTOR

• Hero Member

Fena değilmiş .
Ama strateji mantıklı dimi ?
Yeni konu açınca kirlilik oluyor 🤪🤪

HEKTOR

• Hero Member
Örnekler artıyor

wwgeralt

• Jr. Member
  • **
Hacım çizgi okey de bu saç çizgisi herkese gitmez yüz şeklinle alakalı kafa şeklinle alakalı bunları da göz önünde bulundur mesela eğer yüzün çok küçükse ve böyle bir ekim yaparsan alnın çok geniş şafaklar çok açık görünecek sadece saç çizgisi beğenmekle olmaz yani diğer etmenleri de kat işin içine uygunsa yaptır gitsin o saçlarla sen vakit geçiricen senin istediğin neyse o olsun

HEKTOR

• Hero Member
Hacım çizgi okey de bu saç çizgisi herkese gitmez yüz şeklinle alakalı kafa şeklinle alakalı bunları da göz önünde bulundur mesela eğer yüzün çok küçükse ve böyle bir ekim yaparsan alnın çok geniş şafaklar çok açık görünecek sadece saç çizgisi beğenmekle olmaz yani diğer etmenleri de kat işin içine uygunsa yaptır gitsin o saçlarla sen vakit geçiricen senin istediğin neyse o olsun

Haklısın . Hepsini düşünerek bence yakışır bana

HEKTOR

• Hero Member

Foruma zarar veriyorsunuz demiştiniz ondan sebep konu açmaya biraz ara verdim 😀😀

mahlas

• Sr. Member
Foruma zarar veriyorsunuz demiştiniz ondan sebep konu açmaya biraz ara verdim 😀😀

Hala aynı fikirdeyim. Sadece artık açtığın konuları okurken sitcom dizi izliyor gibi hissediyorum :).

HEKTOR

• Hero Member
Hala aynı fikirdeyim. Sadece artık açtığın konuları okurken sitcom dizi izliyor gibi hissediyorum :).

Gülüp geçiyorsunuz yani 🤣
Ama mantıklı dimi katılıyor musunuz

Facebook Twitter Instagram