Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 15010 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #120 : 16 Ekim 2021, 00:10:48 »
aynen bir ekim parasını sclinic diye vermişssin zaten

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 16 Ekim 2021, 19:00:03 »
bu kök hücre dediğin nasıl bir şey resmini koyarmısın ve sanıl uyguluyorsun ..
Son teknoloji bu abi. Saç ekim işini tarihe gömüyoz Allahın izniyle. :)

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #122 : 06 Kasım 2021, 11:50:29 »
5 ay civarında oldu bende kullanıyorum . İyi ki kullanmışım diyorum gelişim gördüm korudum
Saç dökülmesini tarihe gömemeyiz ama bakım yaptığımız durumda koruruz diye düşünüyorum 🤔

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 06 Kasım 2021, 13:54:07 »
5 ay civarında oldu bende kullanıyorum . İyi ki kullanmışım diyorum gelişim gördüm korudum
Saç dökülmesini tarihe gömemeyiz ama bakım yaptığımız durumda koruruz diye düşünüyorum 🤔

nasıl ne kullanıyorsun kullanımı
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #124 : 23 Kasım 2021, 00:46:40 »
Bu sclinic serumlarından kullanıyorum şimdilik memnunum sonuçlardan böyle gittiği sürece devam ederim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 23 Kasım 2021, 10:17:21 »
Bu sclinic serumlarından kullanıyorum şimdilik memnunum sonuçlardan böyle gittiği sürece devam ederim

Şunları bi before after yaparak görselleştirebilir misin? Forumdaşlara da bir katkı olsun.

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #126 : 23 Kasım 2021, 12:07:00 »
Başlamadan önce 1-2 resim çekmiştim before after yapıcam diğer konuda

Königstiger

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #127 : 06 Aralık 2021, 14:00:19 »
evet before-after alırsak güzel olur. Birde nasıl temin ediyorsunuz ve fiyatı nedir ? Uygulaması nasıl oluyor ? Bi aydınlatır mısınız hocam.
  • Yaşınız 21

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #128 : 10 Aralık 2021, 14:14:42 »
evet before-after alırsak güzel olur. Birde nasıl temin ediyorsunuz ve fiyatı nedir ? Uygulaması nasıl oluyor ? Bi aydınlatır mısınız hocam.

Diğer konuda paylaştım ama söz verdiğim gibi burada da paylaşayım.Anca zaman bulabildim. İlaç ve minoxidil kullanmıyorum ama etkiyi daha da arttırmak için losyon ekleyebilirim. Daha karar vermedim buna

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #129 : 10 Aralık 2021, 14:30:24 »
Diğer konuda paylaştım ama söz verdiğim gibi burada da paylaşayım.Anca zaman bulabildim. İlaç ve minoxidil kullanmıyorum ama etkiyi daha da arttırmak için losyon ekleyebilirim. Daha karar vermedim buna

Kan değerlerinizde bir problem yoksa, ilaç veya losyon gibi şeyler kullanmanıza gerek yok hocam. Saçı besleyen vitaminler kanınızda bulunuyor ama saç dibine ulaşmıyor zaten. Bu tedavi bunu sağlıyor. Bende her gün bir şeyler içip bir şeyler kafama sürmekten bıktığım için bunu tercih ettim. 15 günde 1 kez yapıyorum. Kalan günlerde fazladan bir zahmete girmiyorum. Ama bıraktıktan 2 ay sonra zamanla eski haline dönüyor. Sürekli kullanmak gerek. Belki ilerleyen zamanlarda yaşla beraber dht'nin azalmasından dolayı dökülme durabilir

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #130 : 11 Aralık 2021, 11:38:25 »
Zaten sadece sclinic serumlarını kullanıyorum . Mevcutta fikirlerinizi merak ettim sizce gelişim nasıl ve nasıl dahada iyi seviyeye getirebilirim . Sadece finasteride ve minoxidil kullanmak istemiyorum diğer yorumları dikkate alırım. Tedavimde, ulaşabildiğimiz sürece bu serumlar her zaman olacak tabi

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 11 Aralık 2021, 12:12:16 »
Hocam nerden temin ediyorsunuz ve aylık kaç TL'ye denk gelir merak ediyorum da
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #132 : 11 Aralık 2021, 14:04:55 »
Hocam nerden temin ediyorsunuz ve aylık kaç TL'ye denk gelir merak ediyorum da

Forumda konusu var , linkini bırakayım konu sahibine mesaj atarsın . Elinde var mı yok mu bilmiyorum hocam

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23222.0

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #133 : 11 Aralık 2021, 17:13:37 »
Zaten sadece sclinic serumlarını kullanıyorum . Mevcutta fikirlerinizi merak ettim sizce gelişim nasıl ve nasıl dahada iyi seviyeye getirebilirim . Sadece finasteride ve minoxidil kullanmak istemiyorum diğer yorumları dikkate alırım. Tedavimde, ulaşabildiğimiz sürece bu serumlar her zaman olacak tabi

Tamamen ölmüş bir saç kökü varsa, hiçbir işe yaramıyor o bölgede. Ama en ufak bir tüy bile varsa, zamanla saç kalınlığına yakın bir hale getiriyor. Mevcuttaki saçları da güçlendirip koruyor. Bu da sağlıklı bir görüntü sağlıyor.

Eğer 3-4 aydır düzenli kullanıyorsanız, maksimum seviye o oluyor. Daha ileriye gitmiyor. Sizin gelişiminiz de gayet iyi.

Ben daha önce elimi her saçıma attığımda, 4-5 tel gelirdi. Duşta veya havluda saçlar dökülürdü baya. Şimdi elimi atınca gelmiyor saçlar hiçbir şekilde. Sadece duşta 2-3 tel dökülüyor o kadar. Havluda bile olmuyor.

Selahattin Demirkıran

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #134 : 17 Aralık 2022, 13:12:51 »
Peki hocam iki seans gidip, sonrasında minoxil kullanmak mantıklı mi

Facebook Twitter Instagram