Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 15022 defa)

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #106 : 26 Temmuz 2021, 08:47:58 »
Durum ne hocam

Son yazılarımda da bahsettiğim gibi. Dökülme tekrar başladı. Tepe bölgesi tekrar açılıyor. Hacim kaybediyor saçlar.

Kök hücre değil, vitamin veriyorlar şu anda saça sadece. İlk 2 seans göz boyamak ve kandırmak için kök hücre kullandılar. Seçkin hocamdan kür alıp, evde deneyeceğim yakın zamanda.

8 bin tl oraya vereceğime, çeyreğini verir evde kendim yaparım. Tedavi işe yarıyor ama sclinic'i tavsiye etmiyorum kimseye hocam

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #107 : 26 Temmuz 2021, 12:36:20 »
Fatih hocam , yeni seans içinde mi aynısını uyguladılar . Şeffaf olan flakon uygulandıysa gerçekten büyük vurgun yapıyorlar .

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 26 Temmuz 2021, 12:56:08 »
Seçkin italya'ya gidiyor maalesef

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #109 : 26 Temmuz 2021, 16:09:13 »
Fatih hocam , yeni seans içinde mi aynısını uyguladılar . Şeffaf olan flakon uygulandıysa gerçekten büyük vurgun yapıyorlar .

Evet şeffaf olanı uyguladılar. Dökülme eski haline geldi. Kazandığım saçlar tekrardan gidiyor maalesef

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 26 Temmuz 2021, 17:00:47 »
Arkadaşlar dökülecek tabii ki, ben söyleyince kızıyorsunuz sonra. Bu tür tedavilerin kalıcı bir karşılığı yok. Neden paranızı ve zamanınızı boşa harcıyorsunuz?

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 26 Temmuz 2021, 17:14:29 »
Keşke kabul etmeseydin , ben konuda resimlerini koymuştum . Tabi şirket politikası bu şekilde yapıyoruz seansları diyebilirler her şey  beklenir .

Bu arada bende devamlılık olması gerektiğine katılıyorum . 12 seans aldım bitti gibi bir durum yok. Sadece seanslar arasında zaman uzuyor . Fiyatıda karşılanacak seviyeye düştüğünden iyi kondisyonda devam ediyorum.
Keske yan etki durumları olmasa herkes finasteride , dutasteride kullanabilse . Ben kullanamadım mesela  çok kısa bir tecrübem olmustu testo arttığı için yüzümde ve saçımda yağlanma arttı seboreik coştu.

İtalya olayıda,  proje bazlı olarak gidiyorum 3 ay civarında sürecek. Sonra tekrar dönüş yaparım.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #112 : 26 Temmuz 2021, 18:53:01 »
Arkadaşlar dökülecek tabii ki, ben söyleyince kızıyorsunuz sonra. Bu tür tedavilerin kalıcı bir karşılığı yok. Neden paranızı ve zamanınızı boşa harcıyorsunuz?

Kızmak değil hocam. Tedaviler süreklilik getirir. Ama ilk başta kullandıkları kök hücreyi kullanmıyorlar. 2 seans kullanıp, saçı güçlendiriyorlar. Sonra vitamin veriyorlar sadece. İlerleyen zamanlarda da tekrar başa dönüyor. Mesela 2 seansı 15 gün aralıkla yaptım. 3. seans sırasında pandemi kapanması oldu. 45 gün gidemedim. Herhangi bir şekilde dökülme olmadı. Daha sonrasında başladı. Seçkin hocamında dediği gibi. İlk başlarda sık kullanılıyor. Sonra 2 ayda bir. Bir çok tedavi yöntemini denemiş biri olarak, aralarında en iyisi buydu diyebilirim.

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #113 : 02 Ekim 2021, 22:10:32 »
Merhabalar şuan ne durumdasınız  temmuz ayından itibaren 3 ay geçmiş
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #114 : 13 Ekim 2021, 14:24:28 »
Merhabalar

Sclinic'in bir kaç olayından sonra paylaşım yapmama kararı aldım. Seanslar biteli 4 hafta oldu. Şimdi detaylı yazacağım. Paylaşmama nedenim, Sclinic'in bu konuyu gördüğünü düşünmem. Ona göre biraz daha iyi muamele yaptılar diyebilirim.

Tedaviye ilk başladığımda, ilk 2 seans gerçekten iyiydi. Kök hücre uygulanıyordu. Çok fazla verim aldım. Saçlarım birden gürleşti. Fakat 3. seanstan 8. seansa kadar sadece vitamin verdiler. Saçlarım tekrar incelmeye ve dökülmeye başladı. Moralimi bozdu bu da. Kök hücre kullandıklarında, açık yaraya kolonya değmiş gibi yakıyordu. İlk 2 seanstan sonra bu hissiyat gitti. 9. ve 10. seansta tekrar uyguladılar. Saçlarım toparlandı. Son 2 seans yeniden vitamin verdiler. Aslında işin başından sonuna kadar gerçekten kök hücre tedavisi yapsalar, çok daha iyi sonuç alacağıma emindim.

Kan değerlerime bakmamı söylediler. D vitamini eksevimli. Demir ve B12 kritik seviyedeydi. Bunları 2-3 ay takviye olarak kullandım. Şu anda kan değerlerim normal. Ama bunu 5-6 ayda bir kontrol edeceğim.

Xpecia ve hair forte kullanıyordum. 3. seanstan sonra onu da bıraktım. Zaten amacım kafama her gün bir şeyler sürüp, onla uğraşmamaktı. 15 günde 1 çekerim çilesini demiştim.

Şu anda saç dökükmem durdu. Elimi attığımda saç gelmiyor. Duştan sonra havluda onlarca saç görüyordum. Artık çok nadir 1-2 tane görüyorum.

Tedaviye evde devam etmeye karar verdim. 3 haftada bir olmak üzere, sürekli kök hücre ile devam edeceğim. 6-7 ay sonra iyi bir sonuç elde ederim gibi duruyor.

Sclinic tedavi ücretine 8 bin tl istemişti. Ben forumdan seçkin diye bir arkadaştan 3te 1i fiyatına aldım. Bir de öyle deneyeceğim.

Bu tedavide sıfırdan saç çıkmadı. Var olan tüm ince telli saçları kalınlaştırdı. Tamamen kelseniz, hiç denemeyin. Paranıza yazık olur. Ama saçlarınız incelerek ve seyrelerek gidiyorsa, bir deneyin derim.

Tedaviye başlamadan önce ve bugün çekilmiş fotoları paylaşıyorum.

TEDAVİDEN ÖNCE

TEDAVİDEN SONRA

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 13 Ekim 2021, 19:19:27 »
bu kök hücre dediğin nasıl bir şey resmini koyarmısın ve sanıl uyguluyorsun ..
Global Moderator

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #116 : 15 Ekim 2021, 00:54:07 »
bu kök hücre dediğin nasıl bir şey resmini koyarmısın ve sanıl uyguluyorsun ..

Ürünler bunlar hocam. Mavi ve beyaz şişenin içeriğini buradan ulaşabilirsiniz.  https://caregennordic.se/product/stem-crum-hl/

Kahverengi şişenin içeriğine de buradan ulaşabilirsiniz. https://caregennordic.se/product/dermaheal-m-booster-hair/

İlk seanslarda bunların üçünü birden kullandılar. Daha sonraki seanslarda bu ürünleri hiç görmedim. Son seanslara doğru yine kullandılar.

Henüz evde uygulamadım. Ama Sclinic önce dermapen ile iğneleyip, hemen üstüne sıkıyordu şırıngayla. Daha sonra tekrar dermapen ile üstünden geçiyordu. Bende dermapen alıp, evde bu şekilde deneyeceğim.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 15 Ekim 2021, 11:21:09 »
Fatih abi dermapenle geçtikleri zaman kanama oluyo muydu? 1.5mm ile yaptığım zaman cok minik kanama oluyo bende yeterli mi acaba
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #118 : 15 Ekim 2021, 15:46:59 »
Fatih abi dermapenle geçtikleri zaman kanama oluyo muydu? 1.5mm ile yaptığım zaman cok minik kanama oluyo bende yeterli mi acaba

Hiç kanama yaşamadım. Çok kızarıyordu sadece. En sert seansta bile sadece tarakla sert bastırmışcasına bir acı oluyordu. Sürekli o hissiyat olduğu için rahatsız ediciydi.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 15 Ekim 2021, 23:28:55 »
Tam ekimlik saçın var donör güzel Sclinic zart zurt ile ne uğraşıyorsun bu saç ekimle coşar

Facebook Twitter Instagram